EUR

Gepersonaliseerde milieuvriendelijke sleutelhangers

0
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

 1. Ecologisch
  AUKIO RPET vilten sleutelhanger
  Prijs van € 0,16 /eenheid
 2. Ecologisch
  SUORA RPET vilten sleutelhanger
  Prijs van € 0,21 /eenheid
 3. Ecologisch
  BOAT Drijvende sleutelhanger van kur
  Prijs van € 0,69 /eenheid
 4. Ecologisch
  Sleutelhanger Pelton
  Prijs van € 0,19 /eenheid
 5. Ecologisch
  Sleutelhanger Sonek
  Prijs van € 0,19 /eenheid
 6. Ecologisch
  Sleutelhanger Kimbox
  Prijs van € 0,21 /eenheid
 7. Ecologisch
  Sleutelhanger Telsox
  Prijs van € 0,25 /eenheid
 8. Ecologisch
  Sleutelhanger Tadiok
  Prijs van € 0,34 /eenheid
 9. Ecologisch
  Munt-Sleutelhanger Weber
  Prijs van € 0,34 /eenheid
 10. Ecologisch
  Sleutelhanger Houder Evans
  Prijs van € 0,41 /eenheid
 11. Ecologisch
  Sleutelhanger Houder Maros
  Prijs van € 0,41 /eenheid
 12. Ecologisch
  Sleutelhanger Cruffid
  Prijs van € 0,44 /eenheid
 13. Ecologisch
  Sleutelhanger Cutum
  Prijs van € 0,64 /eenheid
 14. Ecologisch
  Zaklamp Sleutelhanger Vulko
  Prijs van € 0,69 /eenheid
 15. Llaveros clásicos vitolok de metal con publicidad vista 1
  Ecologisch
  Sleutelhanger Vitolok
  Prijs van € 0,71 /eenheid
 16. Ecologisch
  Sleutelhanger Branko
  Prijs van € 0,79 /eenheid
 17. Ecologisch
  Sleutelhanger Ranigang
  Prijs van € 0,80 /eenheid
 18. Ecologisch
  Oplader Guiss
  Prijs van € 1,73 /eenheid
 19. Ecologisch
  ALOY. Kurken sleutelhanger
  Prijs van € 0,64 /eenheid
 20. Ecologisch
  Sleutelhanger Selton
  Prijs van € 0,16 /eenheid
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

Voor huissleutels, auto, motor, parkeerplaats, kantoor... er zijn duizend redenen waarom je een sleutelhanger nodig hebt. Daarom presenteren wij u bij Garrampa deze collectie gepersonaliseerde ecologische sleutelhangers , waar u uw merklogo of een grappige zin op kunt schrijven. En het is dat deze promotionele sleutelhangers zijn gemaakt met natuurlijke grondstoffen , dus het plastic buiten beschouwing gelaten. Natuurkurk, metaal, hout, tarweriet of bamboe zijn enkele van de materialen. Koop een van onze ecologische gegraveerde sleutelhangers en maak dat detail functioneel en duurzaam. Daarnaast hebben we zeer speciale modellen zoals die met een hoesje, ecologische sleutelhangers die dienen als ondersteuning voor de mobiel of een gepersonaliseerde ecologische sleutelhanger die ook een USB-kabel is. Kies een van deze originele gepersonaliseerde sleutelhangers en verras je klanten.

Houten reclame sleutelhangers


Een manier om klanten te behouden en goedkoop is om promotionele sleutelhangers weg te geven, zoals onze gepersonaliseerde ecologische sleutelhangers. Dit zijn goedkope gepersonaliseerde sleutelhangers zodat u, naast een origineel en ecologisch geschenk onder uw klanten, u zal weinig uitgeven. Bij Garrampa onderscheiden we ons door onze zeer concurrerende prijzen, dus nu weet je, kijk eens naar onze gepersonaliseerde ecologische houten sleutelhangers, we hebben verschillende vormen!  Cirkel, rechthoek, huis of zelfs de sleutelhangerhouder voor de mobiel. Anderzijds hebben we ecologische houten sleutelhangers in de vorm van een boomstam. Als je een duurzaam merkimago wilt geven, kunnen we geen betere optie bedenken.

Milieuvriendelijke gepersonaliseerde sleutelhangers voor bedrijven


Bent u op zoek naar een ecologisch detail voor uw klanten en leveranciers? Bent u eigenaar van een academie en zoekt u een origineel cadeau voor uw leerlingen? Garrampa's gepersonaliseerde ecologische sleutelhangers zijn een goedkoop en heel schattig detail. Een origineel gepersonaliseerd en zeer nuttig geschenk, waarmee ze u en uw merk altijd zullen herinneren.Bovendien zijn ecologische bedrijfssleutelhangers perfect om aan uw medewerkers te geven . Een cadeau waarmee je je moeite beloont en dat je op een eenvoudige manier kunt personaliseren via onze website.Als je een van onze gepersonaliseerde Garrampa gegraveerde sleutelhangers wilt, vergeet dan niet onze modellen te bekijken en degene te kiezen die het beste past past bij je. vind het leuk . Selecteer, kies het aantal kleuren, evenals de stempelstijl (zondag, digitale markering, lasergravure ...). Stuur ons uw logo-ontwerp en dat is alles! Binnen een paar dagen heb je je bestelling in huis. Mis deze kans niet met Garrampa.