EUR

Visitekaartjeshouders

Kaarthouders met een grote verscheidenheid aan materialen, met de mogelijkheid om uw bedrijfslogo te personaliseren Kaarthouders zijn een klassieker in de markt voor gepersonaliseerde reclameartikelen. In onze collectie vind je twee soorten reclamekaarthouders die verschillen naargelang het gebruik. Allereerst hebben we de klassieke kaarthouders met een zeer aantrekkelijk design, meestal gemaakt van metaal, met het bedrijfslogo laser gegraveerd of gezeefdrukt in kleur die worden gebruikt om uw visitekaartjes te bewaren die uw medewerkers aan de klant zullen geven wanneer jij presenteert. We hebben ook zelfklevende siliconen kaarthouders die op de achterkant van plastic mobiele telefoons kunnen worden geplaatst en die kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo, die u aan uw klanten kunt geven zodat ze hun creditcards of meerdere kaarten kunnen plaatsen.
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

 1. BLOKKEREN RFID-kaart blokkeren
  RFID-kaart. De folielaag aan de binnenkant van deze kaart blokkeert alle radiofrequenties die er doorheen komen. Alle andere kaarten achter deze slotkaart worden beschermd. (0,76 mm).
  Prijs van € 0,30 /eenheid
  1 colour available
 2. SILICARD Siliconen kaarthouder
  Eenvoudige siliconen kaarthouder met tape om de kaarthouder te bevestigen aan de achterkant van uw smartphone.
  Prijs van € 0,30 /eenheid
  1 colour available
 3. CUSTOS RFID kaarthouder
  Kaarthouder met RFID bescherming tegen skimmen van je bankpas, ID kaart, OV kaart etc. (0,9 mm).
  Prijs van € 1,15 /eenheid
  1 colour available
 4. Ecologisch
  CUSTOS + RFID-kaart bamboe koffer
  RFID-kaart met bamboe etui. Door gebruik te maken van een elektromagnetisch veld worden alle 13,56 mHz-kaarten (treinen, bussen, bank- of creditcards) tussen 2 en 3 cm rondom deze kaart beschermd. (1,3 mm).
  Prijs van € 1,63 /eenheid
  1 colour available
 5. EPSOM Aluminium visitekaarthouder
  Aluminium visitekaarthouder.
  Prijs van € 0,56 /eenheid
  1 colour available
 6. Tarjetero de plástico reciclado
  Ecologisch
  Vega kaarthouder van gerecycled plastic
  Liggende kaarthouder gemaakt van gerecycled plastic. Ideaal voor tentoonstellingen, werkplekken en netwerkevenementen. Geschikt voor standaard visitekaartjes en creditcards. Vanwege de aard van gerecycled plastic kunnen kleurschakeringen enigszins variëren en kunnen er kleurvlekken voorkomen. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.
  Prijs van € 0,94 /eenheid
  4 colours available
 7. Tarjetero de plástico reciclado
  Ecologisch
  Pierre kaarthouder van gerecycled plastic
  Staande kaarthouder gemaakt van gerecycled plastic. Ideaal voor tentoonstellingen, werkplekken en netwerkevenementen. Geschikt voor standaard visitekaartjes en creditcards. Vanwege de aard van gerecycled plastic kunnen kleurschakeringen enigszins variëren en kunnen er kleurvlekken voorkomen. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.
  Prijs van € 0,94 /eenheid
  4 colours available
 8. STANWELL Verchroomde visitekaarthouder
  Verchroomde visitekaarthouder.
  0 colours available
 9. PROTECTOR Anti skimming kaarthouder
  Anti skimming (RFID) kunststof kaarthouder voor een (bank)pas. Metalen deel is om skimmen te voorkomen.
  0 colours available
 10. FOLDNOTE Memoblaadjes en pagina labels
  Visitekaarthouder met memo- en pagina labels.
  0 colours available
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Visitekaartjeshouders

Wat is een kaarthouder om te personaliseren?

Een portemonnee met kaarthouder is een kleine en compacte portemonnee die is ontworpen om uw kaarten in op te bergen, of het nu gaat om bankpassen, creditcards of visitekaartjes, cadeaubonnen, enz. Met een functionele portemonnee kunt u wat geld, de kaarten die u gebruikt, opbergen en deze past gemakkelijk in uw zakken.

Welke soorten gepersonaliseerde kaarthouders hebt u?

Metalen kaarthouders. Ze kunnen variëren van zeer goedkope en eenvoudige metalen kasten tot meer elegante en verfijnde kasten gemaakt van goud, rhodium of een verscheidenheid aan andere edele metalen. Zelfs de minst dure koffers die in winkelkiosken worden verkocht, hebben vaak de mogelijkheid om ten minste een basismonogram of de volledige naam van de eigenaar te graveren. Leren kaarthouders. Leren hoesjes zijn al lang mijn favoriete soort hoesje. Naar mijn mening hebben ze vaak een veel elegantere uitstraling dan kaarthouders van goud, rhodium of zilver, tot slot plastic kaarthouders.

Wat zijn de manieren om mijn groothandel kaarthouders te personaliseren?

Aluminium of metalen kaarthouders kunnen worden gestempeld met laser, in full colour of met een druppel hars. Ook door tampondruk in één, twee of meer kleuren, afhankelijk van het gekozen goedkope kaarthoudermodel of gepersonaliseerde kaarthouder. We hebben een selectie van de beste kaarthouders.

Van welke materialen zijn de kaarthouders gemaakt?

Originele gepersonaliseerde kaarthouders zijn ideaal omdat ze een praktisch en goedkoop geschenk zijn met een personalisatiegebied waarmee u het imago van uw bedrijf kunt benadrukken. Wij hebben een groot assortiment goedkope pashouders of pashouders. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen zoals kaarthouders van metaal, kunststof of aluminium, kunstleer, PVC en siliconen. Er zijn ook ecologisch gelamineerd in o.a. kurk. Ze hebben allemaal een of meer vakken voor het opbergen van visitekaartjes, creditcards of een ander type kaart.

Is het nuttig om gepersonaliseerde kaarthouders met logo als geschenk te geven?

Kaarthouders zijn een geweldig promotieartikel om te personaliseren met uw logo. Ze zijn perfect om aan te bieden in de marketingcampagnes van uw bedrijf, maar ook op evenementen, beurzen en promoties. Het is ook heel praktisch om de visitekaartjes van commercials of bedrijfsmedewerkers mee te nemen op reis. Goedkope gepersonaliseerde kaarthouders zijn een geweldig cadeau voor uw klanten en medewerkers, omdat ze het typische goedkope, praktische en zeer nuttige geschenk zijn voor elke dag. De gepersonaliseerde kaarthouders die wij aanbieden zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor visitekaartjeshouders?

Het web toont de schaal van hoeveelheden, waarbij de laagste de minimale bestelling is die zal variëren afhankelijk van het model van de gekozen kaarthouder. De prijs van business- of eventkaarthouders wordt sterk bepaald door maatwerkkosten, dus hoe hoger het aantal, hoe lager de eenheidsprijs.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Visitekaartjeshouders
RugzakkenRugzakken
Mappen en portfolio'sMappen en portfolio's
Portemonnees en portemonneesPortemonnees en portemonnees
Gepersonaliseerde notitieboekjesGepersonaliseerde notitieboekjes