EUR

Reclame reisadapters

Hoe vaak ben je op reis geweest naar een ander land en realiseerde je je bij het bereiken van je bestemming dat je je mobiel niet kon opladen? Met de adapters voor reclamereizen kunnen uw klanten, medewerkers en u rustig en onbezorgd reizen
...
Filter  
Kleuren  
Filters
Kleuren
0
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

 1. universele stekkeradapter
  De SKROSS Universele Adapter voor Europa is ideaal voor reizen in landen waar de standaard Schuko-stekker wordt gebruikt. Het kan worden aangesloten op alle 2- en 3-polige apparaten. 3-polige adapter en massa-aansluiting. Voldoet aan alle internationale veiligheidsvoorschriften. Veilig voor kinderen.
  Prijs van € 7,65 /eenheid
  1 colour available
 2. SKROSS MUV mirco. 2-pole
  Universele SKROSS reisadapter met twee polen. Te gebruiken voor ongeaarde stekkers. Bruikbaar in Europa, Verenigde Staten, Japan, Australië en China. Voldoet aan alle security-relevante internationale normen en richtlijnen.
  Prijs van € 12,69 /eenheid
  1 colour available
 3. SKROSS MUV USB. 2-pole
  Universele SKROSS ongeaarde reisadapter, 2-polig. Bruikbaar in meer dan 220 landen. Kan tegelijkertijd als reisstekker en als krachtige USB-oplader worden gebruikt. (maximaal 3 apparaten tegelijk). Geschikt voor krachtige apparaten zoals laptop, smartphone, tablet etc. Voldoet aan alle security-relevante internationale normen en richtlijnen. Met kinderbeveiliging.
  Prijs van € 21,35 /eenheid
  1 colour available
 4. SKROSS PRO World & USB. 3-pole
  Universele SKROSS geaarde reisadapter, 3-polig. Bruikbaar voor Europa. Geschikt voor krachtige apparaten zoals laptops, föhns, smartphones etc. Voldoet aan alle security-relevante internationale normen en richtlijnen. Met kinderbeveiliging.
  Prijs van € 31,77 /eenheid
  1 colour available
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Reisadapters

RugzakkenRugzakken
BagageBagage
SchoenenrekSchoenenrek
Op maat gemaakte reistasOp maat gemaakte reistas
ToilettassenToilettassen