EUR

Werkkleding - Uniformen en werkkleding op maat

Filter  
Categorie  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. B&C 12
 2. Fruit of the Loom 4
 3. Keya 2
 4. Result 43
 5. ROLY 87
 6. Russell 48
 7. Stanley Stella 10
 8. Valento 8
 9. Velilla 149
 10. Yoko 58
 11. Beechfield 2
 12. Spiro 1
 13. WORKTEAM 544
 14. XD Collection 1
 15. Premier 71
 16. Kariban 111
 17. K-up 2
 18. Proact 1
Envio  
Talla  
KID
SR
3-4
5-6
7-8
9-10
11-12
13-14
15-16
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
0
Top categorie producten
 1. Camisetas manga corta roly atomic 150 de 100% algodón vista 2
  T-shirt ATOMIC 150 Man
  Prijs van € 1,50 /eenheid
 2. Camisetas de trabajo valento server vista 1
  T-shirt unisex m/short volwassen SERVER
  Prijs van € 3,73 /eenheid
 3. Polos reflectantes valento build de poliéster con impresión vista 1
  Reflecterende Polo Valento Build
  Prijs van € 5,25 /eenheid

In de overgrote meerderheid van de banen is een specifiek type uniform vereist. Daarom bieden we bij Garrampa de beste gepersonaliseerde werkkleding: en dat alle werknemers altijd het logo van het bedrijf dragen . En is dat op maat gemaakte uniformen en werkkleding een groot keurmerk zijn, dat staat voor kwaliteit en niveau in uw bedrijf. Ontdek in deze categorie allerlei producten: van PBM zoals veiligheidshandschoenen of leggings; tot allerlei soorten sanitaire werkkleding zoals medische jassen, jassen en ook onze goedkope laboratoriumjassen. Aan de andere kant hebben we werkkleding met hoge zichtbaarheid zoals onze goedkope reflecterende broeken en vesten. Ook hebben we gespecialiseerde horecakleding zoals een koksbuis. In de industrie en de bouw vallen de werkbroeken voor dames of heren op; evenals op maat gemaakte werkjassen. We hebben ook zakelijke en kantoorkleding.  Bekijk de gepersonaliseerde werkkleding van Garrampa.

Kleding en werkkleding voor bedrijven


Bent u op zoek naar schoonmaakjassen of hoge zichtbaarheidsbroeken? Hoe het ook zij, wijs u erop dat het in Garrampa heel gemakkelijk is om goedkope werkkleding online te kopen. We hebben een immense catalogus!Van Garrampa bieden we u gepersonaliseerde werkkleding voor elk type entiteit, zowel voor bedrijven als voor freelancers; Naast zijn onze op maat gemaakte uniformen en werkkleding beschikbaar voor elk type prestatie en beroep. Om deze reden vertrouwen bedrijven op ons: ze weten dat we u alle soorten gepersonaliseerd werk kunnen bieden kleren.  Kies welk model basiskleding je wilt personaliseren met het bedrijfslogo , verkrijgbaar in verschillende designs, snitten, kwaliteiten en kleuren; altijd elke mogelijkheid dekkend om alle soorten werk te kunnen ondersteunen. De uniforme aanpassingscatalogus is uitgebreid, het omvat die goedkopere uniformen tot die met een premium kwaliteit.

Bedrijfskleding en werkkleding met uw logo


We hebben allerlei soorten bedrijfskleding en werkuniformen om uw bedrijfslogo te belichamen. Ontdek alle opties die we hebben voor gepersonaliseerde werkkleding en de beste opties om het werkuniform aan te vullen. T-shirts, overhemden , hoeden, schorten, jassen, toga's, jassen ... alles wat je maar kunt bedenken. Bij Garrampa dekken we werkkleding voor alle soorten werknemers, die tot verschillende arbeidssectoren behoren. Kies de meest geschikte kleding voor uw bedrijf, in de handen van Garrampa. Heeft u bijvoorbeeld een tandartspraktijk dan hebben wij sanitaire jassen met korte mouwen in alle kleuren: van typisch blauw tot wit en groenen; zelfs paars, rood of zwart. En kies degene die het beste bij jouw stijl past!Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Bij Garrampa hebben we je veel te bieden. Doe nu mee en ontdek onze gepersonaliseerde werkkleding.

Veelgestelde vragen over Werkkleding

Waarom werkkleding kopen bij Garrampa?

