EUR

Aangepaste kantoor- en commerciële kleding

Filter  
Categorie  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. B&C 4
  2. Fruit of the Loom 4
  3. ROLY 27
  4. Russell 46
  5. Stanley Stella 10
  6. Velilla 8
  7. WORKTEAM 1
  8. Premier 8
  9. Kariban 70
Envio  
Talla  
3-4
5-6
7-8
9-10
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
We willen dat je tot de laatste gaat om naar kantoor te gaan, daarom bij Garrampa bieden we je ons hele assortiment gepersonaliseerde kantoor- en commerciële kleding . Ideaal voor reclamespots of werknemers die in direct contact staan ​​met het publiek, het merk dragen, maar tegelijkertijd verzorgd moeten worden. Zo hebben we in onze online catalogus kantoor- en commerciële breigoed zoals onze truien, jassen of vesten; evenals bedrijfsoverhemden , perfect voor bijvoorbeeld hotelpersoneel. Om je geborduurde overhemd te combineren met je merklogo, hebben we ook gepersonaliseerde stropdassen en klassieke, elegante en comfortabele broeken. De online winkel van Garrampa mag ook onze kledingstukken voor de koudere maanden niet missen, zoals parka's, jassen of aanpasbare gewatteerde vesten.  Neem een ​​kijkje in deze sectie en vind in Garrampa de beste kantoorkleding voor mannen en vrouwen.

Kantoorkleding voor dames en heren


We weten dat u op zoek bent naar een elegante outfit voor uw kantoorpersoneel. Daarom voorzien we u bij Garrampa van alle middelen. Op deze manier zullen medewerkers op dezelfde manier gekleed zijn: een direct merkimago dragend, maar zich tegelijkertijd kleden met stijl en comfort. Op deze manier vertrouwen we bij Garrampa op de beste kantoorkledingmerken en verblinden zo klanten, leveranciers en partner. En op elk moment van het jaar: we hebben bovenkleding, vesten, vesten en anoraks; maar we hebben ook een groot assortiment zomerse kantoorkleding voor dames of heren. Dus nu weet je het, ga naar de Garrampa-website en ontdek al onze aangepaste kantoor- en commerciële kleding. Creëer de beste ontwerpen met slechts één klik!

Personaliseer je kantoor- en zakelijke kleding


In onze online winkel heeft u 3 manieren om uw kantoor- en bedrijfskleding te bedrukken: zeefdruk, vinyl en borduursels. Ten eerste is zeefdruk een zeer voordelige druktechniek en perfect om bijvoorbeeld alleen het logo op je gepersonaliseerde vest te markeren. Het stelt je in staat om op grote schaal ontwerpen te maken en de prijzen zijn erg goedkoop en toegankelijk voor alle portemonnees. Aan de andere kant biedt textielvinyl een hoogwaardige afdruk voor je bedrijfslogo , omdat de inkt dat wel doet niet vervagen of afpellen van de stof. Plak uw logo op uw kantoorkleding voor jong of oud, bij Garrampa hebben we allerlei modellen!Tot slot geeft borduurwerk u een super elegante en verfijnde stijl en afwerking . We stellen deze techniek voor om uw logo op gepersonaliseerde overhemden, broeken of bovenkleding zoals vesten of truien te bevestigen. Garrampa is een van de goedkoopste en meest toegankelijke online kantoorkledingwinkels op de markt. Wij bieden u een uitstekende kwaliteit, maar ook zeer concurrerende prijzen. Ontdek in deze rubriek onze gepersonaliseerde kantoor- en bedrijfskleding.