EUR

Cadeaus voor gamers

Ga naar onze online winkel en ontdek alle cadeaus voor gamers die we moeten personaliseren. Als spelers van videogames ergens door worden gekenmerkt, is het hun enthousiasme voor technologische gaven. Als je een cadeau voor een gamer wilt scoren en je hebt geen idee wat je moet geven of videogames, kun je het beste onze cadeaulijst met talloze producten bekijken om het goed te doen zonder iets te weten over videogames. Elk technisch accessoire is altijd een geweldig cadeau-idee voor liefhebbers van videogames. Een geweldig idee kunnen de Power Banks of opladers zijn, zoals een zonnelader die een zonnepaneel heeft waarmee ze alle benodigde apparaten kunnen opladen om urenlang videogames te spelen. Rugzakken met compartimenten zijn ook erg populair om alle technologische accessoires zoals tablets en laptops mee te nemen. Als je op zoek bent naar een goedkoop en betaalbaar cadeau voor gamers, dan zijn USB-stekkers of -hubs een geweldig idee om te geven zonder veel geld uit te geven. Als je een cadeau nodig hebt voor een evenement waar veel gamers naartoe gaan, zoals een esports-kampioenschap, dan hebben we genoeg goedkope cadeaus om te verrassen, zoals USB-geheugensticks of pennen met accessoires voor mobiele telefoons en tablets.
...
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

 1. Ecologisch
  Milieuvriendelijke bamboe cleandesk draadloze opladers
  Bamboe desktopbox met draadloze oplader. Inclusief USB-oplaadkabel van 80 cm. Uitgang: DC 5V/1A. Compatibel met alle Qi-compatibele apparaten, inclusief de nieuwste Android, iPhone® 8, 8S, X en nieuwer.
  Prijs van € 9,02 /eenheid
  1 colour available
 2. Ecologisch
  BAICOI Double Bob draadloze oplader
  Dual coil draadloze oplader voor 1 apparaat met bamboe behuizing en met standaard en pennenhouder functionaliteit. Uitgang: DC5V/1.0A. Compatibel met de nieuwste Android-apparaten, iPhone® 8, X en nieuwer. Bamboe is een natuurproduct, per item kunnen er kleine variaties in kleur en maat zijn, wat het uiteindelijke printresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 10,96 /eenheid
  1 colour available
 3. Ecologisch
  VIANA DESK tafelset
  Tafelblad van bamboe en kalksteencement met draadloze oplader. Inclusief USB-kabel van 100 cm. DC 5V/1A-uitgang. Compatibel met alle QI-compatibele apparaten, de nieuwste Android, iPhone® 8, X en nieuwer. Bamboe is een natuurproduct, per item kunnen er kleine variaties in kleur en maat zijn, wat het uiteindelijke printresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 12,13 /eenheid
  1 colour available
 4. VIGOR Draadloze powerbank 8000mAh
  Powerbank (capaciteit 8000 mAh) van ABS met rubberen afwerking met draadloze oplaadfunctie. Leg de smartphone erop en laat hem opladen. Output DC5V/2 1A. Inclusief USB, micro USB kabel en type C aansluiting.
  Prijs van € 15,65 /eenheid
  1 colour available
 5. Ecologisch
  MORO bamboe draadloze oplader
  Draadloze oplader met bamboe koffer. Inclusief wekker met blauwe LED-display en temperatuur. AC-DC-adapterstekker. Draadloze uitgang: DC5V/1A. Compatibel met de nieuwste Androids, iPhone® 8, X en nieuwer. Niet geschikt in het VK.
  Prijs van € 19,12 /eenheid
  1 colour available
 6. Nieuw product
  Diverse materiaal draadloze opvouwbare drone dronie digitale camera\'s
  Draadloze opvouwbare drone met camera om foto\'s en video\'s te maken. Wordt geleverd met afstandsbediening en is oplaadbaar. Je kunt de drone ook besturen met een mobiel apparaat en de benodigde app. 2 AAA-batterijen voor de controller niet inbegrepen. 200mAh oplaadbare Li-ion batterij.
  Prijs van € 37,73 /eenheid
  1 colour available
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Cadeaus voor gamers

ComputermuizenComputermuizen
OordopjesOordopjes
Cadeaus voor reizigersCadeaus voor reizigers
Cadeaus voor studentenCadeaus voor studenten
Cadeaus voor bergbeklimmersCadeaus voor bergbeklimmers
Gym cadeausGym cadeaus
Geschenken voor ingenieursGeschenken voor ingenieurs