EUR

Draadloze laders

In een tijdperk van continue verbinding zoals het onze, kunnen we geen beter relatiegeschenk bedenken dan deze goedkope reclame draadloze opladers . Ze zijn supercomfortabel, omdat je je apparaat alleen maar op het laadstation hoeft te leggen en het in de kortst mogelijke tijd wordt opgeladen door magnetisme.  Bij Garrampa hebben we de beste draadloze opladers op de markt : hun multifunctionele ontwerpen zullen je verrassen, terwijl ze tegelijkertijd de handige top van het kantoor zullen worden. Ontdek onze verschillende modellen van gepersonaliseerde draadloze opladers met een etui, in de vorm van een cirkel, als muismat (terwijl u met de computer werkt, kunt u uw mobiel opladen), als potloodhouder, als organizer en notitieblok, met autohouder, als fotolijst, als sleutelhanger, als wekker of als bureaulamp. Bij Garrampa hebben we ecologische modellen , gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, tarweriet of kurk.  Vind uw universele draadloze oplader in dit gedeelte.
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0
Alle categorie producten
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 42

 1. Nieuw product
  WIRELESS PLATO Draadloze oplader
  Draadloze oplader. Sluit het apparaat aan op uw computer, leg er een smartphone op en laat het opladen. Inclusief blauw indicatielichtje tijdens opladen. Output: DC5V/1A (5W). Geschikt voor de nieuwste Android devices, iPhone® 8, 8S en X en nieuwer.
  Prijs van € 1,76 /eenheid
  2 colours available
 2. Ecologisch
  PLATO+ Tarwestro/ABS oplader
  Draadloze oplader van 35% tarwestro/ 65% ABS. Plug de oplader in je laptop, leg de smartphone erop en het opladen start. Met LED lichtje tijdens het opladen. Output: DC5V/1A (5W). Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone® 8, X en nieuwer.
  Prijs van € 2,69 /eenheid
  1 colour available
 3. UVE CHARGING Draadloze oplader
  Draadloze oplader. Sluit het apparaat aan op uw computer, leg er een smartphone op en laat het opladen. Blauw licht tijdens opladen. Output: DC5V/1A (5W). Geschikt voor de nieuwste Android devices, iPhone® 8, X en nieuwer.
  Prijs van € 2,72 /eenheid
  2 colours available
 4. FLAKE LADER Draadloze oplader
  Draadloze oplader. Sluit het apparaat aan op je pc, plaats de smartphone erop en laat hem opladen. uitgang: DC5V / 1.0A. Compatibel met de nieuwste Android-modellen, iPhone® 8, X en nieuwer. Ideaal voor full colour maatwerk.
  Prijs van € 3,46 /eenheid
  1 colour available
 5. UNIPAD Draadloos oplaadstation HUB
  Draadloos oplaadstation. Geschikt voor smartphones en tablets. Output data DC5V/1A (5W). USB kabel met micro USB-aansluiting. Inclusief 2x 2.0 USB-poorten.
  Prijs van € 3,58 /eenheid
  2 colours available
 6. Ecologisch Aanbevolen
  TISPAD ronde draadloze oplader
  Draadloze oplader in ABS met een bamboe-look aan de bovenkant. Sluit het toestel aan op je computer, leg je smartphone erop en laat hem opladen. Uitgang: DC5V/1.0A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger.
  Prijs van € 3,97 /eenheid
  1 colour available
 7. Ecologisch
  Rundo ecologische bamboe draadloze opladers
  Bamboe draadloze oplader. Sluit het apparaat aan op je computer, plaats je telefoon erop en laat hem opladen. Tijdens het opladen gaat het blauwe lampje branden. Uitgang: DC 5V/1.0A. Compatibel met alle Qi-compatibele apparaten, inclusief de nieuwste Android, iPhone® 8, 8S en X en nieuwer.
  Prijs van € 3,98 /eenheid
  1 colour available
 8. In de aanbieding Ecologisch
  UNIPAD+ Tri-straw draadloos oplaadstation
  Draadloos oplaadstation van tarwestro (35%) en ABS (65%) 2 USB 2.0-oplaadpoorten. Sluit het apparaat aan op je computer, plaats je telefoon erop en laat hem opladen. Uitgang: DC5V/0.8A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger.
