EUR

Hub met goedkope en aangepaste USB-poorten

Neem geen genoegen met slechts één USB-poort en geef deze hubs met verschillende ingangen weg om alles op hetzelfde apparaat aan te sluiten.
...
Filter  
Kleuren  
Eco  
Filters
Kleuren
Eco
0
Van hoog naar laag sorteren

1 product

  1. Ecologisch
    VINA 3-poorts USB 2.0-hub
    3-poorts USB 2.0 hub in een bamboe koffer. 18.5cm snoer. Bamboe is een natuurlijk materiaal, de kleur van het artikel kan afwijken.
    Prijs van € 3,15 /eenheid
    1 colour available
Van hoog naar laag sorteren

1 product

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen USB-poorten hub

Waarom een gepersonaliseerde Hub als relatiegeschenk geven?

Aangepaste USB-hubs zijn merchandisinggeschenken met een groot potentieel omdat ze het probleem van veel klanten of medewerkers zullen oplossen. In feite werken we vaak met pc's die maar 1 of 2 USB-uitgangen hebben, dit wordt erg stressvol omdat we niet genoeg USB-poorten hebben om verschillende apparaten aan te sluiten, zoals USB-sticks, harde schijven of gewoon de mobiele telefoon. Door een promotiecentrum weg te geven, bespaart u uw klanten de kosten en moeite om naar een speciaalzaak te moeten gaan om er een te kopen. Op onze website vind je moderne modellen, met simpele en essentiële lijnen zoals USB Alu Hub of leuk en extravagant, zoals Hub Brick, in de vorm van een Legoblokje. Tot slot, of u kiest voor een klassiek model of een bepaald model, wie ontvangt het zal uw innovatieve geschenk dat is anders dan de gebruikelijke waarderen.

Kan ik een gepersonaliseerd monster krijgen alvorens de bestelling te bevestigen?

Meestal sturen we neutraal monsters, maar niet aangepast omdat de kosten van het afdrukken van een aangepaste USB-hub is zeer hoog en kunnen wij niet bieden u een concurrerende prijs. Om deze reden, voor aanvang van de bestelling, sturen wij een digitale druk-test gemaakt door onze fabriek graphics, die zal u tonen, op schaal, precies wat uw relatiegeschenk eruit zal zien. Echter, als je echt een aangepaste fysieke monster nodig hebben, kunnen we het doen, de prijs zal niet goedkoop zijn, maar de drukkosten zal worden verdisconteerd van de bestelling kunt plaatsen.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met USB-poorten hub

MuismattenMuismatten
USB-SticksUSB-Sticks
ComputermuizenComputermuizen