EUR

Aangepaste gastvrijheidsuniformen

Filter  
Categorie  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. B&C 4
  2. Fruit of the Loom 4
  3. ROLY 12
  4. Russell 46
  5. Velilla 48
  6. WORKTEAM 62
  7. Premier 64
  8. Kariban 94
  9. K-up 2
Envio  
Talla  
KID
SR
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
0
Als je erover hebt nagedacht om je horecabedrijf een update te geven, kunnen we geen betere manier bedenken dan onze gepersonaliseerde horeca-uniformen.  Rust uw team uit, zorg voor comfort en aanwezigheid; terwijl u het bedrijfsimago van uw etablissement vernieuwt. Zo hebben we bij Garrampa verschillende goedkope horeca uniformen zoals ons hele assortiment gepersonaliseerde keukenkleding of kelnerskostuum.  We willen je stijl en functionaliteit in gelijke mate bieden. Gebruik onze gepersonaliseerde horecakleding in je restaurant, cafetaria, bar of 'gourmand' plek. U kiest met Garrampa. We hebben overhemden, broeken, vesten, maar ook andere accessoires zoals stropdassen of sjaals om uw gepersonaliseerde gastvrijheidsuniform compleet te maken. Evenzo bieden wij u op onze website verschillende modellen schorten voor obers en koks, keukenmutsen, evenals originele keukenjassen (niet alle zijn wit!).  Vind hier uw gepersonaliseerde horeca werkkleding in onze brede selectie koks- en kelnersuniformen. Dames en heren in de restaurantsector zullen bij Garrampa in de mode zijn.

Horecakleding voor restaurants en bars


Wilt u voor een scherpe prijs een moderne vestiging neerzetten? Bij Garrampa hebben we goedkope keukenuniformen, maar ook goedkope kelnerskleding.  Horecakleding gepersonaliseerd met uw logo of tekst, waarmee u de huisstijl van uw bedrijf verbetert en daarmee meerwaarde creëert. Wij zijn uw online horeca kledingwinkel. Bij Garrampa zijn we zijn specialisten in het vervaardigen van klantgerichte hospitality uniformen. Wij distribueren naar bars, restaurants, cafés en hotels. En wij bieden u de beste kwaliteit voor de beste prijs. Hospitality uniformen kopen in de groothandel is heel eenvoudig bij Garrampa : we hebben verschillende soorten keukenschorten, goedkope kelnersvesten, koksbroeken, jassen moderne keuken, onder andere opties. Bekijk onze grote verscheidenheid aan modellen, unisex, heren en dames, evenals de verschillende kleuren en afwerkingen, bezoek nu onze website!

Horecakleding voor koks en obers


Bij Garrampa hebben we gepersonaliseerde gastvrijheidsuniformen voor zowel koks en chef-koks als obers en maîtres. Bekijk onze hele lijn van restaurantwerkkleding en kleed al uw medewerkers passend. Als wij bij Garrampa iets weten , het is dat het overbrengen van dat gevoel van eensgezindheid in horeca werkkleding de klant vertrouwen en een goed beeld van jouw plek geeft. Zo vertrouwen we in onze webshop alleen op de beste merken gespecialiseerd in horecakleding. Valento, Roly, Velilla… ontdek de beste kwaliteit in Garrampa. Voor koks hebben we een hele reeks moderne koksbuizen in verschillende kleuren, broeken voor het werken in de keuken, evenals professionele keukenschorten en allemaal een lijn van aangepaste keukenhoed. Koop je goedkope keukenkleding bij Garrampa! Anderzijds hebben we kelnersvesten, stropdassen, bretels, overhemden en een heel assortiment kelnerbroeken.  Garrampa is uw online horeca-uniformenwinkel.

Ober- en keukenuniformen voor restaurants


De horeca-uniformen zijn, samen met de inrichting van het pand, één van de belangrijkste factoren die een klant waarneemt wanneer hij aankomt in een bar of een restaurant, zelfs vóór de kwaliteit van het eten of de ontvangen service. En het is dat de eerste indruk die een klant heeft van een bedrijf bepalend is. Om deze reden besluiten steeds meer etablissementen om gepersonaliseerde keukenkleding te dragen (elegante horeca-uniformen, originele en leuke keukenkleding ...). Tegenwoordig zien we veel goedkope keukenkleding voor horecagerelateerde bedrijven. Zo vinden we van de meest elegante keukenkleding tot moderne keukenkleding. Hoewel de mode aan het veranderen is, hebben we binnen gepersonaliseerde keukenkleding nog steeds basiskleding. Bij Garrampa zijn we specialist in goedkope horecakleding online. Combineer je keukenpak met een van onze originele horecaschorten en voer je werk uit in schitterende omstandigheden. Onze kledingartikelen zijn geselecteerd voor jouw bescherming en comfort tijdens de werkdag. Garrampa biedt u een compleet assortiment voor binnendienst kelners. Of je nu een man of een vrouw bent, je zult het kelneruniform vinden dat je het leukst vindt. Onze uniformen zijn geselecteerd op hun fabricagekwaliteit en hun zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek onze horeca uniformen, de perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en comfort. Het doel is om een ​​nette uitstraling te hebben om uw klanten zo goed mogelijk te bedienen en een goed professioneel imago over te brengen.

