EUR

Reclamegeschenken voor congressen en merchandising

Wilt u dat het publiek uw stand op dat speciale evenement herinnert? De relatiegeschenken van Garrampa voor congressen en merchandising zijn wat u zoekt. Enerzijds kunt u uw klanten en klanten behouden en anderzijds krijgt u nieuwe potentiële klanten. Uw merk zal altijd herinnerd worden. Kies een van de merchandisingartikelen voor evenementen goed uit en blijf bij alle aanwezigen. En we hebben werkelijk alles, elk type relatiegeschenk voor congressen en merchandising waarmee u succes kunt behalen bij alle aanwezigen: accreditaties , spelden, magneten, een breed assortiment armbanden voor evenementen, lanyards, badges, tassen voor beurzen ... Garrampa is uw online winkel voor relatiegeschenken voor congressen en merchandising in Zaragoza. Ga nu naar onze website en personaliseer al onze producten, uw merk zal niemand onverschillig laten!
...
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0

Alle categorie producten

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

 1. BADGY Transparante badge
  Transparante kunststof badgehouder voor aan je lanyard, afmeting 10x8 cm.
  Prijs van € 0,07 /eenheid
  1 colour available
 2. Doorzichtige plastic accreditatiehouder 7,5 x 12,5 cm
  Transparant naamplaatje van 7,5 cm x 12,5 cm.
  Prijs van € 0,07 /eenheid
  1 colour available
 3. EVENT Siliconen armband
  Siliconen armband.
  Prijs van € 0,14 /eenheid
  8 colours available
 4. SIMPLE LANY Lanyard 20 mm
  Lanyard met metalen haak. Breed 20 mm. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,21 /eenheid
  10 colours available
 5. CLIPBADGE Badge holder PVC
  PVC badgehouder met metalen clip.
  Prijs van € 0,22 /eenheid
  1 colour available
 6. LADES Badgehouder aan koordje
  Badgehouder in transparante kleuren met metalen clip.
  Prijs van € 0,26 /eenheid
  2 colours available
 7. ENROLLO Reflecterende armband 32x3cm
  PVC neon reflecterende armband, inklapbaar om de arm met wit PVC op de rug. Alleen voor promotioneel gebruik. 32x3cm.
  Prijs van € 0,26 /eenheid
  3 colours available
 8. PANY Lanyard, haak en clip. 20 mm
  Lanyard met metalen karabijnhaak en veiligheidssluiting. Breed: 20 mm. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,26 /eenheid
  10 colours available
 9. TYVEK 1 Vel met 10 event armbandjes
  Één vel met 10 evenementen polsbandjes. DuPont ™ Tyvek® 19mm inclusief unieke nummering.
  Prijs van € 0,30 /eenheid
  12 colours available
 10. LANY Lanyard, metalen haak. 20 mm
  Lanyard van polyester met metalen mini karabijnhaak en veiligheidssluiting. Het onderste gedeelte kan losgeklikt worden d.m.v. een kunststof clip. Breed: 20 mm. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,36 /eenheid
  10 colours available
 11. WIDE LANY Lanyard
  Lanyard met metalen karabijnhaak en veiligheidssluiting. Het onderste gedeelte kan losgeklikt worden d.m.v. een kunststof clip. Breedte 25 mm. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,47 /eenheid
  9 colours available
 12. Ecologisch
  LANY RPET RPET Lanyard
  RPET lanyard met metalen karabijnhaak en safetybreak. 2 cm breed. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,48 /eenheid
  4 colours available
 13. COTTONEL + Katoenen boodschappentas
  Katoenen boodschappentas met lange hengsels. 140 g/m². Geproduceerd onder gecertificeerde standaarden met betrekking tot gebruik van schadelijke stoffen in textiel.
  Prijs van € 0,58 /eenheid
  1 colour available
 14. COTTONEL ++ Boodschappentas 180 g/m²
  Katoenen boodschappentas met lange hengsels. Gewicht 180 g/m². Geproduceerd onder gecertificeerde standaarden met betrekking tot gebruik van schadelijke stoffen in textiel.
  Prijs van € 0,72 /eenheid
  1 colour available
 15. COTTONEL COLOUR ++ Boodschappentas 180 g/m²
  Katoenen boodschappentas met lange hengsels. Gewicht 180 g/m². Geproduceerd onder gecertificeerde standaarden met betrekking tot gebruik van schadelijke stoffen in textiel.
  Prijs van € 0,91 /eenheid
  10 colours available
 16. NONETTE Lanyard tubular RPET
  Ecologisch
  NONETTE RPET telefoonhouder
  RPET lanyard telefoonhouder.
  Prijs van € 1,14 /eenheid
  1 colour available
 17. LANSEE Lanyard papel con semillas
  Ecologisch
  LANSEE Zaadpapier lanyard met haak
  Lanyard van zaadpapier met kunststof clip die losgeklikt kan worden. Wilde bloemzaden en gerecycled papier. Breedte 20 mm. Inclusief metalen haak. Gemaakt in de EU.
  Prijs van € 1,65 /eenheid
  1 colour available
 18. BANDSEE Pulsera de papel con semillas
  Ecologisch
  BANDSEE Zaadpapier polsbandje
  Een vel van 10 polsbandjes voor evenementen. Wilde bloemzaden en gerecycled papier. Breedte 19mm. Gemaakt in de EU.
  Prijs van € 2,95 /eenheid
  1 colour available
 19. Chapas alfiler59 para personalizar vista 1
  Pin. Ronde. Glanzend afgewerkt. Pin sluiting. Ø59mm
  Prijs van € 0,73 /eenheid
  1 colour available
 20. OSOLE COLOUR Bolsa comercio justo 140gr/m²
  OSOLE COLOUR Fairtrade boodschappentas 140gr/m²
  Boodschappentas van gekleurd Fairtrade katoen met lange hengsels. 140gr/m².
  0 colours available
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Merchandising voor evenementen en congressen

