EUR

LEVERTIJDEN BIJ SPECIALE INVOER


De leveringstermijnen variëren van ongeveer 15 tot 90 dagen vanaf het moment dat de klant het virtuele monster van de gevraagde reclamegeschenken goedkeurt, dit alles altijd afhankelijk van het type item dat wordt gevraagd, de vorm van verzending en de de markeringstechniek die in elk geval wordt gebruikt.


Deze levertijden zijn exclusief vakantieperiodes of feestdagen, noch mogelijke vertragingen om redenen buiten ons bedrijf.


IMPORTEERT EEN AANGEPASTE ONTWERP VAN UW PERSOONLIJKE GESCHENKEN


Staat het door u gewenste artikel niet in onze catalogus, dan ontwerpen wij uw relatiegeschenken volledig op maat.


U kunt de PANTONE-kleur aangeven die het dichtst bij uw bedrijfskleur ligt, zo kunnen wij de hoes en/of bepaalde onderdelen van het product personaliseren en er een uniek en exclusief gepersonaliseerd cadeau van maken. Daarnaast beschikken wij over de gebruikelijke stempeltechnieken, waarmee u uw logo op het artikel kunt markeren.


Het type druk- en stempeltechniek is altijd afhankelijk van het gekozen product.


ZEER CONCURRERENDE IMPORTPRIJZEN


Het grootste voordeel van het werken met onze speciale importservice is dat u uw gepersonaliseerde cadeaus voor grote reclamecampagnes tegen zeer concurrerende prijzen kunt krijgen zonder in te boeten aan hoge kwaliteit.


Wij regelen het gehele import- en productieproces direct, zonder tussenpersonen. Daarom wordt de uiteindelijke prijs flink aangepast.


MINIMALE BESTELHOEVEELHEID BIJ INVOER


Afhankelijk van het type leverancier en het artikel dat u kiest, wordt er een minimale bestelhoeveelheid ingesteld. Op zo'n manier dat hoe groter het ordervolume, hoe beter de verhouding kwaliteit-prijs-datums zal zijn.


REAL-TIME MONITORING VAN HET HELE IMPORTPROCES


Omdat we onze eigen stempelwerkplaats hebben en we al onze artikelen rechtstreeks van de fabriek ontvangen, garanderen we u te allen tijde een minuutlange tracking van uw bestelling en de status van uw pakket.


Onze internationale partners sturen ons het product, wij passen het aan en sturen het uiteindelijk naar je deur.


Gedurende het hele proces heeft u contact met onze vertegenwoordigers, die u de stand van de productie van uw relatiegeschenken zullen aangeven. Wanneer de verzending plaatsvindt, zullen we u een trackingnummer bezorgen waarmee u kunt weten in welk stadium uw pakket zich bevindt, zodat de juiste ontvangst op de datum en plaats wordt gegarandeerd.


FYSIEKE MONSTERS VAN ADVERTENTIEGIFTEN VAN INVOER


Om de kwaliteit van onze producten te contrasteren, bieden wij u de mogelijkheid om een ​​fysiek staal te bestellen met of zonder stempel van de gepersonaliseerde geschenken die u aanvraagt. Als u een monster met markering kiest, moet u een bedrag betalen dat wordt terugbetaald zodra de bestelling is bevestigd.


De kosten van deze fysieke monsters zijn afhankelijk van het gekozen product, altijd aangepast aan de voorwaarden van onze leveranciers.