  Prijs van € 4,02 /eenheid
  1 colour available
 9. Ecologisch
  DESPAD Snelle draadloze oplader
  Draadloze snellader in bamboe en aluminium. Tijdens het opladen gaat het blauwe indicatielampje branden. Uitgang: DC9V/1.1A. Compatibel met alle QI-compatibele apparaten, de nieuwste Android-modellen, iPhone® 8, X en nieuwer. Bamboe is een natuurproduct, per artikel kunnen er kleine variaties in kleur en maat zijn, wat het uiteindelijke printresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 4,84 /eenheid
  1 colour available
 10. Ecologisch
  KERALA bamboe draadloze oplader,
  Bamboo draadloze oplader, USB aansluiting en smartphone houder. USB-uitgang: DC5V/1A. Draadloze uitgang: DC5V/1A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger. Inclusief kabel type C. Bamboe is een natuurlijk materiaal, de kleur van het artikel kan afwijken.
  Prijs van € 6,30 /eenheid
  1 colour available
 11. FLAKE MAG Magnetische draadloze oplader
  Magnetische draadloze oplader met ABS behuizing. Output: DC 9V/1.1A (10W) voor snelladen. Geschikt voor iPhone® 12 en nieuwer. Inclusief een extra magnetische ring voor het opladen van niet-magnetische smartphones met draadloos laden functie.
  Prijs van € 7,05 /eenheid
  2 colours available
 12. Ecologisch
  RUNDO MAG Magnetische draadloze oplader
  Magnetische draadloze oplader van bamboe. Output: DC 9V/1.1A (10W) voor snelladen. Geschikt voor iPhone® 12 en nieuwer. Inclusief een extra magnetische ring voor het opladen van niet-magnetische smartphones meet draadloos laden functie.
  Prijs van € 7,29 /eenheid
  1 colour available
 13. Ecologisch
  LAYABACK Tarwestro oplader/standaard
  Draadloze double coil oplader van 35% tarwestro/ 65% ABS. Plaats je smartphone en het opladen start. Output: DC5V/2A (10W) voor extra snel laden. Geschikt voor de nieuwste Androids en iPhone® 8, X en nieuwer.
  Prijs van € 7,68 /eenheid
  1 colour available
 14. THINNY WIRELESS Ultradunne draadloze oplader
  Sluit de oplader aan op je computer, plaats je smartphone erop en het opladen start. Output: DC 9V/1.1A (10W) voor extra snel opladen. Geschikt voor de nieuwste Android devices, iPhone® 8,X en nieuwer.
  Prijs van € 7,79 /eenheid
  2 colours available
 15. Ecologisch
  MALABAR bamboe tafelset
  Bamboo desktop set met draadloze oplader, met USB-poort en telefoonhouder. USB-uitgang: DC5V/1A. Draadloze uitgang: DC5V/1A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger. Inclusief kabel type C. Bamboe is een natuurlijk materiaal, de kleur van het artikel kan afwijken.
  Prijs van € 7,79 /eenheid
  1 colour available
 16. Ecologisch
  WIRE&STAND Draadloze bamboe oplaadstation
  Bamboe telefoonstandaard met draadloos opladen functie. Door het gebruik van dubbele Coils is het oplaadbereik groter. Output: DC5V/1A (5W). Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone 8®, X en nieuwer. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 8,47 /eenheid
  1 colour available
 17. Aanbevolen
  WIRELESS PLATO SET Draadloos opladen set
  ABS draadloze oplaadset in een EVA/ PU pouch. Wordt geleverd met een EU plug en oplaadkabel USB A naar Micro B. Output data DC5V/ 1.0A.
  Prijs van € 8,90 /eenheid
  1 colour available
 18. Ecologisch
  Milieuvriendelijke bamboe cleandesk draadloze opladers
  Bamboe desktopbox met draadloze oplader. Inclusief USB-oplaadkabel van 80 cm. Uitgang: DC 5V/1A. Compatibel met alle Qi-compatibele apparaten, inclusief de nieuwste Android, iPhone® 8, 8S, X en nieuwer.
  Prijs van € 9,02 /eenheid
  1 colour available
 19. JUPITER Nachtlampje draadloze oplader
  ABS opvouwbaar bureau-/ nachtlampje met 30 LED-lampjes, 3 lichtsterktes, 10W draadloze oplader en telefoonstandaard. Uitvoer: 9V/1.1A (10W). Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone® 8en nieuwer.
  Prijs van € 9,10 /eenheid
  1 colour available
 20. QUAVER Auriculares TWS ABS reciclado
  Ecologisch
  QUAVER Gerecyclede ABS TWS oordopjes
  Gerecycled ABS True Wireless Stereo (TWS) 5.3 draadloze stereo oordopjes met microfoon, 25 mAh ingebouwde batterij en LCD-scherm met oplaadniveau. Inclusief een Type C oplaadkabel en 250 mAh laadstation.
  Prijs van € 9,74 /eenheid
  1 colour available
 21. POWER&WIRELESS Draadloze powerbank
  Draadloze 4000 mAh aluminium PowerBank. Inclusief USB Type C kabel. Output: DC5V/ 1A. Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone® 8, 8S, X en nieuwer.