Wij zijn leveranciers van professionele werkkleding van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Bij Garrampa bieden we alleen het beste: daarom maken grote merken zoals Dickies of Herock deel uit van onze leveranciers. Het personaliseren van de kledingstukken wordt uitgevoerd in onze eigen ateliers, met hooggekwalificeerd en ervaren personeel in de meest innovatieve druktechnieken.Bovendien heeft u van Garrampa verschillende druktechnieken tot uw beschikking, zoals zeefdruk, transfer , digitaal printen en borduren We gebruiken de nieuwste technologische machines, waardoor we goedkope prijzen kunnen aanbieden en levertijden kunnen verkorten. Duizenden klanten vertrouwen Garrampa al. Onze ruime ervaring gaat ons voor, wordt u de volgende? Wij wachten!

Waarom de werkkleding van mijn bedrijf personaliseren?

We kunnen geen betere manier bedenken om de branding van uw merk te promoten: kleden arbeiders in uniformen gepersonaliseerd met hun logo. Bij Garrampa heeft u de mogelijkheid om uw werkkleding te personaliseren met logo's of promotieteksten naar keuze. Dit zijn werkuniformen geborduurd met uw bedrijfslogo, die uw bedrijf een geweldige uitstraling en ernst geven. Bekijk onze gepersonaliseerde werkkleding. Een direct, superpraktisch communicatiemiddel dat tevens dient om de medewerkers volledig bij het merk van het bedrijf te betrekken. Samen met het bedrijfslogo zorgt deze bedrijfskleding voor een communicatieve rol die bijdraagt ​​aan de ontwikkeling en het merkimago van uw bedrijf . Waar wacht je nog op om onze uitgebreide catalogus op de website te raadplegen?

Hoe kies je gepersonaliseerde werkkleding?

Om een ​​bestelling van gepersonaliseerde beroepskleding correct te kiezen, hebben we bij Garrampa een ruime catalogus met werkkleding . Een beroepskleding bestaande uit onder meer hoge zichtbaarheidsuniformen ter bescherming van werknemers of hoogwaardige werkkleding. Ongetwijfeld, zelfs als het goedkope werkkleding is, is onze selectie bedrijfskleding van hoge kwaliteit . We zetten in op grote merken zoals B&C Pro Dickies Herock. Druk uw logo op uw gepersonaliseerde uniformen en werkkleding, we hebben voor alle soorten werksectoren, bijvoorbeeld onze bedrijfsuniformen, onze werkkleding voor bakkerijen en banketbakkerijen, sanitaire uniformen voor gezondheidswerkers of horecakleding die opvallen. Ook hebben we goedkope kleding voor de automotive sector en voor handelaren en kleine bedrijven. Ontdek onze ongelooflijke selectie bedrijfskleding : bouwprofessionals, veiligheidskleding of uniformen voor alle soorten bedrijven. En het is dat onze werkkleding voor dames en heren van de hoogste kwaliteit is.Blijf ons brede scala aan ideeën onderzoeken van uniformen voor kappers en schoonheidssalons, merkkleding voor wegtransport, taxi en logistiek professionals, evenals beschermings- en veiligheidsuniformen voor bouw- en bouwprofessionals. En vergeet onze ideeën voor goedkoop reclametextiel voor makelaars of reisbureaus niet. Bedrukte kleding met logo voor bedrijfscommissies, voor KMO's en grote accounts, voor gemeenschappen en andere institutionele organisaties , vind uw promotionele werkkleding bij Garrampa!We hebben ook uniformen voor de organen en veiligheidstroepen van de Status: goedkoop bedrijfskleding voor leger, politie of brandweer.  Bekijk nu onze online catalogus!

Wat is de leveringstermijn voor gepersonaliseerde werkkleding?

Bij Garrampa kunnen we u een breed scala aan werkuniformen aanbieden tegen zeer goedkope prijzen, die we zullen leveren binnen een periode van ongeveer 10 werkdagen vanaf de bevestiging van het virtuele monster. We herinneren u eraan dat, voor werkkleding bestellingen op maat van buiten Spanje, de termijn is afhankelijk van het land van bestemming en de duur van het transport. Aan de andere kant, als u geïnteresseerd bent in het bestellen van dringende bestellingen in Spanje, kunnen we u een dringende levertijd van 4-5 werkdagen aanbieden . Uiteraard is uw gepersonaliseerde werkkleding te vinden binnen een bepaalde selectie werkkleding voor werknemers. Neem een ​​kijkje in onze Garrampa online winkel en als je vragen hebt, zijn we er om ze op te lossen.