EUR

Reclamebureaugeschenken - Alles voor uw bedrijf

Filter  
Categorie  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 9
 2. Branve 4
 3. Hello Kitty 1
 4. XD Collection 49
 5. XD Design 5
 6. XD Xclusive 8
 7. Swiss Peak 6
Envio  
0
Top categorie producten
 1. Agenda Cannes
  Prijs van € 1,79 /eenheid
 2. Ecologisch
  Multifunctioneel Pennenbakje Dowex
  Prijs van € 4,68 /eenheid

Om het verschil te maken in uw bedrijf, is het hebben van gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden met uw logo een goede keuze. En op deze manier kunt u zich onderscheiden en een grote sensatie veroorzaken bij uw klanten, maar ook met uw werknemers. Op deze manier hebben we bij Garrampa allerlei soorten reclamebureaugeschenken voor u klaar . Ontdek onze gepersonaliseerde notitieboekjes of onze promotionele kalenders, een interessant geschenk voor elke kerst. Daarnaast hebben we voor de boekhoudafdelingen pashouders en reclamecalculators. Ook folders en portfolio's zijn interessant voor uw branding . Kies degene die je het leukst vindt! En kies in ons aanpasbare briefpapier onze notitieblokken, puntenslijpers, paperclips, linialen, vergrootglazen, USB-sticks, gummen of zelfs trofeeën om de beste werknemer van de maand te belonen. Ga nu naar Garrampa en geef een van deze kantoorbenodigdheden voor reclame.

Cadeaus voor bedrijven en klanten


In elke werkruimte, of het nu thuis is, in een cafetaria, in een coworking of op kantoor zelf; het is noodzakelijk om een ​​speciaal briefpapier te hebben.  Dat promotionele kantoormateriaal dat uw merk laat zien, waar u ook werkt. Op deze manier in de Garrampa-winkel denken we dagelijks aan uw dag en bieden we u een enorme catalogus met referenties met betrekking tot de schrijfwaren en werk: notitieboekjes, agenda's, notitieboekjes, potloodhouders, mappen en nog veel meer. Dit alles is beschikbaar in een breed scala aan kleuren, afwerkingen en stijlen, zodat u werknemers en klanten kunt uitrusten met de beste gepersonaliseerde referenties.Van ecologische modellen, met gerecycleerde en recycleerbare materialen ; tot geweldige producten zoals een pennenhouder met usb-poort en draadloze oplader. We hebben ook portfolio's met zeer elegante ontwerpen of rekenmachines die met water werken.

Cadeaus voor op kantoor scherm bedrukt met logo


We worden nooit moe om het te zeggen: een van de meest praktische en economische advertentiestrategieën is het gebruik van gepersonaliseerde artikelen . In dit geval reclame voor kantoorgeschenken, aangezien ze een zeer belangrijke zichtbaarheid hebben, ook buiten de werkomgeving zelf. En welke soorten kantoorgeschenken met logo-bedrukking hebben we? Van alle soorten. Om een ​​voorbeeld te noemen: gepersonaliseerde folders met logo zijn ideaal als cadeau bij evenementen en vergaderingen; naast cursussen, lezingen of conferenties. En als één ding duidelijk is, is het dat kantoorbenodigdheden thuis kunnen worden gerecycled. Bijvoorbeeld: de reclamebureaugeschenken van een evenement kunnen achteraf door de allerkleinsten worden gebruikt als schoolspullen. Rekenmachines, plaknotities, notitieboekjes ... Raadpleeg nu en we zullen u adviseren van Garrampa. We wachten op u!