Ontdek gepersonaliseerde kokspakken


Onder de meest gebruikte keukenkleding vallen koksbuizen in verschillende kleuren op. Ze zijn ongetwijfeld een van de hoofdrolspelers van gepersonaliseerde keukenuniformen. Traditioneel zijn ze wit geweest, hoewel we beetje bij beetje nieuwe kleuren of meer originele patronen zien.  Vind in Garrampa onze designer keukenjassen, maar ook gepersonaliseerde schorten. Wist je dat het kokskostuum uit twee delen bestaat? Zo vinden we in onze gepersonaliseerde keukenuniformen ook andere horecakleding zoals gepersonaliseerde keukenmutsen of broeken . U kunt kiezen uit onze selectie koksbuizen en -broeken!Het keukenpak is een onmisbaar stuk voor deze job, maar het is ook een onderscheidend teken om de professional in de keuken te herkennen. De keukenkast beschermt tegen de hitte van de kachel en tegen allerlei spatten. Bovendien is het een stuk waarvan de elegantie een bedrijfsimago weerspiegelt dat voor alle details zorgt.  Een restaurant toont zijn identiteit door middel van het gepersonaliseerde gastvrijheidsuniform dat door het personeel wordt gedragen. De stof, kleur en snit van de kledingstukken zijn zorgvuldig gekozen om deze authenticiteit te bevestigen.

Veelgestelde vragen over Horecauniformen

Van welke materialen zijn de keukenkleren gemaakt?

Moderne horeca-uniformen zoeken naar nieuwe ademende materialen en stoffen die gemakkelijk te wassen en te strijken zijn . Om deze reden hebben we bij Garrampa eerst gekozen voor cool max vezels , die zorgen voor een beter ademend vermogen en dus meer comfort voor koks. Aan de andere kant, katoen en polyester Ze zorgen ervoor dat keukenlinnen duurzamer is en probleemloos in de machine kan worden gewassen.

Met welke overwegingen moet ik rekening houden bij het kiezen van cateringuniformen?

Het keukenuniform en de garderobekast zijn niet langer alleen functioneel, maar worden een op zichzelf staand communicatiemiddel. Daarom raden we bij Garrampa aan om koksjassen of kelnersgarderobe te personaliseren met het logo van uw restaurant . En het is dat met de ontwikkeling van open keukens die zichtbaar zijn voor de klant, de kledingkeuken een kledingstuk wordt van afbeelding. Dus ontdek onze originele horeca kledinglijn, waarmee, naast het presenteren van de menukaart, de merkpersoonlijkheid van het restaurant bepaald wordt.

Hoe ziet catering kleding er tegenwoordig uit?

Aangepaste gastvrijheidsuniformen zijn in de loop van de tijd geëvolueerd. Bij Garrampa hebben we in feite gekozen voor functionele en comfortabele ontwerpen voor je kokskleding of je kelnersshirt. Zo heeft het traditionele 4-gaats jasje met knoopjes plaatsgemaakt voor jasjes met drukknopen en het klassieke wit koksbuis is veranderd in andere tinten zoals zwart, beige of zelfs groen. Evenzo zijn jassen met dubbele rij knopen modernere asymmetrische sluitingen geworden. Als het om keukenbroeken gaat, is de klassieke pied-de-poule koksbroek niet langer een populaire keuze. Nu zijn koks op zoek naar originele koksbroeken in zwarte of denimtinten. Keuken- en horecauniformen zijn opnieuw uitgevonden.  Bij Garrampa bieden we u volledig bijgewerkte gepersonaliseerde gastvrijheidsuniformen.

Waarom gepersonaliseerde horeca-uniformen kopen bij Garrampa?

In de Garrampa-winkel vind je onze uitgebreide catalogus met online horecakleding. We hebben allerlei soorten kleding, zoals kelnerskleding of kleding die is ontworpen voor koks of chef-koks. We passen ons aan kleinere budgetten aan, dankzij onze selectie van goedkope keukenuniformen . Op deze manier, als je een professional bent of een leerling in de kookschool of ook een student in de horecaschool, kun je jezelf uitrusten met kleding van ongelooflijke kwaliteit tegen een lage prijs. Onze pakken voldoen perfect aan de huidige hygiëne-eisen. We hebben een grote keuze qua modellen, dessins, stoffen en kleuren.  Bij Garrampa bieden we je de beste merken horecakleding.

Ons hele assortiment koks- en kelnersuniformen horecakleding in deze video

Bij Garrampa bieden we een verscheidenheid aan gastvrijheidsuniformen. De koks- en kelnerkleding is in verschillende kleuren te combineren. De horecagarderobe kan gepersonaliseerd worden met het logo van uw restaurant, hotel, bar of cafetaria. Ontdek de prijzen in onze online horeca kledingwinkel.