EUR

Oplaadkabels

Aangepaste opladers en stekkers voor uw mobiel kunnen u vele malen voorkomen dat de batterij leeg raakt. In feite is het een element dat alle mensen dagelijks gebruiken. Om deze reden weten we van Garrampa dat een oplader en een gepersonaliseerde stekker voor uw mobiele telefoon de beste optie is om reclame voor uw merk te maken . Uw bedrijf zal synoniem zijn met absolute bruikbaarheid. Daarom bieden wij u vanuit onze online catalogus al onze snelle mobiele opladers en decoratieve stekkers ; ideaal voor allerlei situaties. En bijvoorbeeld een mobiele oplader is een onmisbaar item voor op reis of festivals. Bekijk gerust onze oplaadkabels, ronde kabels, tabletopladers of onze autoladers. Die laatste zijn perfect om je mobiel met batterij in te vervoeren, terwijl je hem als gps gebruikt. We hebben ook modellen met een koffer. Ontdek in Garrampa uw gepersonaliseerde oplader of uw promotiestekker voor uw mobiel.
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0
Alle categorie producten
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 42

 1. Nieuw product
  WIRELESS PLATO Draadloze oplader
  Draadloze oplader. Sluit het apparaat aan op uw computer, leg er een smartphone op en laat het opladen. Inclusief blauw indicatielichtje tijdens opladen. Output: DC5V/1A (5W). Geschikt voor de nieuwste Android devices, iPhone® 8, 8S en X en nieuwer.
  Prijs van € 1,76 /eenheid
  2 colours available
 2. Ecologisch
  PLATO+ Tarwestro/ABS oplader
  Draadloze oplader van 35% tarwestro/ 65% ABS. Plug de oplader in je laptop, leg de smartphone erop en het opladen start. Met LED lichtje tijdens het opladen. Output: DC5V/1A (5W). Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone® 8, X en nieuwer.
  Prijs van € 2,69 /eenheid
  1 colour available
 3. LIGO CABLE 3 in 1 oplader
  3-in-1 oplaadkabel met 3 verschillende aansluitingen, micro-USB, type-c en dubbelzijdige aansluiting. Geschikt voor iOS- en Android-apparaten. Ideaal voor full colour bedrukking.
  Prijs van € 3,34 /eenheid
  1 colour available
 4. FLAKE LADER Draadloze oplader
  Draadloze oplader. Sluit het apparaat aan op je pc, plaats de smartphone erop en laat hem opladen. uitgang: DC5V / 1.0A. Compatibel met de nieuwste Android-modellen, iPhone® 8, X en nieuwer. Ideaal voor full colour maatwerk.
  Prijs van € 3,46 /eenheid
  1 colour available
 5. POWERALU PowerBank 2200 mAh
  PowerBank van aluminium. Capaciteit: 2200 mAh. Geschikt voor smartphone, output data: DC5V/1A. Inclusief USB-kabel met micro USB plug.
  Prijs van € 3,52 /eenheid
  2 colours available
 6. Ecologisch Aanbevolen
  TISPAD ronde draadloze oplader
  Draadloze oplader in ABS met een bamboe-look aan de bovenkant. Sluit het toestel aan op je computer, leg je smartphone erop en laat hem opladen. Uitgang: DC5V/1.0A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger.
  Prijs van € 3,97 /eenheid
  1 colour available
 7. Ecologisch
  Rundo ecologische bamboe draadloze opladers
  Bamboe draadloze oplader. Sluit het apparaat aan op je computer, plaats je telefoon erop en laat hem opladen. Tijdens het opladen gaat het blauwe lampje branden. Uitgang: DC 5V/1.0A. Compatibel met alle Qi-compatibele apparaten, inclusief de nieuwste Android, iPhone® 8, 8S en X en nieuwer.
  Prijs van € 3,98 /eenheid
  1 colour available
 8. In de aanbieding Ecologisch
  UNIPAD+ Tri-straw draadloos oplaadstation
  Draadloos oplaadstation van tarwestro (35%) en ABS (65%) 2 USB 2.0-oplaadpoorten. Sluit het apparaat aan op je computer, plaats je telefoon erop en laat hem opladen. Uitgang: DC5V/0.8A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger.
  Prijs van € 4,02 /eenheid
  1 colour available
 9. Ecologisch
  DESPAD Snelle draadloze oplader
  Draadloze snellader in bamboe en aluminium. Tijdens het opladen gaat het blauwe indicatielampje branden. Uitgang: DC9V/1.1A. Compatibel met alle QI-compatibele apparaten, de nieuwste Android-modellen, iPhone® 8, X en nieuwer. Bamboe is een natuurproduct, per artikel kunnen er kleine variaties in kleur en maat zijn, wat het uiteindelijke printresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 4,84 /eenheid
  1 colour available
 10. POWERFLAT Alu PowerBank 4000mAh
  PowerBank 4000 mAh van aluminium. Geschikt voor smartphone, output DC5V/1A. 1 USB-poort, inclusief USB-kabel met micro-USB stekker.
