EUR

Gepersonaliseerde en originele cadeaus voor honden en huisdieren

Filter  
Categorie  
Colores  
Eco  
Envio  
0
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

 1. TEDY 10 Vuilniszakjes in koker
  Prijs van € 0,28 /eenheid
 2. Mascotas yoan con impresión vista 1
  Zakjes Dispenser Yoan
  Prijs van € 0,23 /eenheid
 3. Dispenser Fles Taxlen
  Prijs van € 0,29 /eenheid
 4. Mascotas rucin vista 1
  Zakjes Dispenser Rucin
  Prijs van € 0,29 /eenheid
 5. Ecologisch
  Zakjes Dispenser Leiren
  Prijs van € 0,42 /eenheid
 6. Bal Niki
  Prijs van € 0,47 /eenheid
 7. Mascotas muttley de poliéster con logo vista 1
  Halsband Muttley
  Prijs van € 0,57 /eenheid
 8. Mascotas roco de poliéster vista 1
  Dieren Halsdoek-Halsband Roco
  Prijs van € 0,66 /eenheid
 9. Opvouwbare Voerbak Baloyn
  Prijs van € 0,77 /eenheid
 10. Dierenriem Fronuk
  Prijs van € 0,87 /eenheid
 11. Zakjes Dispenser Muller
  Prijs van € 1,10 /eenheid
 12. Dieren Set Matsen
  Prijs van € 2,44 /eenheid
 13. Mascotas trotte de plástico vista 1
  TROTTE. Dispenser met hygiënische tasjes
  Prijs van € 0,40 /eenheid
 14. Mascotas balade de plástico vista 2
  BALADE. Dispenser met hygiënische tasjes
  Prijs van € 0,65 /eenheid
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

Wil je eigenaren van gezelschapsdieren verrassen? Heeft u een bedrijf met betrekking tot de dierenwereld? Wilt u een direct marketing campagne voeren? Dit is jouw Garrampa online sectie!  We hebben verschillende gepersonaliseerde en originele cadeaus voor honden en huisdieren, waarmee je hun baasjes verliefd zult maken. Ballen, speelgoed, flessen, borstels, kettingen, kettingen, reinigingsrollers, voedselborden, opvouwbare kommen voor het water hebben we zelfs een reflecterend vest voor honden!  Stel nu uw hondencadeaupakket samen met al deze grote verscheidenheid aan cadeaus voor huisdieren. Evenzo vallen onder onze cadeauproducten voor honden de zakjesdispensers op. Ideaal om in de ketting te dragen en waarvan we verschillende modellen hebben (waaronder de ecologische met bamboevezel en de antibacteriële variant). Blijf lezen en zorg ervoor dat je al deze collectie gepersonaliseerde en originele cadeaus voor honden en huisdieren ziet.

Cadeaus voor huisdieren met uw logo bedrukt


Dat huisdieren een ander lid van het gezin zijn, is niets nieuws. Om deze reden bieden we u al deze zeer praktische gepersonaliseerde cadeaus voor huisdieren om het dagelijkse leven van uw hond te vergezellen. Het bijzondere van al deze gepersonaliseerde en originele cadeaus voor honden en huisdieren is echter precies dat: zijn gepersonaliseerd. Op deze manier, als je van plan bent om een reclamecampagne te creëren waarin dieren de hoofdrol spelen, ben je hier aan het juiste adres! Van kommen en opvouwbare voedselborden tot kettingen en linten; door de borstels gaan om hun vacht schoon te maken ... Bij Garrampa hebben we allerlei originele cadeaus voor honden. Op deze manier worden ze voor bedrijven zoals veterinaire klinieken, kleuterscholen of hondensalons een ideale merchandising. Anderzijds zijn deze gepersonaliseerde en originele geschenken voor honden en huisdieren ook een grote claim in campagnes of burgeracties. Bijvoorbeeld: zowel om een ​​lokale beschermer te promoten als om hygiënische maatregelen door een gemeente te promoten, zijn de zakjesdispensers een goedkoop en zeer nuttig geschenk.

Relatiegeschenken voor katten en honden


Weet je niet wat je moet kiezen tussen al deze gepersonaliseerde en originele cadeaus voor honden en huisdieren? We zullen je ideeën blijven geven over deze cadeaus voor honden en baasjes in deze online categorie van Garrampa! Om te beginnen kunnen tashouders bij hondenfeesten zoals schoonheidswedstrijden een praktisch detail zijn voor de eigenaren van de deelnemers. Evenzo zijn al onze gepersonaliseerde en originele cadeaus voor honden en huisdieren ideaal voor marketingcampagnes, om een ​​product te promoten dat gerelateerd is aan de dierenwereld, zoals het merk van hondenvoer. al deze cadeaus voor hondenliefhebbers . In feite, voor huisdiervriendelijke etablissementen (die waar huisdieren zijn toegestaan), is er veel vraag naar onze gepersonaliseerde en originele cadeaus voor honden en huisdieren. We verwijzen naar plaatsen zoals winkelcentra, maar ook naar hotels of restaurants. Gepersonaliseerde voerbakken voor huisdieren zijn een trendy item!Aan de andere kant, in toeristische accommodaties zoals campings of landelijke huizen, zijn onze cadeaus voor eigenaren van gezelschapsdieren perfect om klantenbinding op te bouwen. Onze huisdierensets zijn bijvoorbeeld perfect voor excursies of wandelingen midden in de natuur. Dus nu weet je, als je op zoek bent naar een detail waarmee je je klanten - zowel mens als harige - kunt bewegen, onze cadeaus voor honden en huisdieren Gepersonaliseerd en origineel zijn perfect om de branding van uw bedrijf te bevorderen.