EUR

Aanpasbare goedkope USB's

0
Onze aanbevelingenOnze aanbevelingen
 1. Ecologisch
  USB Memory Glyner 16GB
  Prijs van € 3,12 /eenheid
 2. Ecologisch
  USB Memory Eku 16GB
  Prijs van € 3,31 /eenheid
 3. Ecologisch
  USB Memory Domar 16GB
  Prijs van € 4,15 /eenheid
Alle categorie producten
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 37

Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • Pagina 2
 • Pagina Volgende
 1. Ecologisch
  CREDITCARD PLUS Bamboe USB stick 16GB
  Prijs van € 4,33 /eenheid
 2. Hoes Shilay
  Prijs van € 0,44 /eenheid
 3. Etui Kibal
  Prijs van € 0,68 /eenheid
 4. USB Memory Survet 16Gb
  Prijs van € 2,19 /eenheid
 5. USB Memory Yemil 32GB
  Prijs van € 2,36 /eenheid
 6. USB Memory Laval 16Gb
  Prijs van € 2,39 /eenheid
 7. USB Memory Sondy 16GB
  Prijs van € 2,39 /eenheid
 8. Ecologisch
  USB Memory Mozil 16GB
  Prijs van € 2,50 /eenheid
 9. USB Memory Ditop 16GB
  Prijs van € 2,81 /eenheid
 10. Ecologisch
  USB Memory Cetrex 16Gb
  Prijs van € 2,81 /eenheid
 11. Ecologisch
  USB Memory Kontix 16GB
  Prijs van € 2,90 /eenheid
 12. Ecologisch
  USB Memory Haidam 16GB
  Prijs van € 2,92 /eenheid
 13. USB Memory Fixing 16GB
  Prijs van € 3,00 /eenheid
 14. Ecologisch
  USB Memory Nokex 16GB
  Prijs van € 3,11 /eenheid
 15. Ecologisch Aanbevolen
  USB Memory Glyner 16GB
  Prijs van € 3,12 /eenheid
 16. Ecologisch Aanbevolen
  USB Memory Eku 16GB
  Prijs van € 3,31 /eenheid
 17. USB Memory Zilak 16Gb
  Prijs van € 3,31 /eenheid
 18. Ecologisch
  USB Memory Vedun 16GB
  Prijs van € 3,52 /eenheid
 19. USB Memory Horiox 16Gb
  Prijs van € 3,83 /eenheid
 20. USB Memory Blidek 16Gb
  Prijs van € 3,83 /eenheid
 21. Usb personalizados nosux 16gb de cartón ecológico vista 2
  Ecologisch
  USB Memory Nosux 16GB
  Prijs van € 3,94 /eenheid
 22. Usb personalizados sleut 8gb de metal con impresión vista 1
  USB Memory Sleut 8GB
  Prijs van € 3,99 /eenheid
 23. USB Memory Milen 16Gb
  Prijs van € 4,05 /eenheid
 24. Usb personalizados drelan 8gb de metal vista 1
  USB Memory Drelan 8GB
  Prijs van € 4,07 /eenheid
 25. USB Memory Daclon 16Gb
  Prijs van € 4,15 /eenheid
 26. Ecologisch Aanbevolen
  USB Memory Domar 16GB
  Prijs van € 4,15 /eenheid
 27. Ecologisch
  USB Memory Zilda 16GB
  Prijs van € 4,15 /eenheid
 28. USB Touch-Screen Balpen Sivart 16GB
  Prijs van € 4,16 /eenheid
 29. USB Memory Rantix 16Gb
  Prijs van € 4,45 /eenheid
 30. USB Memory Sleut 16Gb
  Prijs van € 4,57 /eenheid
 31. USB Memory Novuk 16Gb
  Prijs van € 4,60 /eenheid
 32. USB Memory Krom 16Gb
  Prijs van € 5,23 /eenheid
 33. Ecologisch
  USB Balpen Kornon 16GB
  Prijs van € 6,04 /eenheid
 34. CLAUDIUS 32 GB. USB
  Prijs van € 2,15 /eenheid
 35. SAVERY. balpen van ABS
  Prijs van € 5,02 /eenheid
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 37

Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • Pagina 2
 • Pagina Volgende
Als u op zoek bent naar een technologische manier om uw merk te promoten, zijn onze aanpasbare goedkope USB-sticks een geweldig idee. En is dat gepersonaliseerde pen-drives zeer gewaardeerde reclamegeschenken zijn. Om deze reden hebben wij van van Garrrampa een zeer gevarieerde collectie USB memory sticks met logo, foto, tekst, slogan , etc. USB-sticks op maat! Ontdek al onze voorbeelden, USB's in verschillende kleuren (blauw, roze, groen, geel, rood, paars ...) en modellen. We hebben micro SD-kaarten, met hoesje en hoes, in de vorm van een sleutel en een pen, in aluminium, metaal of acryl; evenals in verschillende capaciteiten ... vind de jouwe in deze categorie. Ook mogen we Garrampa's ecologische pendrives niet vergeten: ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled karton, tarweriet of bamboe.  Pas uw USB-geheugen aan via uw online bestelling.

