EUR

Technologische geschenken Gepersonaliseerd voor uw merk

Filter  
Categorie  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. Antonio Miro 12
  2. Ekston 8
  3. XD Collection 176
  4. XD Design 4
  5. XD Xclusive 31
  6. Swiss Peak 16
Envio  
Bij Garrampa willen we op de technologische trein stappen. Daarom presenteren we dit hele assortiment gepersonaliseerde technologische geschenken voor uw favoriete merk of ontwerp . Ontdek al deze perfecte cadeaus voor technologieliefhebbers, waar je zeker kunt slagen. Allerlei gadgets en nieuws waar u uw logo kunt vastleggen en de meest veeleisende klanten kunt verrassen. Bekijk onze gepersonaliseerde hoofdtelefoon en combineer ze met andere computeraccessoires zoals een muismat of een van onze gepersonaliseerde USB-kaarten . Daarnaast hebben we bij Garrampa draagbare batterijen, draadloze opladers of superfunctionele stekkers. Maak de beste geschenken op beurzen met een van onze accessoires voor mobiele telefoons of tablets , evenals luidsprekers of zelfs reclame laserpointers. Als je je afvraagt ​​wat je een computertechnicus moet geven, kunnen we je bij Garrampa ook helpen: we hebben virtual reality-brillen , digitale camera's en moderne bedrijfshorloges. Zonder twijfel vind je hier de beste computercadeaus voor dames en heren.

Technologische producten om weg te geven


Ben je op zoek naar technologische cadeaus voor dames en heren? Bij Garrampa hebben we de meest originele cadeaus in technologie! Naast dat onze gepersonaliseerde technologische geschenken voor uw merk een geweldig en actueel reclamemedium zijn, kunnen ze ook het beste cadeau zijn om te maken in nauwere vieringen met familie of vrienden. Stel u een bruiloft voor waarbij het detail van de bruid en bruidegom gepersonaliseerde muizen voor hem zijn computer of sommige horloges met het logo van de peña de amigos. Het zou een geweldig detail zijn, toch? En het is dat onze technologische producten om te geven niet alleen ongelooflijke cadeau-ideeën zijn voor programmeurs , maar ze houden van iedereen. Ontdek nu onze technologische en computergerelateerde geschenken : een van onze meest gevraagde categorieën op de Garrampa-website.

Technische artikelen voor bedrijven


Vind uw ideale geschenk in de technologiesectie van Garrampa! Hier kunt u eindeloze gadgets of kleine elektronische artikelen zien die op uw bedrijf zijn afgestemd om aan klanten, leveranciers of werknemers te geven en in hun dag te gebruiken Technologie is aanwezig in elk type van werkplek, daarom kunnen we van Garrampa geen beter idee bedenken dan deze corporate artikelen . We hebben USB-geheugen van alle soorten en capaciteiten, promotionele hoofdtelefoons die comfortabel in hun hoesjes kunnen worden opgeborgen, zakelijke horloges en gespecialiseerd in arbeidssectoren ... Bij Garrampa hebben we allerlei gepersonaliseerde technologische geschenken voor uw merk! dat deze items uw volgende gepersonaliseerde kerstcadeaus in uw bedrijf zijn. En verras uw werknemers met een typisch geschenk van deze 21e eeuw.