EUR

Reflecterende werkkleding Gepersonaliseerd met uw logo

Filter  
Categorie  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. Result 20
  2. ROLY 13
  3. Valento 3
  4. Velilla 36
  5. Yoko 49
  6. Beechfield 1
  7. Spiro 1
  8. WORKTEAM 191
  9. Proact 1
Envio  
Talla  
KID
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
Het waarborgen van de veiligheid van werknemers is onze topprioriteit. Om deze reden stellen we deze hele lijn van reflecterende werkkleding voor, aangepast met uw logo. Op deze manier zal de werknemer zichtbaar zijn en mogelijke gevaarlijke situaties in de werkomgeving vermijden. Onze reflecterende uniformen staan ​​synoniem voor veiligheid en preventie.  Bij Garrampa hebben we allerlei soorten hoge zichtbaarheidskleding : goedkope reflecterende vesten, hoge zichtbaarheidsbroeken, t-shirts, truien, poloshirts; evenals verschillende modellen van reflecterende jassen . In onze online winkel vind je ook reflecterende fleeces, jumpsuits, shirts en softshells op maat. En niet te vergeten, ons hele assortiment in hoge zichtbaarheidspetten.  Werkkleding met hoge zichtbaarheid is essentieel in verschillende industrieën, naast banen in onder meer verkeer, kranen of gemeentelijk schoonmaakpersoneel. Vooral omdat het nachtwerk is. Ontdek in deze sectie al onze hoge zichtbaarheidskleding in fluorescerend geel, rood of oranje.

Fluorescerende werkkleding met hoge zichtbaarheid


Bekijk ons ​​brede assortiment reflecterende werkkleding en houd uw medewerker te allen tijde zichtbaar en veilig. Onze kledingstukken met reflecterende strips voor kleding zorgen ervoor dat de drager van het kledingstuk altijd zichtbaar is. Het weer of de planning doet er niet toe, de werknemers die onze reflecterende werkkleding gepersonaliseerd met uw logo dragen, kunnen hun werk veilig en zonder risico's uit te voeren met de rest van de teamleden. Omdat de functionaliteit hierin type werkkleding is cruciaal. En daar houden we bij Garrampa rekening mee. We voldoen aan de huidige regelgeving EN ISO 20471 of EN 471, waardoor een hoge zichtbaarheid op de werkplek behouden blijft.  De kleuren oranje, rood of fosforgeel zorgen voor volledige zichtbaarheid, zodat de gebruiker van grote afstand wordt onderscheiden. Bovendien varieert onze werkkleding met hoge zichtbaarheid afhankelijk van de weersomstandigheden en risico's, dankzij onze ongelooflijke kwaliteit personaliseren we uw reflecterende werkkleding met uw logo in het ontwerp dat u het leukst vindt. En als u advies nodig heeft... kunt u ook bij ons terecht! Ontdek de online catalogus van Garrampa.

Reflecterende kleding voor op het werk


Bij Garrampa hebben we een hele reeks reflecterende werkkleding tegen ongelooflijke prijzen. Het doel van onze kledingstukken met reflecterende banden voor kleding is de bescherming van de gebruiker, dat dit duidelijk wordt aangegeven; naast het bieden van comfort en gemak tijdens uw werkdag. Ontdek alle reflecterende vesten, evenals onze volledige lijn van hoge zichtbaarheidsbroeken. Om de kou tegen te gaan hebben we bovendien hoge zichtbaarheidsjassen en een selectie in onder andere reflecterende fleece.  Personaliseer je reflecterende kleding met Garrampa met je merklogo. We hebben een breed scala aan hoge zichtbaarheidskleding. Maak je volledige uniform van reflecterende veiligheidskleding. Ga nu naar onze online winkel!