USB-geheugensticks en reclame-pendrives voor bedrijven


Onze aanpasbare goedkope USB-sticks zijn een van de meest gevraagde technologische items van bedrijven. Technologie-gadgets voor bedrijven waar veel vraag naar is, aangezien in elk type entiteit een USB met een logo heel praktisch is. Voor werknemers, leveranciers en klanten wil iedereen zijn gepersonaliseerde USB! Op deze manier kunnen we geen beter cadeau bedenken om uw partners mee te geven: technologische hulpmiddelen voor hun dagelijkse leven, zoals dit dat als u uw bedrijfslogo toevoegt, is dit een direct middel om uw zichtbaarheid te vergroten. En zo behoudt u uw klanten en krijgt u nieuwe!Maar onze advertentie-USB's zijn niet alleen geweldig voor bedrijven , maar ze zijn ook een geweldig detail voor particulieren. Stel je een van onze aanpasbare USB's voor bij verenigingen, vakbonden, scholen, universiteiten, administraties ... ze zullen perfect zijn!Ga naar de Garrampa-website en ontvang je goedkope en aanpasbare USB. We zullen op je wachten!

Aangepaste USB-kaarten voor reclame


Ontdek in Garrampa een uitgebreide catalogus van USB-geheugenaanpassingen, aanpasbaar aan alle soorten kleuren, formaatformaten en materialen. Dit zijn zeer waardevolle technologische geschenken waar veel vraag naar is op elk evenement, beurs, congres of werkconferentie . Een manier om de branding van uw bedrijf te verbeteren en uw merk zichtbaarheid te geven Bekijk op deze manier al ons aanbod in goedkope aanpasbare USB die we in onze online catalogus hebben.  Een super gevarieerde collectie in verschillende materialen, kleuren, capaciteiten en formaten. Adverterende USB's zijn een elegante en praktische manier om de afbeelding of het logo van een bedrijf vast te leggen en tegen een zeer goedkope prijs. Vind deze gadget en slaag in alle soorten kantoren, bedrijven of andere werkplekken.

Veelgestelde vragen over Aangepaste USB

Waarom gepersonaliseerde USB sticks kopen bij Garrampa?

Bij Garrampa zijn we leverancier, fabrikant en groothandel van USB-geheugensticks met gepersonaliseerd logo. Daarnaast kunt u uw foto of tekst toevoegen aan uw memorystick of USB-kaart. Ontdek nu de ongelooflijke prijzen van onze aanpasbare goedkope USB-sticks en je hoeft je niet meer af te vragen hoeveel kost een gepersonaliseerde pendrive?. Deze goedkope maatwerktechniek stelt ons in staat om gepersonaliseerde USB-sticks te leveren tegen zeer lage prijzen , aangezien we de productiekosten van de goedkope aanpasbare USB-sticks, hun kwaliteit en de levertijden onder controle houden. wacht je op? Ga naar de Garrampa-website en bestel uw gepersonaliseerde pendrives. Een van de meest originele relatiegeschenken in de reclame en verkrijgbaar in kleine of grote hoeveelheden. Ontdek onze online catalogus en krijg dit technologische geschenk dat zo nuttig en door iedereen gewaardeerd wordt.  Onze goedkope gepersonaliseerde USB sticks zijn perfect voor bedrijven, verenigingen, scholen of organisaties. Profiteer en plaats je bestelling.

Hoe kies je een goedkope promotionele USB stick?

Om uw aanpasbare goedkope USB te kiezen, moet u weten hoe u een reeks vragen moet beantwoorden, zoals: Heb ik een van deze reclame-USB-sticks nodig voor een evenement? of Wil ik mijn medewerkers gepersonaliseerde originele USB-sticks geven?”. Evenzo zijn andere aspecten zoals opslag (1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB ...) ook erg belangrijk. Bekijk de volledige selectie van aanpasbare goedkope USB die we hebben op de website van Garrampa en vind degene die het beste bij uw behoeften past.  We hebben voor u een breed scala aan kleuren, vormen en geheugencapaciteit. Ontdek onder andere uw ecologische model of dat gepersonaliseerde USB-geheugen in kaartformaat.

