EUR

Paraplu's en poncho's

Om het onverwachte weer het hoofd te bieden, is een op maat gemaakte paraplu van Garrampa een praktische en stijlvolle optie. Bij het kiezen van die van jou, overweeg dan het ontwerp, de duurzaamheid en de grootte. Ons personalisatieproces stelt je in staat om je persoonlijkheid te uiten of je merk te vertegenwoordigen. Vergeet niet om de afdrukmethode en het materiaal te controleren voordat je je keuze maakt.


Wat de materialen betreft, nylon is sterk en flexibel, ideaal voor het weerstaan van sterke wind. Polyester daarentegen is licht en goedkoop, maar kan na verloop van tijd verslechteren. Gerecycled RPET is een milieuvriendelijke keuze, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, maar het kan niet zo duurzaam zijn als de andere.


Wat betreft afdruktechnieken is zeefdruk veelzijdig en biedt levendige kleuren, hoewel het niet ideaal is voor gedetailleerde ontwerpen. Full-print sublimatie maakt gedetailleerd afdrukken over de hele paraplu mogelijk, maar het proces kan langer duren.


Met betrekking tot de modellen, de opvouwbare paraplu is compact en gemakkelijk mee te nemen, maar kan minder stevig zijn. De automatische paraplu biedt het gemak van snel openen met één knop, maar kan iets zwaarder zijn. De golfparaplu, aan de andere kant, is groot en robuust, biedt betere bescherming, maar kan moeilijker te hanteren zijn vanwege zijn grootte.


Wat betreft de merkposities, het merken op de gedeeltes zorgt voor constante zichtbaarheid, maar beperkt de ontwerpruimte. Het markeren op het handvat is discreet en elegant, maar kan over het hoofd worden gezien. Markering over de hele stof biedt veel ruimte voor het ontwerp, maar het resultaat kan er erg druk uitzien.