Hoge zichtbaarheidskleding en goedgekeurde reflecterende veiligheidskleding


Er zijn 3 verschillende soorten hoge zichtbaarheidskleding.  Ze zijn genummerd van 1 tot 3 op basis van hun zichtbaarheid. Voor elke klasse bepaalt de norm het gebied en de locatie van fluorescerende, reflecterende en contrasterende materialen.  Klasse 3: Het totale fluorescerende oppervlak is opgebouwd uit minimaal 0,8 m2 en 0,10 m2 reflecterend materiaal. Klasse 3 high-visibility werkkleding is gemaakt voor risicovolle werkzaamheden buiten zoals aan de rand van een snelweg, de buitenkant van een gebouw, een niet omheind huis of een bouwplaats.  Klasse 2: Het totale fluorescerende oppervlak moet groter dan of gelijk zijn aan 0,5 m² en dat van het reflecterend materiaal moet minimaal 0,13 m² zijn. Klasse 2 hoge zichtbaarheidsuniformen zijn gemaakt voor werkzaamheden buiten, in een afgebakende en omheind gebouw of in de omgeving.  Klasse 1: Het totale fluorescerende oppervlak moet minimaal 0,14 m² en 0,10 m² reflecterend materiaal zijn. Klasse 1 hoge zichtbaarheidswerkkleding is gemaakt voor nachtwerk binnenshuis, in kantoren of huizen. De producten die worden aangeboden door de Garrampa online winkel voldoen aan de ISO 20471-norm om de veiligheid van werknemers te garanderen.

Goedkope reflecterende hoge zichtbaarheidsuniformen voor werk


We hebben reflecterende werkkleding, dus je hoeft niet op te geven om veilig aan het werk te gaan. Zichtbaarheid is cruciaal om arbeidsongevallen te voorkomen. In onze uitgebreide catalogus van reflecterende werkkleding aangepast met uw logo vindt u een grote verscheidenheid aan prijzen zodat, ja of ja, past bij uw begroting. Kies uw werkkleding met hoge zichtbaarheid tegen betaalbare prijzen en personaliseer deze met uw bedrijfslogo of laat het ongemarkeerd. Het aanpassen van hoge zichtbaarheidskleding is heel eenvoudig, zelfs als het fluorescerende elementen heeft, kan het ook worden gemarkeerd met uw bedrijf logo, uw ontwerp of een slogan. U hoeft alleen maar de online catalogus van Garrampa te bekijken, ons te vertellen wat u nodig heeft en de hoeveelheid en wij zorgen voor de productie van uw gepersonaliseerde hoge zichtbaarheidskleding.  Wijzig, knip of verwijder de reflecterende of fluorescerende delen niet. Als u uw goed zichtbare werkkleding wilt personaliseren met uw bedrijfslogo of de functie van elke werknemer, zorg er dan voor dat u de lichtbanden niet verbergt, niet zelfs met een paar millimeter.

Veelgestelde vragen over Hoge zichtbaarheid

Kan hi-visibility kleding worden gewassen?

Ja, u kunt uw hoge zichtbaarheidskleding in de wasmachine wassen. Bij machinewas kunt u een mild wasmiddel gebruiken, maar geen bleekmiddel of wasverzachter. Daarnaast raden we je aan om te proberen reflecterende producten niet te wassen met andere kledingstukken, zoals je werkjeans of kleding met ruwe stof of randen. Microscopisch kleine glasparels op retroreflecterende warmteoverdrachtsfilm kunnen worden weggesleten door een ruwe textuur.

Waarom is het dragen van hoge zichtbaarheidskleding nodig?

Dit type werkkleding maakt het niet alleen gemakkelijker voor automobilisten om 's nachts voor werknemers zorgen, maar ze ook overdag beter zichtbaar maken voor chauffeurs. Onze garderobekast met hoge zichtbaarheid is bijvoorbeeld perfect voor wanneer slecht weer een probleem is (mist, regen, enz.).  Hoge zichtbaarheidskleding vermindert het risico op ongevallen en verbetert de algehele veiligheid.

Wat is KW hoge zichtbaarheid klasse 3?

