EUR

Op maat gemaakte virtual reality-bril

0
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

  1. Virtuele Reality Bril Bercley
    Prijs van € 4,48 /eenheid
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Als je op zoek bent naar de beste VR-bril, dan heb je geluk in Garrampa. Onze gepersonaliseerde virtual reality-brillen zijn een soort superoriginele promotionele brillen die ideaal zijn voor alle soorten mensen. Wilt u uw klanten verrassen? Ontdek onze gepersonaliseerde virtual reality-brillen met uw logo of merk. Ze zijn verstelbaar voor alle soorten smartphones en hebben elastische banden om ze aan te passen aan het hoofd. Evenzo vindt u in deze webcategorie gepersonaliseerde virtual reality-brillen met hun bijbehorende etui. Een sensationeel technologisch geschenk om jong en oud mee te verrassen. Ga naar de website van Garrampa en laat u verleiden door deze originele cadeaus.  Vind hier uw virtual reality-bril voor mobiel.

3D VR-bril om aan klanten te geven


Als je op zoek bent naar een manier om je klanten te verrassen met praktische merchandisingartikelen, dan heb je bij Garrampa veel technologische snufjes, waaronder we in deze sectie gepersonaliseerde virtual reality-brillen uitlichten. Bril virtual reality voor Een pc of virtuele bril voor mobiele telefoons is het beste cadeau om uw klanten te geven en te verrassen. En het is om uw merk te promoten door gebruik te maken van het digitale reclameframe met uw bedrijfslogo en een verzameling foto's van de klant. een succes zijn waarmee de relatie met de klant loyaal kan zijn. Profiteer en ontvang onze gepersonaliseerde virtual reality-brillen tegen goedkope prijzen en kies het best gepersonaliseerde cadeau voor alle soorten evenementen.  Garrampa's virtual reality-reclamebril is voor jou. Daarnaast deze virtual reality-bril is perfect voor kinderen. Een hulpmiddel waarmee ze een geweldige tijd zullen hebben en veel kunnen leren van dingen. Een perfecte gadget om te verspreiden in hogescholen en scholen.

Goedkope augmented reality 360-bril


Onze virtual reality-brillen zijn goedkoop en vinden prijzen vanaf iets meer dan een euro. Gepersonaliseerde bril om van technologie te genieten en plezier te hebben. Evenzo zijn ze ook een geweldig educatief hulpmiddel; Daarom raden we de gepersonaliseerde virtual reality-bril van Garrampa aan voor alle soorten studiecentra. Van scholen en hogescholen tot universiteiten; langs de instituten en centra voor secundair onderwijs. Waar wacht je nog op om je leerlingen te verrassen? Of misschien denkt u aan een origineel cadeau voor dat specifieke evenement? Hoe het ook zij, bezoek de Garrampa-website en vind uw gepersonaliseerde technologische geschenk zoals onze gepersonaliseerde virtual reality-bril.