EUR

Goedkoop zonnescherm voor aangepaste auto's

De parasol is een belangrijk relatiegeschenk voor het zomerseizoen. Zet uw logo op een zonneklep en uw merk wordt weerspiegeld. Gepersonaliseerde autozonnekleppen zijn een van die relatiegeschenken die we allemaal zouden willen hebben als we midden in de zomer in de auto stappen en merken dat de stoelen en het stuur is heet. Als uw bedrijf slim was en uw klanten een op maat gemaakte autozonwering aanbood tijdens de promotiecampagne voor het zomerseizoen, dan weten we zeker dat velen van hen het bedrijf zullen bedanken dat het aan hen heeft gegeven. Hoewel de zichtbaarheid van autozonnekleppen beperkt is, omdat ze slechts 3 of 4 maanden per jaar worden gebruikt, is hun levensduur veel langer dan die van andere relatiegeschenken, aangezien ze in de auto worden gedaan en daar blijven totdat ze bederven ., Dat wil zeggen, pas na enkele jaren.
...
Filter  
Kleuren  
Filters
Kleuren
0
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

 1. Parasoles de coche sombra de varios materiales con publicidad vista 1
  autozonwering schaduw van diverse materialen
  Set van 2 polyester autozonwering. Inclusief zuignappen.
  Prijs van € 1,06 /eenheid
  1 colour available
 2. OMBRA POUCH Opvouwbare zonnescherm
  Opvouwbare zonnescherm inclusief etui.
  Prijs van € 2,56 /eenheid
  1 colour available
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Auto zonneschermen

Hoe beschermt de gepersonaliseerde zonneklep mijn voertuig?

Het komt allemaal neer op de constructie en kwaliteit van de stof die we gebruiken. Het idee is om een ​​laag isolatie aan te brengen tussen uw voertuig en de zon en dat is precies wat we hebben gecreëerd. Om nog maar te zwijgen over onze precieze stempeltechnieken, computerondersteunde snijapparatuur en de beste productieapparatuur die een bedrijf zich kan wensen.

Zal de gepersonaliseerde zonneklep op mijn auto passen?

Het zonnescherm past op de meeste autodeuren met een zichtbaar metalen frame boven het zijraam waaraan de magneten van het zonnescherm worden bevestigd. Dit zichtbare metalen frame heeft meestal een glanzend gelakt oppervlak, het zonnescherm past niet op deurkozijnen met een plastic rand op het metalen frame, waardoor er geen magneten aan blijven plakken. De plastic bekleding is meestal te herkennen aan de getextureerde afwerking en voelt niet koud aan.Als u problemen ondervindt bij het monteren van de zonneklep op uw auto en dit niet gebruikelijk is, stuur ons dan binnen 14 dagen een bericht voor een volledige terugbetaling, inclusief retournering kosten.

Is de aangepaste zonneklep bestand tegen UV-stralen?

De onderdelen van de op maat gemaakte zonneklep zijn UV-bestendig en zullen jarenlang bestand zijn tegen de effecten van de zon. De gebruikte inkten zijn ook UV-bestendig en zijn dezelfde als die voor autobumperstickers. Wanneer niet in gebruik, berg de zonneklep op in het dashboardkastje of het auto-opbergvak om het te beschermen.

Hoe onderhoud ik mijn gepersonaliseerde zonneklep?

De afzuigkap is ontworpen om sterk en duurzaam te zijn, maar plaats er geen zware voorwerpen op of maak geen krassen op het oppervlak met scherpe metalen voorwerpen. Als het vuil wordt, veeg het dan af met een zachte, vochtige doek. Gebruik geen alcohol of chemische reinigingsmiddelen, omdat deze de afwerking kunnen beschadigen.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Auto zonneschermen

Paraplu'sParaplu's
ZonnebrillenZonnebrillen
HoedenHoeden
StrandtassenStrandtassen
WaterflesjesWaterflesjes