EUR

Potloden

Heb je je ooit voorgesteld dat je een potlood zou hebben dat jouw persoonlijke touch draagt? Bij Garrampa is dat mogelijk. Onze gepersonaliseerde potloden zijn ideaal voor bedrijven, evenementen en speciale cadeaus. Voordat je koopt, zorg ervoor dat je het ontwerp dat je wilt, hoeveel je er nodig hebt en hoeveel tijd je hebt voor de levering duidelijk hebt. Onthoud dat elk product uniek is, dus de kwaliteit van elk ontwerp is essentieel.

Voor natuurliefhebbers hebben we houten potloden, warm om aan te raken en klassiek. Als je je zorgen maakt over het milieu, is het gerecyclede papieren potlood een milieuvriendelijke optie. Daarentegen, als je op zoek bent naar een hygiënisch potlood, is het antibacteriële potlood je beste keuze, omdat het helpt de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

De flexibele potloden zijn ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje originaliteit, terwijl de potloden met gum handig zijn voor degenen die veel schetsen maken. Als je op zoek bent naar iets functioneels, is het pointer potlood perfect voor het werken met touchscreen apparaten en het potlood met liniaal is een multifunctionele optie.


Filter  
Kleuren  
Verzending  
Filters
Kleuren
Verzending
0
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

 1. RECREATION Kleurpotloden set
  Kleurpotlodenset bestaande uit 8 kleurpotloden en 20 (verschillende) kleurplaten.
  Prijs van € 1,11 /eenheid
  1 colour available
 2. Houten blokachtige kleurverven
  Set van 12 kleurpotloden in een zwarte kartonnen koker met een puntenslijper op het deksel.
  Prijs van € 1,25 /eenheid
  1 colour available
 3. Nieuw product
  FOLDER2 GO Kleurset met 6 potloden
  Kleursetje voor kinderen. Bevat 30 kleurplaatjes, 6 kleurpotloden, gum en een puntenslijper.
  Prijs van € 1,93 /eenheid
  1 colour available
 4. Colopad papieren reclamenotitieboekjes
  Kleurboek. 24 pagina\'s (6 in kleur en 18 wit). Inclusief 8 kleurpotloden.
  Prijs van € 2,14 /eenheid
  1 colour available
 5. INFINITY. Lápiz de aluminio
  INFINITY. Inkloze pen met gelegeerde punt
  Inktloze pen van bamboe met punt van metaallegering met grafiet. Gaat lang mee, is uitwisbaar en hoeft niet geslepen te worden. Ø8 x 138 mm
  0 colours available
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Potloden

Kan ik mijn eigen ontwerp sturen om de potloden en mechanische potloden te personaliseren?

Natuurlijk, bij Garrampa moedigen we je aan om creatief te zijn en je eigen ontwerp te sturen om je potloden en mechanische potloden te personaliseren. Je kunt je ontwerp uploaden in het productbestand dat je wilt personaliseren. Zorg ervoor dat het ontwerp in een hoge kwaliteit of vectorformaat is om de beste resultaten te krijgen.

Is er een minimum bestelhoeveelheid?

Ja, bij Garrampa verkopen we geen losse eenheden, elk product heeft een minimum bestelhoeveelheid. Dit aantal varieert afhankelijk van het product, en je kunt het gemakkelijk kennen door de prijs op het productblad te berekenen.

Hoe lang duurt het afdruk- en verzendproces voor gepersonaliseerde producten?

De tijd om het afdruk- en verzendproces te voltooien kan variëren. Over het algemeen, na ontvangst en validering van het ontwerp, gaan we verder met de afdruk. Zodra het is afgedrukt, starten we het verzendproces. We bieden verschillende leveringsopties aan, waaronder standaard, urgent en express, waarvan je de tijden en kosten kunt raadplegen op het productblad.

Wat is het verschil tussen een potlood en een mechanisch potlood?

Een potlood en een mechanisch potlood zijn verschillende schrijfinstrumenten. Een potlood is meestal van hout en bevat grafiet binnenin, dat slijt bij gebruik en moet worden geslepen. Aan de andere kant is een mechanisch potlood een herbruikbaar hulpmiddel dat vervangbare grafietstiften gebruikt en niet hoeft te worden geslepen, en het stelt je in staat om de dikte van de stift te kiezen die je wilt gebruiken.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Potloden
GevallenGevallen
PotlodenPotloden
Gepersonaliseerde notitieboekjesGepersonaliseerde notitieboekjes
PennenPennen
Mechanisch potloodMechanisch potlood