Allereerst moet alle hoge zichtbaarheidskleding voldoen aan de EN ISO 20471 veiligheidsnormen. Hoge zichtbaarheidskleding gecertificeerd volgens EN 20471 is geclassificeerd volgens 3 beschermingsklassen, afhankelijk van het volume fluorescerend en retroreflecterend oppervlak. Dus Klasse 3 is het hoogste niveau van hoge zichtbaarheidsclassificatie en deze producten vereisen minimaal 0,8 m² fluorescerend materiaal en 0,2 m² reflecterende tape. De laagste zichtbaarheidsklasse daarentegen verwijst naar hoge zichtbaarheidskleding van klasse 1. Daarom worden ze aanbevolen voor incidenteel gebruik of wanneer het risico minimaal is. Ook is klasse 2 hoge zichtbaarheidskleding geschikt bij het werken in de buurt van verkeersstromen met matige snelheden. Ten slotte heeft klasse 3 hoge zichtbaarheidskleding de voorkeur bij werkzaamheden op de weg of bij hoge snelheid. In de Garrampa online winkel dekken we alle soorten bescherming zodat u uw reflecterende werkkleding op maat gemaakt met uw logo en dat het zijn missie met succes vervult.

Waarom veiligheidskleding kopen bij Garrampa?

Wij zijn een online winkel met een brede selectie van high-visit werkkleding gecertificeerd EN 20471, zodat u uzelf kunt uitrusten met totale veiligheid en in overeenstemming met de huidige wetgeving. Bij Garrampa hebben we de beste gespecialiseerde merken geselecteerd in reflecterende werkkleding. Ontdek ons ​​brede assortiment hoge zichtbaarheidsuniformen in geel, oranje of fluorescerend rood om dag en nacht zichtbaar te zijn. Vind in deze categorie verschillende modellen unisex hoge zichtbaarheidskleding : zowel hoge zichtbaarheidskleding voor heren en hoge zichtbaarheidskleding voor dames. En vooral tegen ongelooflijke prijzen! Wat uw budget ook is, in onze online winkel vindt u uw reflecterende werkkleding op maat gemaakt met uw logo.Ontdek de beste prijs-kwaliteitverhouding, evenals functionaliteit en comfort op een geavanceerd niveau. Neem nu een kijkje op onze website!

In welke situaties is het dragen van reflecterende werkkleding aan te bevelen?

Afhankelijk van uw werkomgeving heeft u verschillende soorten werkkleding met hoge zichtbaarheid binnen handbereik. Alles zal afhangen van uw behoeften. Inderdaad, als je buitenshuis werkt, raden we je onze reflecterende uniformen aan die aangepast zijn aan het seizoen. We hebben lichte kleding ontworpen voor de zomer met bescherming tegen ultraviolette stralen.Je kunt jezelf ook beschermen tegen de kou in de winter door warme kleding met hoge zichtbaarheid te dragen. Bovendien hebben we bij Garrampa tegen regen waterdichte reflecterende werkkleding met hoge zichtbaarheid die u zal beschermen tegen water en vocht. Bij Garrampa weten we dat sommige werksectoren moeten voldoen aan voorschriften voor hoge zichtbaarheid en om andere risico's zoals ATEX-zones af te dekken. Daarom vindt u ook ATEX hoge zichtbaarheidskleding die bij uw wensen past. Ten slotte hebben we anti-snijkleding met hoge zichtbaarheid, evenals vesten met hoge zichtbaarheid, perfect voor bouwvakkers.  Ga nu naar de online catalogus van Garrampa en laat uw reflecterende werkkleding op maat maken met uw logo.

Wat voor soort kledingstukken vindt u in onze reflecterende werkkleding?

Bij Garrampa hebben we verschillende soorten hoge zichtbaarheidskleding, die aan verschillende taken en behoeften voldoet. En je moet zichtbaar zijn om gevaren te vermijden. Naast jassen voor verschillende risicoberoepen, vind je hier strong> fluorescerende werkmutsen voor warme dagen, vooral als je veel buiten gaat zijn. Aan de andere kant, voor degenen die buiten werken, vindt u werkmutsen om u tegen de kou te beschermen, gele of oranje fluorescerende vesten , werkshorts, overhemden met lange of korte mouwen, parka's, overalls of japonnen met fluorescerende kleuren, enz.

Ontdek de reflecterende kleding en hoge zichtbaarheidskleding van garrampa in deze video

In veel werkomgevingen is goed zichtbare en reflecterende kleding essentieel. Reflecterende uniformen zorgen voor een zekere mate van veiligheid en helpen veel arbeidsongevallen te voorkomen. Bij garrampa hebben we allerlei reflecterende veiligheidskleding. Ga naar onze online winkel en ontdek de beste prijzen voor hoge zichtbaarheidsuniformen.