EUR

Cadeaus voor reizigers

Ga naar onze online winkel en bekijk alle cadeaus voor reizigers die we beschikbaar hebben om te personaliseren. Reizigers worden vaak gekenmerkt door het feit dat ze tijdens hun reis nuttige dingen nodig hebben en producten die de reis zo kort en comfortabel mogelijk maken. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste cadeaus voor frequente reizigers. Enkele van de meest aan te raden geschenken zijn de draadloze koptelefoons, omdat ze tijdens de reis erg praktisch zijn om tijdens de reis te praten of naar muziek te luisteren. Andere geschenken, zoals onze oplaadbare rugzakken voor zonnepanelen, kunnen zeer worden gewaardeerd door reizigers die op buitenexcursies gaan, die hun elektronische gadgets tijdens een excursie kunnen opladen. Als je daarentegen op zoek bent naar een technologisch cadeau om te geven, dan kunnen sportcamera's een goede optie zijn. Als u daarentegen een echt nuttig geschenk wilt vinden, zijn de opladers of PowerBank ongetwijfeld een van de nuttigste en meest gewaardeerde geschenken voor reizigers waarmee ze mobiele telefoons en elk ander apparaat kunnen opladen om niet zonder batterij te komen accu. Een van de meest klassieke geschenken zijn reissets zoals schoenen of naaisets. Meer dan eens zal dit type reisset de reiziger uit de problemen helpen. Bent u op zoek naar groothandelsgeschenken voor reizigers om uit te delen in uw reisbureau of op een beurs of congres gerelateerd aan reistoerisme, dan hebben wij een groot aantal geschenken om te personaliseren met uw logo of ontwerp.
Filter  
Kleuren  
Verzending  
Filters
Kleuren
Verzending
0
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

 1. TRAVELSUP Reisset in polyester hoes
  Reisset bestaande uit een bagagelabel, kofferriem en kofferslotje. Verpakt in een 1680D polyester hoes.
  Prijs van € 4,88 /eenheid
  1 colour available
 2. GENTLEMAN Schoenpoetsset
  5-delige luxe schoenpoetsset in geschenkverpakking. Deze set bestaat uit een zwarte schoenendoek, een zwarte schoenlepel, een houten schoenborstel, een schoenpoetssponsje en schoensmeer in een neutrale kleur.
  Prijs van € 6,49 /eenheid
  1 colour available
 3. Nieuw product
  Diverse materiaal draadloze opvouwbare drone dronie digitale camera\'s
  Draadloze opvouwbare drone met camera om foto\'s en video\'s te maken. Wordt geleverd met afstandsbediening en is oplaadbaar. Je kunt de drone ook besturen met een mobiel apparaat en de benodigde app. 2 AAA-batterijen voor de controller niet inbegrepen. 200mAh oplaadbare Li-ion batterij.
  0 colours available
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen
Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Cadeaus voor reizigers
ReiskussensReiskussens
ReisadaptersReisadapters
Op maat gemaakte reistasOp maat gemaakte reistas
RugzakkenRugzakken
Portemonnees en portemonneesPortemonnees en portemonnees
BagageBagage
Op maat gemaakte sweatshirtsOp maat gemaakte sweatshirts