  Prijs van € 4,94 /eenheid
  5 colours available
 11. Ecologisch
  POWERBAM 2200 mAh Bamboe powerbank
  Powerbank met bamboe behuizing, 2200 mAh capaciteit, Type C connector en indicatielampje. Output DC5V/1A. Wordt geleverd met SUB kabel met Micro USB plug. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 5,21 /eenheid
  1 colour available
 12. Ecologisch
  KERALA bamboe draadloze oplader,
  Bamboo draadloze oplader, USB aansluiting en smartphone houder. USB-uitgang: DC5V/1A. Draadloze uitgang: DC5V/1A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger. Inclusief kabel type C. Bamboe is een natuurlijk materiaal, de kleur van het artikel kan afwijken.
  Prijs van € 6,30 /eenheid
  1 colour available
 13. Ecologisch
  LAYABACK Tarwestro oplader/standaard
  Draadloze double coil oplader van 35% tarwestro/ 65% ABS. Plaats je smartphone en het opladen start. Output: DC5V/2A (10W) voor extra snel laden. Geschikt voor de nieuwste Androids en iPhone® 8, X en nieuwer.
  Prijs van € 7,68 /eenheid
  1 colour available
 14. Ecologisch
  MALABAR bamboe tafelset
  Bamboo desktop set met draadloze oplader, met USB-poort en telefoonhouder. USB-uitgang: DC5V/1A. Draadloze uitgang: DC5V/1A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger. Inclusief kabel type C. Bamboe is een natuurlijk materiaal, de kleur van het artikel kan afwijken.
  Prijs van € 7,79 /eenheid
  1 colour available
 15. THINNY WIRELESS Ultradunne draadloze oplader
  Sluit de oplader aan op je computer, plaats je smartphone erop en het opladen start. Output: DC 9V/1.1A (10W) voor extra snel opladen. Geschikt voor de nieuwste Android devices, iPhone® 8,X en nieuwer.
  Prijs van € 7,79 /eenheid
  2 colours available
 16. Ecologisch
  WIRE&STAND Draadloze bamboe oplaadstation
  Bamboe telefoonstandaard met draadloos opladen functie. Door het gebruik van dubbele Coils is het oplaadbereik groter. Output: DC5V/1A (5W). Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone 8®, X en nieuwer. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 8,47 /eenheid
  1 colour available
 17. Aanbevolen
  WIRELESS PLATO SET Draadloos opladen set
  ABS draadloze oplaadset in een EVA/ PU pouch. Wordt geleverd met een EU plug en oplaadkabel USB A naar Micro B. Output data DC5V/ 1.0A.
  Prijs van € 8,90 /eenheid
  1 colour available
 18. Ecologisch
  Milieuvriendelijke bamboe cleandesk draadloze opladers
  Bamboe desktopbox met draadloze oplader. Inclusief USB-oplaadkabel van 80 cm. Uitgang: DC 5V/1A. Compatibel met alle Qi-compatibele apparaten, inclusief de nieuwste Android, iPhone® 8, 8S, X en nieuwer.
  Prijs van € 9,02 /eenheid
  1 colour available
 19. POWERFLAT8 PowerBank 8000 mAh
  PowerBank 8000 mAh van aluminium. Geschikt voor smartphones, output data: DC5V/1A en DC5V/2A. Inclusief indicatielampje en USB-kabel met micro USB- aansluiting.
  Prijs van € 9,35 /eenheid
  5 colours available
 20. Ecologisch
  ARENAPOWER Powerbank bamboe 4000 mAh
  Powerbank met bamboe behuizing en een capaciteit van 4000 mAh, indicatielampje en Type C connector. Output DC5V/1A. Wordt geleverd met USB kabel met Micro USB plug. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 9,74 /eenheid
  1 colour available
 21. POWER&WIRELESS Draadloze powerbank
  Draadloze 4000 mAh aluminium PowerBank. Inclusief USB Type C kabel. Output: DC5V/ 1A. Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone® 8, 8S, X en nieuwer.
  Prijs van € 10,25 /eenheid
  4 colours available
 22. SOLARFLAT PowerBank 4000 mAh
  PowerBank 4000 mAh met solar van aluminium. Geschikt voor smartphones, output data: DC5V/1A. Inclusief indicatielampje en USB-kabel met micro USB-aansluiting.
