EUR

Cadeaus voor fietsers

In onze online winkel hebben we talloze cadeaus voor wielrenners van de meest originele cadeaus tot de grappigste cadeaus voor zowel professionele wielrenners als amateur wielrenners. Ga naar onze website en ontdek de volledige catalogus met geschenken die we u kunnen aanbieden, van praktische polsbandjes met reflecterende banden die erg handig zullen zijn wanneer fietsers met de fiets rollen in situaties met slecht zicht. We hebben ook een grote verscheidenheid aan technische petten die de afvoer van zweet tijdens het sporten vergemakkelijken. Fietspetten kunnen worden bedrukt met het logo van de wielerclub of gepersonaliseerd met de naam van de wielrenner. Dit kan een geweldig cadeau-idee zijn en zal zeer gewaardeerd worden door de ontvanger. Ook een fietsbril waarin een logo en ontwerp gepersonaliseerd kan worden wordt zeer gewaardeerd. Als je op zoek bent naar cadeaus voor een wielerbeurs of een wielerevenement zoals een wedstrijd of een populaire wielrenner, ga dan naar onze website en ontdek allerlei details en cadeaus om op te lossen tijdens de wielerwedstrijd. We werken samen met de belangrijkste fabrikanten en leveranciers van cadeaus voor fietsers, zodat we groothandel van dit soort producten tegen een zeer lage prijs kunnen aanbieden, aangepast aan uw budget. Al onze producten en cadeaus voor wielrenners kunnen gepersonaliseerd worden met behulp van verschillende druktechnieken, ofwel het logo of schild in één kleur of in full colour in sublimatie.
...
Filter  
Geslacht  
Kleuren  
Eco  
Merk  
 1. ROLY 1
Verzending  
Filters
Geslacht
Kleuren
Eco
Merk
 1. ROLY 1
Verzending
0
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

 1. Ecologisch
  ALOHA Zonnebril met all-over glas
  Zonnebril met een all-over spiegelglas en bamboe pootjes. Met UV400 protectie. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 3,14 /eenheid
  3 colours available
 2. Gorras deportivas roly mercury de poliéster vista 1
  MERCURY dop
  Technische pet met drie panelen. Lichte en ademende stof. Verstelbare klittenbandsluiting aan de achterkant. Speciaal front voor herverwerking. UNICA[16,5cm/58cm]
  Prijs van € 1,88 /eenheid
  5 colours available
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Cadeaus voor fietsers

SportSport
Sport- en reistassenSport- en reistassen
Technische T-ShirtsTechnische T-Shirts
Militaire geschenkenMilitaire geschenken
Cadeaus voor jagersCadeaus voor jagers
Geschenken voor ingenieursGeschenken voor ingenieurs
Gym cadeausGym cadeaus
Bar geschenkenBar geschenken