...
Filter  
Kleuren  
Eco  
Filters
Kleuren
Eco
0
Van hoog naar laag sorteren

25 producten

 1. CARDIF Opvouwbare paraplu
  21 Inch paraplu met metalen frame en uiteinde. Zwart metalen baleinen. Panelen in kleur en zilver coating aan de binnenzijde. Kunststof handvat. In 3 delen opvouwbaar. Inclusief bijpassend hoesje. Opent en sluit handmatig.
  Prijs van € 3,98 /eenheid
  4 colours available
 2. SWANSEA Paraplu, 27 inch
  27 Inch paraplu van pongee met EVA handvat. Zwart metalen frame met kunststof zwarte uiteinde. Opent automatisch.
  Prijs van € 5,88 /eenheid
  4 colours available
 3. HAARLEM Paraplu, 21 inch
  21 Inch paraplu van pongee. Metalen steel, baleinen en uiteinde. Rubberen ABS handvat. In 2 delen opvouwbaar. Inclusief bijpassende hoes. 190T polyester. Opent automatisch en sluit handmatig.
  Prijs van € 6,16 /eenheid
  5 colours available
 4. Automatisch opvouwbare paraplu met reflecterende rand
  Automatisch openende 21 opvouwbare paraplu gemaakt van polyester met pongee afwerking en reflecterende bies. Kunststof handvat. Inclusief draagbeugel en bijpassende hoes. Handmatige sluiting.
  Prijs van € 6,26 /eenheid
  1 colour available
 5. SWANSEA+ Paraplu 27 inch
  Paraplu, 27 inch. 190T polyester met zwarte steel en baleinen. Zwart kunststof uiteinden. Panelen in kleur, binnenkant met zilveren coating. EVA zwart handvat. Opent handmatig.
  Prijs van € 6,35 /eenheid
  2 colours available
 6. DUNDEE Reversible paraplu
  23 Inch reversible paraplu, dubbel laags, baleinen en frame van fiberglas, 190T pongee, opent hangmatig en sluit automatisch.
  Prijs van € 7,28 /eenheid
  3 colours available
 7. GENTLEMEN Windbestendige paraplu, 21"
  Luxe 21 inch stormparaplu van 190T polyester en pongee. Zwart metalen steel. Frame en baleinen van glasvezel en chroom metalen top. Rubberen ABS handgreep met grijze knop. In 3 delen opvouwbaar. Inclusief bijpassend hoesje. Opent en sluit automatisch.
  Prijs van € 7,29 /eenheid
  5 colours available
 8. Ecologisch
  GRUSA 27" Windproof paraplu
  27 Inch windbestendige paraplu met 190T pongee doek, fiberglas stok en baleinen. Met zwart kunststof tips en top, recht handvat van rubberized ABS. Opent automatisch en sluit handmatig.
  Prijs van € 7,48 /eenheid
  5 colours available
 9. NEW QUAY Luxe windbestendige paraplu, 2
  Luxe 23 inch stormparaplu van 190T polyester en pongee. Zwart metalen steel, frame en baleinen van glasvezel en zwarte kunststof uiteinde. Zwarte rubberen ABS handgreep met grijze knop. Opent automatisch en sluit handmatig.
  Prijs van € 7,81 /eenheid
  3 colours available
 10. Nieuw product
  BOWBRELLA 27 inch regenboogparaplu
  27 Inch paraplu met doek in regenboog design, metalen stok en punt, kunststof tips en houten handvat. 16 panelen.
  Prijs van € 8,98 /eenheid
  1 colour available
 11. VISIBRELLA Reflecterende paraplu
  Een 23\'\' paraplu uitgevoerd in hoog reflecterend polyester voor extra zichtbaarheid tijdens de donkere natte dagen. Opent en sluit handmatig, stok en baleinen van fiberglas, kunststof tips en top en zwart handvat met rubber finish.
  Prijs van € 10,05 /eenheid
  1 colour available
 12. Ecologisch
  LEEDS 23 Inch opvouwbare paraplu
  23 Inch opvouwbare reversible paraplu van 190T pongee RPET. De paraplu heeft fiberglas baleinen, bamboe handvat met katoenen polsband en opent en sluit automatisch. Inclusief bijpassende hoes.
  Prijs van € 10,10 /eenheid
  3 colours available
 13. DUNDEE FOLDABLE Opvouwbare reversible paraplu
  23 Inch opvouwbare reversible paraplu van 190T polyester met aluminium steel en zwart ABS handvat. Baleinen van fiberglas. Opent en sluit automatisch. Inclusief bijpassend etui.
  Prijs van € 10,40 /eenheid
  4 colours available
 14. MINIBRELLA Paraguas plegable ultraligero
  MINIBRELLA Ultralichte opvouwbare paraplu
  Mini ultralichte 19 inch windproef paraplu die 3 keer vouwt. 30D pongee polyester doek met zwarte glasvezel steel en baleinen. Plastic uiteinden. Handmatig openen en geleverd in hoes. Weegt 100 gram.
  Prijs van € 11,23 /eenheid
  1 colour available
 15. Ecologisch
  QUORA 23 inch paraplu van kurk
  23 inch paraplu van kurk met bamboe schacht en houten handvat, fiberglas baleinen en zwarte kunststof tips en top. Automatisch openingsysteem en handmatige sluiting.
  Prijs van € 14,20 /eenheid
  1 colour available
 16. TUTENDO Paraguas RPET/bambú de 23,5"
  Ecologisch
  TUTENDO 23,5 inch RPET/bamboe paraplu
  23,5 inch handmatig te openen windproef paraplu in 190T RPET pongee materiaal met bamboe steel, uiteinden en handvat. Glasvezel baleinen. Handmatige sluiting. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 21,33 /eenheid
  1 colour available
 17. CALA Paraplu met houten handvat
  Paraplu, 23 inch. 190T polyester met houten steel, uiteinden en top. Zwart metalen baleinen. Houten handvat, natuurlijke uitstraling. Opent en sluit handmatig.
  Prijs van € 3,66 /eenheid
  9 colours available
 18. CUMULI Paraplu met houten handvat
  Paraplu, 23 inch. 190T polyester met houten steel, uiteinden en top. Zwart metalen baleinen. Houten handvat, natuurlijke uitstraling. Opent en sluit automatisch.
  Prijs van € 3,97 /eenheid
  9 colours available
 19. GRUSO Windbestendige golfparaplu
  30 Inch windbestendige golfparaplu. 190T polyester, glasvezel steel en baleinen. Zwart kunststof uiteinden. EVA handvat. Opent en sluit handmatig.
  Prijs van € 6,08 /eenheid
  4 colours available
 20. Nieuw product
  STERLING. Paraplu
  Polyester paraplu met automatische opening meganisme en metalen handvat. 8 panelen. ø1000 x 900 mm
  0 colours available
 21. Paraguas clásicos hulk de poliéster con publicidad vista 6
  Nieuw product
  HULK. Paraplu
  Polyester paraplu met handmatige opening en houten handvat, 16 panelen. ø1050 x 890 mm
  0 colours available
 22. CARDIFF Paraplu met EVA handvat
  23 Inch paraplu van 190T polyester met metalen frame, baleinen en uiteinde. Zwart rubberen top. Panelen in kleur gecombineerd met grijs. Grijs EVA handvat met gekleurd uiteinden. Inclusief bijpassend hoesje. Opent automatisch en sluit handmatig.
  0 colours available
 23. Ecologisch
  CUMULI RPET 23,5" paraplu RPET
  Paraplu, 23 inch. 190T RPET pongee met houten steel, uiteinden en top. Zwart metalen baleinen. Houten handvat, natuurlijke uitstraling. Opent automatisch en sluit handmatig.
  0 colours available
 24. Ecologisch
  GALWAY Paraplu met houten handvat
  23 Inch paraplu van 190T RPET pongee. Fiberglas frame en baleinen en houten handvat. Opent automatisch en sluit handmatig.
  0 colours available
 25. Ecologisch
  TRALEE Opvouwbare paraplu
  21 Inch paraplu van 190T RPET pongee met zwart metalen frame en baleinen. Houten handvat. In 3 delen opvouwbaar. Inclusief bijpassend hoesje. Opent en sluit handmatig.
  0 colours available
Van hoog naar laag sorteren