Welke geheugencapaciteit moet ik kiezen voor een USB: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB of 64GB?

Om de geheugencapaciteit van deze originele pen-drives te kiezen, moet je nadenken over het gebruik ervan. In Garrampa heb je de mogelijkheid om te kiezen met verschillende geheugencapaciteiten. Zo hebben USB-sticks van 128 MB, 256 MB, 515 MB of 1 GB weinig ruimte. Ze zijn dus perfect voor het laden van lichtgewicht documenten of bestanden. Evenzo is een 2GB, 4GB of 8GB pendrive het meest voorkomende en gevraagde type model . Deze aanpasbare USB-sticks zijn ideaal voor het laden van video's met bedrijfspresentaties, PDF-catalogi ... Ten slotte zijn de aanpasbare USB-drives van 16 GB, 32 GB of 64 GB ideaal voor het opslaan van films en zwaardere bestanden . Een tijdelijke opslag, waarmee u bestanden, video's, foto's, brochures of catalogi kunt dupliceren en veilig kunt bewaren.Een gepersonaliseerde pendrive kopen in Garrampa is heel eenvoudig: kies het gebruik, het model, de aanpassingstechniek en plaats uw bestelling. En houd uw bestanden veilig!

Hoe lang duurt het om gepersonaliseerde promotionele USB sticks te leveren?

Bij Garrampa hebben we een ruim assortiment goedkope custom USB's, die we ook nog eens snel en betrouwbaar leveren. Vanaf het moment dat we uw bestelling bevestigen, sturen we u binnen enkele dagen uw USB-geheugensticks met het logo. Alles hangt af van het model en de gevraagde hoeveelheid. Vergeet niet dat we ook een expres- en premiumproductieservice hebben voor bestellingen die meer urgentie vereisen. Kom nu langs!

Wat is het verschil tussen 2.0 gepersonaliseerde USB flash drives en 3.0 personaliseerbare USB flash drives?

Het belangrijkste verschil tussen 2.0- en 3.0-technologie is de snelheid van gegevensoverdracht. Met promotionele USB 3.0 kunt u bestanden kopiëren, opslaan of delen met een snelheid die 10 keer sneller is dan normale reclame-USB 2.0. Het kan gegevens overdragen tot 480 Mbps.Daarom biedt 3.0-technologie concrete voordelen op het gebied van prestaties, zonder compatibiliteitsproblemen omdat ze ook toegankelijk zijn voor USB 2.0-poorten. De overdrachtssnelheid van aangepaste 3.0-pendrives is echter alleen gegarandeerd als de invoerpoort van het apparaat waarop het is aangesloten 3.0-technologie ondersteunt.

Hoe kunnen reclame-USB-sticks bij Garrampa worden gepersonaliseerd?

Bij Garrampa geven we u de mogelijkheid om promotionele pen-drives te personaliseren met uw logo, met behulp van 3 verschillende druktechnieken . Op deze manier, als u een indruk wilt die na verloop van tijd aanhoudt, moet u een elegante lasergravure kiezen die geen kleur heeft, of uw logo zal een metaalgrijs zijn, aangezien de laser de basis van uw promotionele usb. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar kleurendruk, is zeefdruk of digitaal drukwerk beschikbaar: terwijl zeefdruk een voordelige druktechniek is waarmee u uw logo met slechts 4 steunkleuren kunt kleuren; Met digitaal printen kun je de pen-drives personaliseren met een logo zonder kleurlimieten die onder andere gearceerd kunnen worden.Van Garrampa raden we aan dat, als je hebt gekozen voor een card-pendrive, digitaal printen perfect is, zodat je kunt personaliseren het met een extreem hoog imago, aantrekkelijk, creatief en origineel dat de aandacht van klanten trekt en hen verrast. Aan de andere kant, als u kiest voor houten USB-sticks, raden we lasergravure aan, die een effect heeft dat vergelijkbaar is met dat van het bas-reliëf. In ieder geval stellen we vanaf onze website een klantenservice ter beschikking die u op elk moment kunt raadplegen (maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 18.00 uur) en we zullen blij zijn om uw twijfels weg te nemen en u te adviseren over de beste techniek om uw logo of ontwerp vast te leggen.