EUR

Goedkope gepersonaliseerde ringloze notitieboekjes

Goedkope gepersonaliseerde notitieboekjes zonder ring zijn een geweldige merchandisingoptie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, het is een elegant type gepersonaliseerd notitieboekje om overal aantekeningen te maken. Ontdek onze modellen van gepersonaliseerde ringloze notitieboekjes met stiften, hoesjes voor mobiele telefoons, met bijpassende pennen en zelfs met een hoesje en omslag. We hebben met name modellen waarin u uw mobiel kunt achterlaten en opladen, dankzij de draadloze oplaadplaten of de USB-poorten.  Een super compleet, praktisch en zeer interessant cadeau. Vind alle nieuwigheden van notitieboekjes zonder aanpasbare ringen in Garrampa. We hebben ecologische notitieboekjes, gemaakt van karton en gerecycled papier. Een gerecycled en recyclebaar cadeau.
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

 1. Ecologisch
  MINI PAPER BOOK A6 schrift met karton omslag
  A6 formaat schrift met kartonnen kaft gevuld met 80 vel ingebonden gerecycled papier. Kaft: 250 g/m², papier: 70 grams.
  Prijs van € 0,47 /eenheid
  1 colour available
 2. Ecologisch
  CARTOPAD Notitieblok en gerecyclede pen
  Dit memoboekje van gerecycled materiaal heeft 80 vel gelinieerd papier. Ook de meegeleverde pen is van gerecycled materiaal. Blauwe inkt.
  Prijs van € 0,64 /eenheid
  2 colours available
 3. Ecologisch
  MID PAPER BOOK A5 schrift met karton omslag
  A5 formaat schrift met kartonnen kaft gevuld met 80 vel ingebonden gerecycled papier. Kaft: 250 g/m², papier: 70 grams.
  Prijs van € 0,75 /eenheid
  1 colour available
 4. Ecologisch
  NOTECORK A5 notitieboek kurk
  A5 formaat notitieboek met 96 vel gelinieerd papier en omslag van kurk. 60 g/m². Kurk is een natuurlijk materiaal. Door de structurele aard en de porositeit van het materiaal kan het uiteindelijke drukresultaat per item afwijkingen vertonen.
  Prijs van € 1,77 /eenheid
  1 colour available
 5. Ecologisch
  SUBER SET A5 notitieboek en pennenset
  A5 notitieboek met kurken omslag, gelinieerd papier en pen met kurken lichaam en clip, penpunt en drukknop 50% tarwestro en 50% PP, gepresenteerd in een geschenkdoos.
  Prijs van € 3,14 /eenheid
  1 colour available
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Notitieblokken zonder ringen

Waarom zou je in het tijdperk van de technologie nog notitieboekjes kopen zonder gepersonaliseerde ringen?

Hoewel de technologie van smartphones of tablets steeds vaker wordt gebruikt om aantekeningen te maken of berichten te verzenden;  notitieboekjes en notitieboekjes zonder ringen zijn nog steeds erg handig , een onmisbaar object en door iedereen gewaardeerd. Voor die schrijvers zijn liefhebbers van vintage, gepersonaliseerde notitieboekjes wat ze zoeken. Een duurzame ondersteuning in de tijd, waar je gedachten en ideeën blijven, ondanks de jaren. En het is niet hetzelfde om met de hand te schrijven, dan om een ​​toetsenbord te gebruiken. Technologie raakt leeg, notebooks en notebooks blijven er ondanks alles. Daarom zijn onze notitieboekjes zonder gepersonaliseerde ringen een veelgevraagd geschenk op congressen, trainingen, winkels of werkcentra.  Een sensationeel cadeau voor klanten, leveranciers of studenten. U kunt ze combineren met onze pennen of potloden en volledig gepersonaliseerde combinaties maken , want we hebben een ongelooflijke verscheidenheid aan opties: ontdek onze notitieboekjes zonder ringen met meer elegante en verfijnde ontwerpen of die met meer casual en sportieve lijnen.We hebben ook een hele reeks notitieboeken gemaakt van gerecycled papier of kurk, gekleurde of zwarte notitieboeken in zeer modern eco-leer, enz. Een veelvoud aan opties die een elektronisch apparaat niet heeft. Een up-to-date geschenk, dat u kunt personaliseren met uw logo of reclameboodschap. Kies degene die u het leukst vindt in Garrampa! Je hebt geen excuses meer!

