EUR

Aangepaste sanitaire uniformen

Filter  
Categorie  
Genero  
Colores  
Marca  
  1. ROLY 5
  2. Velilla 26
  3. WORKTEAM 42
  4. Premier 6
Envio  
Talla  
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
0
We weten dat gezondheid voorop staat, daarom worden onze gepersonaliseerde sanitaire uniformen gemaakt met de beste materialen om hun beroep op een optimale manier uit te voeren. We hebben modellen uniformen voor zowel gezondheidswerkers (zoals laboratoriumjassen of tandartskleding), als voor schoonmaakpersoneel in ziekenhuizen en gezondheidscentra. Bij Health zetten we ons in voor comfortabele en op maat gemaakte werkkleding. Sanitaire uniformen en pyjama's zijn essentieel in het dagelijks leven van werknemers in ziekenhuizen, apotheken, tandheelkundige klinieken of dierenartsen. Sanitaire kleding kan zowel stuks als full body zijn.  We hebben broeken, jassen, sanitaire jassen en gepersonaliseerde jassen. Onze uniformen voor gezondheidspersoneel staan ​​synoniem voor comfort. Bij Garrampa hebben we een breed scala aan kledingstukken om goedkope sanitaire uniformen te maken. Ontdek uw medische pakken van de beste merken op de markt.

Maatwerkkleding voor klinieken en ziekenhuizen


Bekijk al onze aanpasbare sanitaire uniformen: jassen, jassen, volledige uniformen, hoeden, pyjama's en nog veel meer! Voor zowel mannen als vrouwen proberen we te voldoen aan de behoeften van deze professionals in de ziekenhuissector en persoonlijke diensten.Ontdek onze gepersonaliseerde kleding voor klinieken en ziekenhuizen , met aandacht voor verpleegkundigen, artsen, verpleegassistenten, verloskundigen, schoonheidsspecialisten , schoonmaakpersoneel ... de mogelijkheden zijn legio! Bij Garrampa gaan we altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Maak uw tandartsuniform of uw verpleegstersjasje comfortabel, aangenaam en functioneel, en ook nog eens zuinig. En is dat de meeste van onze sanitaire kleding is samengesteld uit natuurlijke vezels, die ademend zijn en gemakkelijk te markeren zijn met uw logo, waardoor de verpleegstersjassen of medische jacks worden gepersonaliseerd, zodat de professional en hun prestaties kunnen worden geïdentificeerd. Bij Garrampa kleden we schoonmaak- en gezondheidsprofessionals met kwaliteitskleding . Hier verzekeren wij u comfort.

Uniformen voor verpleegkundigen en artsen


We weten dat hygiëne synoniem is met gezondheid en daarom is het gebruik van specifieke sanitaire uniformen essentieel voor deze gezondheidswerkers . We verwijzen naar gezondheidswerkers zoals apothekers, laboranten, tandartsen, fysiotherapeuten, artsen, verpleegkundigen ... En het punt is dat we bij Garrampa een breed scala aan gepersonaliseerde sanitaire uniformen hebben van alle soorten: apothekers uniform, sanitaire jassen voor hulpdiensten, tandartskleding, witte laboratoriumjassen, verpleegsterskleding, etc. Dus nu weet je het, als je op zoek bent naar een werkkleding comfortabel voor je werkdag in het ziekenhuis, in Garrampa vind je allerlei soorten kleding.  Wij bieden u persoonlijk advies zodat u een actueel en optimaal uniform voor uw kliniek kunt kiezen en deze kunt onderscheiden met uw logo.

Medische kleding voor artsen en apotheekuniformen


Sanitaire uniformen beschermen professionals en dus patiënten tegen mogelijke infecties die zich op de werkplek kunnen voordoen. Sanitaire pyjama's moeten schoon worden gehouden en zo vaak als nodig worden gewassen. Bovendien zullen gepersonaliseerde sanitaire kleding patiënten in staat stellen om elke professional snel te onderscheiden op het moment van nood. De belangrijkste voordelen van het gebruik van onze gepersonaliseerde sanitaire uniformen zijn: veiligheid, comfort en professionaliteit. Allereerst veiligheid voor zowel patiënten als artsen als het gaat om het voorkomen van infecties. Ook het comfort dat het alle professionals biedt om hun werk correct uit te voeren. Ten slotte de ernst en professionaliteit die ze aan patiënten overbrengen, waardoor ze vertrouwen krijgen.  Het aanpassen van sanitaire kleding voor verpleegkundigen of andere gezondheidswerkers kan een beter beeld van de patiënt geven. Soms hebben we gezien hoe chirurgen gepersonaliseerde sanitaire uniformen gebruiken, met zeer felle kleuren, wanneer ze kinderen gaan behandelen, bijvoorbeeld. De snelle differentiatie van ziekenhuisprofessionals in geval van nood. Het bestaan ​​van goedkope sanitaire uniformen die voldoen aan alle eigenschappen die zo'n belangrijk kledingstuk vereist.

Kleding voor artsen en kleding voor klinieken en ziekenhuizen


Afhankelijk van de werkruimte of de categorie daarvan, zullen we verschillende soorten sanitaire uniformen moeten dragen om te werken. Met Garrampa kunt u het personeel van uw ziekenhuis of kliniek aankleden met medische kleding met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding . We hebben een breed scala aan kleding voor artsen tegen de beste prijs, verschillende modellen die aan uw wensen voldoen. verwachtingen. De kleding is gemoderniseerd en de snitten evolueren om comfort en esthetiek te combineren. Onze sanitaire kleding is perfect voor artsen, patiënten, apothekers en zelfs schoonmaakpersoneel. Sanitaire pyjama's zijn de eenvoudigste optie voor ziekenhuispersoneel: van verpleegkundigen tot assistenten; langs de bewakers. U kunt deze sanitaire kleding van het merk Velilla en van andere merken los kopen of het gehele uniform aanschaffen. We hebben ook accessoires voor gepersonaliseerde sanitaire uniformen, die een vleugje kleur geven. Onze sanitaire kleerkast is comfortabel en aangepast aan uw beroep. Voor onze medische kleding en broeken geven we de voorkeur aan de mix van polyester en katoen die de verzorging van uw medische kleding vergemakkelijkt en ook de hele dag zijn uiterlijk behoudt.  Medische kleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren om te combineren zoals je wilt.

