EUR

Originele goedkope reclame sleutelhangers

De originele goedkope reclame-sleutelhangers zijn een nieuwe manier om uw klanten en hun sleutels te verrassen. Heeft u ze allemaal gezien?
...
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

 1. VISIBLE RING Sleutelhanger veiligheidsvest
  Sleutelhanger veiligheidsvest .
  Prijs van € 0,22 /eenheid
  1 colour available
 2. TAPON Sleutelhanger met kurk
  Sleutelhanger met kurk. Kurk is een natuurlijk materiaal. Door de structurele aard en de porositeit van het materiaal kan het uiteindelijke drukresultaat per item afwijkingen vertonen.
  Prijs van € 0,31 /eenheid
  1 colour available
 3. LOVY RING Hart sleutelhanger in PU
  Hartvormige PU sleutelhanger.
  Prijs van € 0,36 /eenheid
  1 colour available
 4. Ecologisch
  BOAT Drijvende sleutelhanger van kur
  Drijvende ovalen sleutelhanger van kurk met sleutelring en touw-detail.
  Prijs van € 0,51 /eenheid
  2 colours available
 5. Metalen sleutelhanger met hartvormig lint
  Hartvormige metalen sleutelhanger met een matte pareleffect afwerking en een rode polyester strip. Gepresenteerd in individuele doos.
  Prijs van € 1,02 /eenheid
  1 colour available
 6. Ecologisch
  BURNIE Huis en bamboe sleutelhanger
  Huissleutelhanger van zinklegering met een gezicht van bamboe. Bamboe is een natuurproduct, per item kunnen er kleine variaties in kleur en maat zijn, wat het uiteindelijke printresultaat kan beïnvloeden.
  Prijs van € 1,13 /eenheid
  1 colour available
 7. Ecologisch
  BENDIGO Bamboe sleutelhanger rechthoek
  Rechthoekige sleutelhanger van zink alloy met bamboe front. Bamboe is een natuurlijk materiaal waardoor kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 1,13 /eenheid
  1 colour available
 8. Ecologisch
  BALLARAT Bamboe sleutelhanger rond
  Ronde sleutelhanger van zink alloy met bamboe front. Bamboe is een natuurlijk materiaal waardoor kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 1,13 /eenheid
  1 colour available
 9. HIPPY Llavero petaca Hipflask acero
  HIPPY Sleutelhanger heupfles
  Sleutelhanger heupfles in roestvrij staal. Inhoud: 28 ml.
  Prijs van € 1,53 /eenheid
  1 colour available
 10. FIND ME Keyfinder
  4.0 draadloos device, vervaardigd van duurzaam ABS, om verloren spullen te lokaliseren. Met een gratis App (iSearching), geschikt voor zowel iOS als Android besturingssystemen. Bevestig de Finder aan uw tas, sleutelbos of bagage en wanneer u uw bezittingen bent verloren, zal het apparaat helpen ze terug te vinden. Het device heeft extra functies zoals afstandbediening ontspanknop/selfieknop en ee
  Prijs van € 2,33 /eenheid
  2 colours available
 11. FINIT Llavero buscador de bambú
  FINIT Llavero buscador de bambú
  Dispositivo localizador 4.2 inalámbrico con carcasa de bambu que permite encontrar facilmente llaves, bolsos o incluso su smartphone. Funciona con una aplicación gratuita disponible para IOS y Android. Las funciones adicionales disponibles de este artículo son disparador remoto/botón selfie y función de buscador de teléfonos. Incluye 1 pila CR2032. Distancia de alcance 35m exterior/15min interior. El bambú es material natural, el color del articulo puede variar.
  1 colour available
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Originele sleutelhangers

Waarom originele gepersonaliseerde sleutelhangers maken als relatiegeschenk?

De originele gepersonaliseerde sleutelhangers vatten alle kwaliteiten samen die nodig zijn voor een relatiegeschenk en om een ​​effectief reclamemiddel te zijn. Allereerst het nut. Er zijn maar weinig objecten die we gedurende de dag hanteren, hebben de continuïteit van het weergeven van gepersonaliseerde sleutelhangers voor thuis en in de auto. Als u een sleutelhanger personaliseert, investeert u in de bruikbaarheid en de mogelijkheid om uw merk te exporteren. Een ander kenmerk van sleutelhangers is duurzaamheid: PVC, polyurethaan, siliconen zijn allemaal materialen die van je sleutelhanger een duurzaam product maken. Gepersonaliseerde sleutelhangers vervullen dus niet alleen hun oorspronkelijke functie, maar zijn multitasking en veelzijdig. In superpromo's heb je zelfs een heel complete catalogus, er is de gepersonaliseerde sleutelhanger met een winkelwagen-token en LED-lampje (wit, rood, met twee lichtbronnen), of de op maat gemaakte sleutelhanger, misschien een mijnwerkershelm met zaklamp of plastic sleutelhanger vergezeld van een doek om de bril schoon te maken of een mini-schroevendraaier altijd voor een bril. Of de verschillende versies van gepersonaliseerde technologische sleutelhangers met een rubberen stylus voor een touchscreen in combinatie met magnetische clips, met USB-kabels en een connector om je smartphone op te laden.

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling van originele sleutelhangers wordt geleverd?

De levering van gepersonaliseerde originele sleutelhangers duurt meestal ongeveer 10 werkdagen, hoewel de levertijd voor sommige modellen sleutelhangers om cadeau te doen iets langer kan zijn. In het productblad van alle kunststof sleutelhangers staan ​​echter de daadwerkelijke specificaties voor elk verschillend model, dus met de meest absolute transparantie en duidelijkheid kunt u de verwachte leverdatum van uw reclamesleutelhanger lezen. Begrijpend dat het proces kan worden versneld door een kleine toeslag te betalen en dat ons personeel volledig tot uw beschikking staat voor elke speciale behoefte.

Welke goedkope sleutelhangers beveelt u aan als relatiegeschenk?

Er is het volledige assortiment gepersonaliseerde autosleutelhangers in de vorm van een voertuig of sleutel met ingebouwd licht, of de gepersonaliseerde huissleutelhangers met verwijderbare munt met twee hoge lichtsterkte LED-lampjes, uitgerust met twee batterijen; of sleutelhangers om te personaliseren met transparante structuur, verwijderbaar bovendeel en de eventuele insteek van een kaart die geschikt is om te bedrukken voor digitale sleutelhangers. Dit zijn echter slechts voorbeelden: raadpleeg de online catalogus van superpromos.es en kies je favoriete goedkope sleutelhangers. Kunststof sleutelhangers staan ​​in de top tien van favoriete relatiegeschenken. Omdat ze praktisch, functioneel, goedkoop en aantrekkelijk zijn als reclameclaims. Op onze site vind je de meest uiteenlopende modellen sleutelhangers om te personaliseren. Je hoeft alleen maar superpromos.es te schrijven en een magische wereld te betreden

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Originele sleutelhangers

SleutelhangersSleutelhangers
PennenPennen
Puzzels en puzzelsPuzzels en puzzels
SpeelgoedSpeelgoed