Wat zijn de voordelen en waarom deelnemen aan handelsbeurzen?

Beurzen zijn grote bijeenkomsten waar fabrikanten en verkopers in contact kunnen komen met consumenten. Beurzen zijn een zeer oude traditie. Ze dateren uit de Middeleeuwen, waar tijdens elke feestdag of religieuze traditie kooplieden samenkwamen op grote beurzen op zoek naar zakelijke kansen. In die tijd zaten ook burgers te wachten op beurzen, nieuwsgierig naar het voordeel van het kopen van dingen tijdens deze tentoonstellingen. De beroemde uienbeurs of de internationale beurs in Messina, die vandaag nog steeds aanwezig is, zijn slechts enkele voorbeelden. De beurs heeft het concept van een klassieke beurs geëvolueerd en heeft beurzen met één thema geïntroduceerd, zoals de chocoladebeurs, tentoonstellingsbeurzen, sectorbeurzen, zoals de ambachtsbeurs, de fotografiebeurs, de internationale boekenbeurs. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Beurzen zijn uiterst belangrijk voor alle bedrijven, zelfs vandaag de dag. Ondanks technologie en internet, is het noodzakelijk om in contact te staan ​​met uw doelgroep en uw concurrenten om de markttrend, de sectorupdates en de te implementeren strategieën beter te begrijpen. Het is essentieel om de reden te bestuderen die uw bedrijf ertoe brengt deel te nemen en zich te concentreren op een specifieke beurs en niet op een andere. Dit om te voorkomen dat u geld en tijd verspilt.

Wat zijn de interessantste giveaways voor beurzen en hoe selecteer je ze?