  Prijs van € 10,25 /eenheid
  4 colours available
 22. Ecologisch
  BAICOI Double Bob draadloze oplader
  Dual coil draadloze oplader voor 1 apparaat met bamboe behuizing en met standaard en pennenhouder functionaliteit. Uitgang: DC5V/1.0A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en nieuwer. Bamboe is een natuurproduct, per item kunnen er kleine variaties in kleur en maat zijn, wat het uiteindelijke printresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 10,96 /eenheid
  1 colour available
 23. Ecologisch
  VIANA DESK tafelset
  Tafelblad van bamboe en kalksteencement met draadloze oplader. Inclusief USB-kabel van 100 cm. DC 5V/1A-uitgang. Compatibel met alle QI-compatibele apparaten, de nieuwste Android, iPhone® 8, X en nieuwer. Bamboe is een natuurproduct, per item kunnen er kleine variaties in kleur en maat zijn, wat het uiteindelijke printresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 12,13 /eenheid
  1 colour available
 24. Ecologisch
  GROOVY Desktop draadloze lader 10W
  Bamboe bureau-organizer en pennenhouder met een telefoonstandaard voor draadloos opladen. Uitvoer: DC 9V/1.1A (10W) voor snel opladen. Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone® 8 en nieuwer.
  Prijs van € 14,40 /eenheid
  1 colour available
 25. MELIS Draagbare magnetische oplader
  15W magnetische snellader met extra magnetische ring voor het draadloos opladen van alle niet-magnetische smartphones. Output: 9V/1.67A (15W). Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone® 12 en nieuwer.
  Prijs van € 15,52 /eenheid
  1 colour available
 26. VIGOR Draadloze powerbank 8000mAh
  Powerbank (capaciteit 8000 mAh) van ABS met rubberen afwerking met draadloze oplaadfunctie. Leg de smartphone erop en laat hem opladen. Output DC5V/2 1A. Inclusief USB, micro USB kabel en type C aansluiting.
  Prijs van € 15,65 /eenheid
  1 colour available
 27. CAPUSLA Luidspreker bureaulamp
  Bureaulamp met draadloze oplaadfunctie en 4.2 bluetooth speaker. Het heeft 3 standen van instelbare lichtintensiteit: daglicht, koud licht en natuurlijk licht. Uitgang: DC 5V / 0,8A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en hoger.
  Prijs van € 18,55 /eenheid
  1 colour available
 28. Ecologisch
  MORO bamboe draadloze oplader
  Draadloze oplader met bamboe koffer. Inclusief wekker met blauwe LED-display en temperatuur. AC-DC-adapterstekker. Draadloze uitgang: DC5V/1A. Compatibel met de nieuwste Androids, iPhone® 8, X en nieuwer. Niet geschikt in het VK.
  Prijs van € 19,12 /eenheid
  1 colour available
 29. CHARGE UP Cargador inala. magnético 15 W
  CHARGE UP Magnetisch draadloze lader 15W
  Magnetisch draadloze lader (15W), powerbank (10.000 mAh) en telefoonstandaard in ABS. Met onder andere USB-C in- en uitgang. Output: DC 9V/1,66A (15W) voor snelladen. Voor de iPhone® 12 en nieuwer. PD (power delivery) voor het opladen van de nieuwste generatie laptops.
  Prijs van € 22,53 /eenheid
  1 colour available
 30. SKY WIRELESS Draadloze LED klok
  Weerstation alarmklok met touchscreen en draadloos laden functie. Met een nachtlichtje en AC-DC 2 adapter (niet geschikt voor UK). Output: DC5V/1A. Geschikt voor de nieuwste Android devices, iPhone® 8, 8S en X en nieuwer.
  Prijs van € 33,39 /eenheid
  1 colour available
 31. Llavero de bambú con cable de carga retráctil 6 en 1
  Ecologisch
  Reel 6-in-1 intrekbare bamboe sleutelhanger oplaadkabel
  De Reel 6-in-1 bamboe oplaadkabel met sleutelhanger laat zien waar duurzaamheid en stijl samenkomen. Met een lengte van 12 cm levert deze compacte en intrekbare TPE-kabel 2A laadvermogen zonder rommel. Ingang: USB A en Type-C. Uitgang: Type-C, micro-USB, 2-in-1 micro-USB en lightning dual tips die compatibel zijn met zowel iOS- als Android-apparaten. De aluminium USB-uitgangen zorgen voor een veilige en stabiele verbinding, waardoor je altijd betrouwbaar kunt opladen. De zilveren roestvrijstalen sleutelhanger dient als een handige manier om de kabel te organiseren en te dragen. Geleverd in een envelop van kraftpapier.