Veelgestelde vragen over Gezondheid

Welke materialen worden gebruikt voor pyjama's?

Stof voor borstvoedingskleding is ontworpen voor maximaal comfort, duurzaamheid en uniform onderhoud.  Sanitaire pyjama's zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen zoals 100% katoen, dus gemakkelijk te wassen en zeer goed bestand tegen industrieel onderhoud. Voor onze gepersonaliseerde sanitaire uniformen geven we de voorkeur aan de mix van polyester en katoen die u gemakkelijk het verzorgen van uw medische kleding. De meeste van onze werkkleding voor de gezondheidszorg is gemaakt van poly / katoen, poly / rayon, poly / spandex en poly / viscose. Op deze manier halen we bij Garrampa het beste uit de natuurlijke grondstof en synthetische stoffen , gemakkelijk te onderhouden, kreukvrij en hun kleuren gaan veel langer mee.

Welke verzorging en onderhoud zijn nodig voor sanitaire uniformen?

Onze sanitaire pakken zijn gemakkelijk te onderhouden. Bij Garrampa kennen we het belang van hygiëne en zeker op een werkplek als de sanitaire. Daarom kunt u op hoge temperatuur wassen en drogen zonder onze gepersonaliseerde sanitaire uniformen te beschadigen. Om bijvoorbeeld uw tandartsjas met succes te desinfecteren, moet u rekening houden met het volgende: de wastemperatuur, de wasmethode (industrieel of huishoudelijk) en de wasfrequentie.

Hoe worden gepersonaliseerde zorguniformen op maat gemaakt?

Bij Garrampa voeren we een confectie op maat uit, omdat we weten dat dit de ideale manier is om medische uniformen of goedkope laboratoriumjassen te personaliseren voor uw kliniek, ziekenhuis, dokterspraktijk of gezondheidsdienst. Op deze manier personaliseren we in het Garrampa-team uw sanitaire pyjama's in Zaragoza, met behulp van verschillende druktechnieken: bedrukking en borduursel van de naam of gepersonaliseerde labels. Ontdek onze uniformen in onze online catalogus originele toiletten en personaliseer ze met uw naam of die van uw team, afdeling of specialiteit.

Waarom gepersonaliseerde scrubs kopen bij Garrampa?

In onze Garrampa webshop kun je direct je complete sanitaire kledingkast kopen. Dankzij ons brede assortiment sanitaire kleding, kunt u goedkope en kwalitatief hoogwaardige sanitaire pyjama's voor dames of heren krijgen. We hebben elk van onze referenties zorgvuldig geselecteerd, zodat ze kunnen beantwoorden aan uw professionele behoeften . Op deze manier kun je met onze originele sanitaire uniformen de beste professionele medische kleding krijgen, ideaal voor verschillende scenario's: ziekenhuizen, apotheken, klinieken ... Dus nu weet je, bij Garrampa hebben we een breed assortiment pyjama's toilet of toga.  Onze gepersonaliseerde sanitairuniformen zijn aanwezig in verschillende stoffen, snitten, merken en kleuren.

Heeft u verschillende modellen van goedkope scrubs voor mannen en vrouwen?

Ja, we hebben allerlei originele maandverbanden of medische jassen – onder andere – voor dames en heren.  Koop je verpleegstersuniform of je verpleegstersuniform, beide passen zich perfect aan de morfologie van elk lichaam aan.  Onze sanitaire werkkleding is zeer comfortabel, biedt veel bewegingsvrijheid en is ontworpen om het beroep met totaal comfort uit te oefenen. Vind onder andere medische jassen die aanpasbaar zijn aan alle soorten lichamen en super praktisch en aangenaam zijn. Daarnaast bieden wij u op de website van Garrampa unisex sanitairkleding aan voor alle soorten medisch personeel in uw zorginstelling.

Hoeveel kost een maandverband?

Leg eerst uit dat we een grote verscheidenheid aan goedkope sanitaire pyjama's hebben, aanpasbaar aan alle soorten budgetten. Vind uw verpleegster- of dokterspyjama, evenals pyjama's voor tandartsen, onder andere beroepen.In onze online catalogus, u kunt de delen van de pyjama samen of afzonderlijk kopen, u kiest of u ze wilt combineren in verschillende kleuren! Vertel je dat als je de set koopt, ze goedkoper zullen zijn. Waar wacht je nog op om deze gepersonaliseerde sanitaire uniformen te bekijken? Kies een van onze en combineer het met je maandverband naar keuze, en zonder uit te gaan uw budget! Bij Garrampa bieden we u een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek onze selectie goedkope sanitaire kleding en zeer goedkope witte medische broeken. Ook als je dat wilt, kun je je professionele ziekenhuispak compleet maken met andere accessoires en kledingaccessoires.

In de volgende video laten we u het assortiment sanitaire uniformen zien voor artsen, verpleegkundigen en apotheek

In Garrampa vind je pyjama's en sanitaire uniformen voor dokters, verpleegkundigen en ziekenhuispersoneel. Wij bieden alle soorten kleding voor apotheken en dierenklinieken. Ontdek de prijzen van onze online medische kledingwinkel.