EUR

Cadeaus voor studenten

Als je twijfelt en niet weet wat je moet geven tijdens de universitaire opleiding, ga dan naar onze online winkel en bekijk alle universitaire afstudeercadeaus met originele ideeën voor zowel mannen als vrouwen. Voor het begin van de universitaire cyclus en aan het einde ervan, is het gebruikelijk dat universiteitsstudenten het hele schooljaar details en kleine motiverende geschenken ontvangen. Op onze website vind je leuke originele cadeaus, maar ook andere, meer praktische en nuttige cadeaus voor een universiteitsstudent. Technologische cadeaus zoals accessoires voor tablets en mobiele telefoons worden zeer gewaardeerd door jonge universiteitsstudenten. Notebooks, portfolio's en rugzakken zullen erg handig zijn, omdat ze er de hele dag op de universiteit veel profijt van kunnen hebben. Tegenwoordig zorgt het ecologische geweten van veel universiteitsstudenten ervoor dat het geven van aluminium waterflessen goed wordt ontvangen. Als u daarentegen goedkope geschenken voor universiteitsstudenten nodig heeft, hetzij voor een eerlijk of educatief congres, hebben we zeer goedkope universiteitsgeschenken en te koop op winkelniveau hoger. Al onze schoolgeschenken kunnen worden gepersonaliseerd met het logo of ontwerp van een hogeschool of educatief centrum. Elke universiteit of business school moet zichzelf promoten door middel van relatiegeschenken om een ​​grote visuele impact te bereiken wanneer universiteitsstudenten hun producten gebruiken.
...
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

 1. Ecologisch
  TUANUI Bamboe laptop standaard
  Opvouwbare bamboe standaard voor tablet of laptop.
  Prijs van € 4,84 /eenheid
  1 colour available
 2. CHIN SET Set van 2 bekers en drinkfles
  Set bestaande uit dubbelwandige RVS drinkfles met een inhoud van 750ML en 2 dubbelwandige RVS drinkbekers met een inhoud van 350ML. Lekvrij.
  Prijs van € 14,53 /eenheid
  1 colour available
 3. HELO Ring 26 cm statief
  LED-ringlamp 26 cm met statief (160 cm) en telefoonhouder. Ideaal voor tik-tok®, livestreaming, foto\'s en delen. Inclusief kabel sluiter. Warm wit licht (120 LED\'s) met 10 helderheidsniveaus.
  Prijs van € 15,76 /eenheid
  1 colour available
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Cadeaus voor studenten

RekenmachinesRekenmachines
RugzakkenRugzakken
Cadeaus voor verpleegkundigenCadeaus voor verpleegkundigen
Cadeaus voor fietsersCadeaus voor fietsers
Cadeaus voor gamersCadeaus voor gamers
Cadeaus voor architectenCadeaus voor architecten
Gepersonaliseerde notitieboekjesGepersonaliseerde notitieboekjes
Geschenken voor ingenieursGeschenken voor ingenieurs