Allereerst moet u weten welk promotieartikel u op elke specifieke beurs zou weggeven. Relatiegeschenken vertegenwoordigen uw bedrijf - het materiaal, de kleur, de vorm en zelfs de verpakking vertegenwoordigen uw bedrijfswaarden. Daarom wordt het essentieel voor uw marketing. Voor elke beurs moet u een gestructureerd marketingplan opstellen om te beslissen: - wat u wilt communiceren, welke boodschap u wilt achterlaten en welk artikel uniek kan zijn voor de specifieke gelegenheid en uiteraard het budget dat u wilt besteden. Een andere zeer belangrijke stap is het aanpassen van uw hele stand. Elke medewerker van uw stand dient te beschikken over gepersonaliseerde kleding en uitrustingsstukken met uw logo. Deze details communiceren professionaliteit over uw bedrijf, dus aandacht besteden aan hen zal het verschil maken in termen van ROI. Over het algemeen zijn de interessantste beursgeschenken: - Hi-Tec-artikelen: aangepaste USB; Aangepaste adapters; Aangepaste opladers; Aangepaste hoofdtelefoons; Mobiele accessoires; en accessoires voor tablets. - Kantoor- en zakelijke benodigdheden: Gepersonaliseerde pennen; Noteer blokken en blokken; Sets met gepersonaliseerde pennen en gepersonaliseerde mappen.- Kleding: Gepersonaliseerde boodschappentassen; Gepersonaliseerde handschoenen en sjaals; Aangepaste overhemden. - Modeartikelen: Gepersonaliseerde bidons; Gepersonaliseerde speelgoed en puzzels; Gepersonaliseerde sleutelhangers en gepersonaliseerde woondecoraties.

Waarom promotionele artikelen aan uw klanten geven tijdens beurzen?

Het bijwonen van een beurs is niet genoeg om herinnerd te worden door uw potentiële klanten. Deelnemers lopen langs vele stands, zien en aanraken veel items en producten. Ze kunnen zich dus niet alle aanwezigen herinneren. Reden waarom je ze emotioneel moet aanraken om herinnerd te worden. Relatiegeschenken zijn essentieel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en succes te garanderen op beurzen. In 2019 publiceerde PPAI, de internationale vereniging voor promotionele producten, een onderzoek waaruit blijkt dat 90% van de mensen die een cadeau krijgen tijdens een beurs zich het merk herinnert dat ze het hebben gekregen. Daarnaast is 80% van deze mensen bereid een aankoop te doen bij hetzelfde bedrijf. De reden voor dit gedrag is bijna duidelijk. Het maakt deel uit van de dankbaarheidsmarketingtak. Elke keer dat we een geschenk ontvangen, voelen we ons gewaardeerd, dus wanneer de behoefte aan een gelijkwaardige aankoop zich voordoet, stelt onze mentale beschikbaarheid, in dat product of in die dienst, ons voor om het te kiezen. Daarom is het essentieel om ad hoc promotieartikelen voor beurzen te bestuderen.

Hoe bestel je merchandising voor beurzen bij Garrampa?

Gepersonaliseerde artikelen kopen was nog nooit zo eenvoudig: - Kies het artikel van uw voorkeur door de kleur, het aantal en de druktechniek aan te geven en stuur ons de bestelling. En nu is het aan ons! Onze medewerkers gaan over tot het maken van een virtueel voorbeeld om u de simulatie te laten zien van de artikelen die met uw logo zijn gemaakt. Na uw goedkeuring gaan we over tot de productie. U ontvangt uw gepersonaliseerde artikelen naar schatting gemiddeld 8-10 dagen. Wat als ik op zoek ben naar een innovatief artikel dat ik niet op internet kan vinden? Geen probleem. Neem contact met ons op via telefoon, chat, whatsapp of contactformulier en wij zorgen ervoor. We zijn erg snel in het bedienen van onze klanten.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Merchandising voor evenementen en congressen

BruiloftBruiloft
WaterflesjesWaterflesjes
Gepersonaliseerde notitieboekjesGepersonaliseerde notitieboekjes
PennenPennen
DraagriemenDraagriemen