25 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Paraplu's en poncho's

Kan ik de kleur en het type afdruk van mijn ontwerp kiezen?

Natuurlijk kan dat, je hebt volledige vrijheid om de kleur en afdruktechniek te kiezen die je voor jouw ontwerp wilt. We hebben verschillende populaire technieken zoals zeefdruk, tampondruk, laser, borduurwerk en volledige kleur digitaal. Houd er rekening mee dat de afdruktechniek kan variëren afhankelijk van het product en het ontwerp dat je kiest.

Kan ik verschillende ontwerpen op dezelfde paraplu gebruiken?

Het is mogelijk om verschillende ontwerpen op dezelfde paraplu te gebruiken. Elke paraplu kan verschillende ontwerpen hebben. Houd er rekening mee dat elk ontwerp afzonderlijk wordt verwerkt en duurder is dan als het hetzelfde ontwerp zou zijn. Neem contact op met ons verkoopteam voor verdere vragen.

Wat is de minimale hoeveelheid om een bestelling te plaatsen?

Bij Garrampa heeft elk product een minimum bestelhoeveelheid die je moet halen. Je kunt dit minimum raadplegen bij het berekenen van de prijs op de productpagina. We verkopen geen losse eenheden.

Wat is de grootte van de paraplu's?

Je kunt de maten en maten van de paraplu's vinden op de productpagina op de website. Houd er rekening mee dat elk model verschillende maten kan hebben.

Zijn de materialen windbestendig?

Onze paraplu's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die aanzienlijke weerstand bieden tegen de wind. De specifieke weerstand kan echter variëren van model tot model.

Is de verzending inbegrepen in de prijs?

Bij Garrampa is de verzending gratis bij de meeste bestellingen, mits je een klein minimumbestelbedrag overschrijdt. Als je bestelling dit bedrag niet overschrijdt, kun je bij het berekenen van de prijs op de productpagina controleren of er een extra toeslag voor de verzending is.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Paraplu's en poncho's

Paraplu'sParaplu's
ZonnebrillenZonnebrillen
Artikelen voor rokersArtikelen voor rokers
FansFans
Regenjassen en windjacksRegenjassen en windjacks
SleutelhangersSleutelhangers