  Prijs van € 10,36 /eenheid
  2 colours available
 23. Ecologisch
  BAICOI Double Bob draadloze oplader
  Dual coil draadloze oplader voor 1 apparaat met bamboe behuizing en met standaard en pennenhouder functionaliteit. Uitgang: DC5V/1.0A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en nieuwer. Bamboe is een natuurproduct, per item kunnen er kleine variaties in kleur en maat zijn, wat het uiteindelijke printresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 10,96 /eenheid
  1 colour available
 24. Ecologisch
  VIANA DESK tafelset
  Tafelblad van bamboe en kalksteencement met draadloze oplader. Inclusief USB-kabel van 100 cm. DC 5V/1A-uitgang. Compatibel met alle QI-compatibele apparaten, de nieuwste Android, iPhone® 8, X en nieuwer. Bamboe is een natuurproduct, per item kunnen er kleine variaties in kleur en maat zijn, wat het uiteindelijke printresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 12,13 /eenheid
  1 colour available
 25. SOLAR POWERFLAT PowerBank 8000 mAh
  Solar PowerBank 8000 mAh met solar van aluminium. Geschikt voor smartphones, output data: DC5V/1A en DC5V/2A. Inclusief indicatielampje en USB-kabel met micro USB-aansluiting.
  Prijs van € 13,60 /eenheid
  2 colours available
 26. Ecologisch
  ARENA Draadloze bamboe powerbank
  Powerbank met bamboe behuizing voor draadloos opladen met een capaciteit van 6000 mAh, inclusief Type C aansluiting. Output DC5V/2A, draadloze output DC5V/1A. Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone 8®, X en nieuwer. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 14,97 /eenheid
  1 colour available
 27. VIGOR Draadloze powerbank 8000mAh
  Powerbank (capaciteit 8000 mAh) van ABS met rubberen afwerking met draadloze oplaadfunctie. Leg de smartphone erop en laat hem opladen. Output DC5V/2 1A. Inclusief USB, micro USB kabel en type C aansluiting.
  Prijs van € 15,65 /eenheid
  1 colour available
 28. SIUR POWER 10.000 mAh Powerbank
  10.000 mAh draadloze powerbank met aluminium behuizing en zuignapjes voor bevestiging aan je smartphone. Draadloze output: 2A voor snelladen en PD (power delivery) voor het opladen van de nieuwste generatie laptops.
  Prijs van € 17,78 /eenheid
  1 colour available
 29. Ecologisch
  MORO bamboe draadloze oplader
  Draadloze oplader met bamboe koffer. Inclusief wekker met blauwe LED-display en temperatuur. AC-DC-adapterstekker. Draadloze uitgang: DC5V/1A. Compatibel met de nieuwste Androids, iPhone® 8, X en nieuwer. Niet geschikt in het VK.
  Prijs van € 19,12 /eenheid
  1 colour available
 30. Cable de carga 5 en 1 RPET con transferencia de datos SCX
  Ecologisch
  SCX.design C45 5-in-1 oplaadkabel van rPET met gegevensoverdracht
  5-in-1 oplaad- en gegevensoverdrachtkabel van gerecycled PET met oplichtend logo en vierkante plastic behuizing. Het oplichtende logo is aan beide kanten zichtbaar. Voorzien van 3 connectoren (type-C, micro-USB, iPhone) en een dubbele USB-connector voor universeel gebruik. De kabel maakt gegevensoverdracht mogelijk op elk van de uiteinden en voor elk type apparaat (USB-C + Lightning + micro-USB). Geleverd in een TPU zakje, met een kaart van kraftpapier. Kabellengte: 1 meter. Inclusief 3 jaar garantie.
  Prijs van € 16,43 /eenheid
  1 colour available
 31. Cargadores de coche charge vista 1
  CHARGE. Oplader voor in de auto
  Auto USB oplader met 5V/1A-uitgang en 12-24V-spanningsingang. Geschikt om mobiele telefoons mee op te laden.ø25 x 45 mm
  0 colours available
 32. DUO Draadloze powerbank
  Powerbank voor draadloos opladen met een capaciteit van 5000 mAh en ABS behuizing. Inclusief Type C connector. Output DC5V/0.8. Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone 8®, X en nieuwer.
  0 colours available
 33. OFFI POWERBANK Powerbank draadloos opladen
  10.000 mAh ABS powerbank voor draadloos opladen. Het heeft een oplaadstation voor de powerbank. Uitgang 2- USB-A DC5V/2A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger.
  0 colours available
 34. POWER MATE Slim PowerBank 2200 mAh
  Powerbank met sleutelhanger, capaciteit 2200 mAh. Geschikt voor smartphones. Output data DC5V/1A. Inclusief USB-kabel met micro USB plug.
  0 colours available
 35. LANCE USB 2x auto lader
  USB auto oplader met 2 aansluitingen geschikt voor smartphones en tables, met een blauw indicatielampje. ABS.
  0 colours available
 36. REISE Tas van 600D
  Opvouwbare tas van 600D polyester met diverse vakken.
  0 colours available
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 42

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen
Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Oplaadkabels
MuismattenMuismatten
OplaadkabelsOplaadkabels
AutoladersAutoladers
Draadloze opladersDraadloze opladers