Waarom gepersonaliseerde notitieboekjes zonder ringen kopen bij Garrampa?

Ken je ons? Nee? Geen probleem! Vervolgens gaan we u tot 3 verschillende redenen geven waarom u uw notitieboekjes zonder gepersonaliseerde ringen in onze Garrampa online winkel zou moeten kopen. Ten eerste, onze prijzen zijn zeer concurrerend. Onze notitieboekjes zijn goedkoop en verkrijgbaar in bulk, zodat hun prijs veel goedkoper is. Evenzo is onze catalogus immens : alleen in notitieboekjes en notitieboekjes hebben we onder andere goedkope gepersonaliseerde notitieboekjes, professionele A4- en A5-notitieboekjes, gepersonaliseerde spiraalnotitieboekjes, ecologische reclamenotitieboekjes, leren notitieboekjes en notitieboekjes. Tot slot, bij Garrampa zijn we professionals in de sector . We hebben tientallen jaren ervaring met het bedrukken van allerlei soorten relatiegeschenken, zoals onze goedkope ringloze notitieboekjes op maat. Onze klantenservice staat altijd tot uw beschikking om u op elk moment te helpen.  Vertrouw ons, wij zijn specialisten in het maken van notitieboekjes zonder gepersonaliseerde ringen. Ga nu naar onze website.

Wat voor soort personalisatie kan op business notebooks worden gedaan?

U kunt de omslagen van uw notitieboek aanpassen zonder ringen aan beide zijden en ook een potlood of pen toevoegen, die u ook kunt aanpassen. Leg tussen de druktechnieken uit dat ze verschillen naargelang het soort materiaal . Zo kun je in de overgrote meerderheid een kleurenafdruk maken. In die kurkmodellen wordt uw personalisatie echter uitgevoerd met behulp van lasergravure. U zult uw notitieboekje personaliseren met een werkelijk uniek effect. Aan de andere kant is een andere bijzondere en verfijnde techniek bas-reliëf: het wordt veel gebruikt voor reclame voor leren notitieboekjes , aangezien het logo wordt gevormd door sterke druk dat zorgt voor een bijzonder driedimensionaal effect. Vraag nu uw budget aan en vraag uw gratis virtuele staal aan. Waar wacht je nog op om je notitieboekjes te zien zonder goedkope gepersonaliseerde ringen?

Verstuurt u gepersonaliseerde ringnotitieboekjes en ringnotitieboekjes alleen in Spanje?

Wij bezorgen uw notitieboekjes en notitieboekjes zonder gepersonaliseerde ringen op het hele Spaanse grondgebied : of u nu in een kleine stad of in een van de grote steden woont, het maakt niet uit. De standaard levering van onze producten is helemaal gratis. Ons doel is om een ​​service aan te bieden waarmee promotionele artikelen de mensen kunnen bereiken die ze nodig hebben. Als u overweegt om gepersonaliseerde notitieboekjes buiten Spanje te verzenden, dient u dit vooraf te melden. We kunnen verzenden naar de overgrote meerderheid van de landen in de Europese Unie. We rekenen slechts een kleine meerprijs.Bestel nu uw bestelling voor Spanje, Frankrijk, Duitsland of Oostenrijk en geef goedkope gepersonaliseerde notitieboekjes zonder ringen weg buiten onze grenzen.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Notitieblokken zonder ringen
Gepersonaliseerde notitieboekjesGepersonaliseerde notitieboekjes
PennenPennen
Kleine notitieboekjesKleine notitieboekjes
ClipsClips
Mappen en portfolio'sMappen en portfolio's