  Prijs van € 4,42 /eenheid
  1 colour available
 32. Base de carga inalámbrica con doble bobina de 15W en plástico reciclado con certificación RCS
  Ecologisch
  Loop draadloos dual coil laadstation van 15 W van RCS gerecycled plastic
  Het Loop 15 W draadloos dual coil laadstation, gemaakt van RCS gerecycled plastic, is een aanwinst voor elk bureau of nachtkastje. Het station heeft een rubberen antislipvoet om te voorkomen dat het apparaat wegglijdt. Dankzij de dual coils kan een draadloos compatibel apparaat snel van stroom worden voorzien, zowel in staande en liggende oriëntatie. Compatibel met alle Qi-compatibele apparaten (iPhone 8 of hoger en Android-apparaten die draadloos opladen ondersteunen). Met ingebouwde FOD (Foreign Object Detection) om ongewenste voorwerpen te identificeren en een soepel laadproces te garanderen. Geleverd met een gebruiksaanwijzing, een 100 cm USB-A naar Type-C-oplaadkabel en verpakt in een doos van 100% gerecycled kraftpapier. Sommige telefoonhoesjes/hoesjes kunnen de draadloze oplaadmogelijkheden beïnvloeden.
  Prijs van € 11,26 /eenheid
  1 colour available
 33. Base de carga inalámbrica con luz ambiental RGB
  Ecologisch
  Ray draadloos oplaadstation met RGB mood light
  Snel opladend draadloos oplaadstation met RGB mood light. De draadloze output is maximaal 15 W, wat betekent dat hij bijna 3 keer sneller oplaadt dan conventionele draadloze opladers van 5 W. Ingebouwde FOD-veiligheidsfunctie om het risico op brand te voorkomen. Compatibel met alle Qi-apparaten (iPhone 8 of hoger en Android-apparaten die draadloos opladen ondersteunen). Geleverd in een geschenkverpakking.
  Prijs van € 12,80 /eenheid
  1 colour available
 34. SCX.design C18 travel light-up cable retroiluminado
  Ecologisch
  SCX.design C18 reiskabel met oplichtend logo
  Oplaadkabel met oplichtend logo, uitgerust in een haspel en drie aansluitingen (Type C, Android, iPhone). Geleverd met een siliconen opslagbuidel en daardoor het perfecte accessoire voor onderweg. De verpakking is gemaakt van gerecycled papier en gerecyclede kunststof.
  Prijs van € 14,11 /eenheid
  1 colour available
 35. Base de carga inalámbrica de 15 W de corcho
  Ecologisch
  Cerris draadloos oplaadstation van kurk van 15 W
  De Cerris 15 W draadloos oplaadstation gemaakt van kurk en bamboe is de duurzamere keuze onder de draadloze opladers. De behuizing en het oplaadgedeelte zijn gemaakt van echt kurk en bamboe. Met een draadloos oplaadvermogen tot 15 W zijn apparaten snel volledig opgeladen. Compatibel met alle Qi-apparaten (iPhone 8 of hoger en Android-apparaten die draadloos opladen ondersteunen). Wordt geleverd met een 100 cm lange vaste TPE USB-A-kabel. Geleverd in een premium doos van kraftpapier met een kleurrijke sticker. Omdat kurk en bamboe natuurlijke materialen zijn, kunnen er kleine variaties in kleur en maat per artikel zijn, wat het uiteindelijke drukresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 18,01 /eenheid
  1 colour available
 36. Cable de carga 3 en 1 de PET reciclado con logotipo retroiluminado y estuche cuadrado de bambú
  Ecologisch
  SCX.design C39 3-in-1 oplaadkabel van rPET met oplichtend logo en vierkante behuizing van bamboe
  3-in-1 oplaadkabel van gerecycled PET met oplichtend logo en vierkante behuizing van bamboe en gerecycled ABS plastic. Het oplichtende logo is aan beide kanten zichtbaar. Voorzien van 3 connectoren (type-C, micro-USB, iPhone). Er kunnen maximaal drie apparaten tegelijkertijd worden opgeladen dankzij een snellaaduitgang van 2 A. Geleverd in een katoenen zakje (20 x 8 cm), met een kaart van kraftpapier. Kabellengte: 1 meter. Inclusief 3 jaar garantie.
  Prijs van € 18,45 /eenheid
  1 colour available
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 42

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen
Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Draadloze laders
MuismattenMuismatten
OplaadkabelsOplaadkabels
AutoladersAutoladers
OplaadkabelsOplaadkabels
PowerbanksPowerbanks