EUR

Voordelige laserpointer op maat

0
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

 1. TRIOLUX Laser pointer touch pen
  Prijs van € 1,80 /eenheid
 2. Laser Pen Snarry
  Prijs van € 1,85 /eenheid
 3. Laser Pointer Report
  Prijs van € 4,77 /eenheid
 4. Laser Pointer Haslam
  Prijs van € 6,89 /eenheid
 5. 4 in 1 pen
  Prijs van € 2,72 /eenheid
 6. Bolígrafos multifunción lapoint de metal vista 8
  LAPOINT. multifunctionele balpen van metaal
  Prijs van € 1,84 /eenheid
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Ontdek ons ​​hele assortiment goedkope gepersonaliseerde laserpointers, ideaal als gepersonaliseerd cadeau voor professionals. Van Garrampa presenteren we een grote collectie multifunctionele gepersonaliseerde laserpointers, waarin u reclame kunt maken voor uw bedrijf, uw logo of slogan van het merk. Op deze manier zijn onze goedkope krachtige laserpointers ideaal als geschenk op conferenties, congressen of belangrijke vergaderingen, zowel voor werknemers als voor professionele klanten. Ze kunnen ze in hun vergaderingen gebruiken voor diavoorstellingen. Bovendien zijn onze op maat gemaakte laserpointers erg in trek bij docenten. Bekijk al onze modellen: laserpointers, laserpointers met etui, sleutelhanger laserpointers, met USB-aansluiting, met afstandsbediening ... Betreed nu deze online categorie van Garrampa.

Laserpointers voor powerpointpresentaties


Bij Garrampa hebben we een hele reeks goedkope gepersonaliseerde laserpointers , perfect voor het maken van allerlei grafische presentaties voor een bedrijf. Daarom is het een van de meest praktische geschenken gericht op klanten en werknemers. Een concurrentievoordeel als het gaat om het zakelijk aanpassen van bedrijfsobjecten. Op deze manier hebben we in onze collectie laserreclamepointers in verschillende vormen en functionaliteiten . Een zeer origineel en leuk geschenk van een technologiebedrijf dat uw klanten ongetwijfeld zullen waarderen. Opgemerkt moet worden dat ons assortiment krachtige laserpennen veel gevraagd is voor reclame-evenementen of promotionele marketingcampagnes. Sterker nog, multifunctionele laserpointermodellen zijn het meest gewild bij bedrijven , een persoonlijk geschenk dat nooit faalt. Onthoud: voor vragen of suggesties staat onze klantenservice voor je klaar.  Ga naar de Garrampa-website , het kopen van uw goedkope gepersonaliseerde laserpointer is heel eenvoudig.

Reclame laserpointers om aan klanten te geven


Inderdaad, voor professionele klanten die dag na dag vergaderingen en conferenties hebben ... we kunnen geen origineler geschenk bedenken . Onze promotionele laserpointers worden gebruikt als cursors in presentaties, ideaal voor zakenmensen of voor docenten.In feite zijn de meest populaire laserpointermodellen bij Garrampa de zogenaamde "multifunctionele", die met pen inbegrepen. Uit onze online catalogus hebben we echter ook een goedkope gepersonaliseerde laserpointer met 4 functies: lasertools, geeft led-licht, met een diaweergavesysteem (waarmee je ze allemaal kunt passeren) en met een precisie gewatteerde pointer in schermen, zoals.