EUR

Op maat gemaakte reclamelanyards voor evenementen

Gepersonaliseerde lanyards met uw logo om u te identificeren op uw evenementen en bedrijfsbeurzen
...
Filter  
Kleuren  
Eco  
Filters
Kleuren
Eco
0
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

 1. SIMPLE LANY Lanyard 20 mm
  Lanyard met metalen haak. Breed 20 mm. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,21 /eenheid
  10 colours available
 2. LADES Badgehouder aan koordje
  Badgehouder in transparante kleuren met metalen clip.
  Prijs van € 0,26 /eenheid
  2 colours available
 3. PANY Lanyard, haak en clip. 20 mm
  Lanyard met metalen karabijnhaak en veiligheidssluiting. Breed: 20 mm. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,26 /eenheid
  10 colours available
 4. LANY Lanyard, metalen haak. 20 mm
  Lanyard van polyester met metalen mini karabijnhaak en veiligheidssluiting. Het onderste gedeelte kan losgeklikt worden d.m.v. een kunststof clip. Breed: 20 mm. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,36 /eenheid
  10 colours available
 5. WIDE LANY Lanyard
  Lanyard met metalen karabijnhaak en veiligheidssluiting. Het onderste gedeelte kan losgeklikt worden d.m.v. een kunststof clip. Breedte 25 mm. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,47 /eenheid
  9 colours available
 6. Ecologisch
  LANY RPET RPET Lanyard
  RPET lanyard met metalen karabijnhaak en safetybreak. 2 cm breed. Sublimatie bedrukking alleen geschikt op het witte item.
  Prijs van € 0,48 /eenheid
  4 colours available
 7. NONETTE Lanyard tubular RPET
  Ecologisch
  NONETTE RPET telefoonhouder
  RPET lanyard telefoonhouder.
  Prijs van € 1,14 /eenheid
  1 colour available
 8. LANSEE Lanyard papel con semillas
  Ecologisch
  LANSEE Zaadpapier lanyard met haak
  Lanyard van zaadpapier met kunststof clip die losgeklikt kan worden. Wilde bloemzaden en gerecycled papier. Breedte 20 mm. Inclusief metalen haak. Gemaakt in de EU.
  Prijs van € 1,65 /eenheid
  1 colour available
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Draagriemen

Van welke verschillende materialen worden reclame lanyards gemaakt?

Er zijn verschillende materialen om uit te kiezen bij het selecteren van uw lanyards. De meest voorkomende overwegingen kunnen het gebruik, het uiterlijk en de prijs zijn.NylonNylon is een veelvoorkomende keuze voor lanyards omdat het een zacht, comfortabel en goedkoop materiaal is.PolyesterPolyester is een duurzaam materiaal dat, naast dat het goedkoop is, het mogelijk maakt om te printen door middel van sublimatie, wat is een helder, full-colour proces Elastisch Elastisch is een materiaal dat uitrekt en zorgt voor een universele pasvorm Katoen Katoen is een andere populaire keuze omdat het een zacht, comfortabel en milieuvriendelijk materiaal is. Het is ook duurzaam. Neopreen Neopreen is een duurzaam en waterafstotend materiaal, waardoor het ideaal is voor veters. Satijn, hoewel glanzend, is een duurzame stof die niettemin uw gedrukte logo zal laten zien. PVC is een duurzaam materiaal. , flexibel en licht dat is een geweldige optie voor lanyards U kunt de verschillende materialen voor gepersonaliseerde lanyards op onze website ontdekken en degene kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Wat zijn de voordelen van investeren in gepersonaliseerde lanyards?

Het uitdrukkelijke doel van gepersonaliseerde lanyards is identificatie van werknemers en merkpromotie. Bedrijven kunnen echter op een aantal manieren profiteren van lanyards. Lanyards worden vaak weggegeven op beurzen en evenementen om te helpen identificeren waarnaar ze op zoek zijn. zodat dat geschenk kan worden een reclametool omdat u er gebruik van kunt maken in uw persoonlijke omgeving en het geeft zichtbaarheid aan uw merk. Bij Garrampa hebben we verschillende modellen gepersonaliseerde lanyards.

Welk type sleutelkoord moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten trekhaken voor lanyards, allemaal afgestemd op de behoeften van de klant Bulldog-clip: perfect voor lanyards met badgehouders of badges Heavy-duty karabijnhaak: vergelijkbare maar sterkere en gemakkelijkere draaibare haakfunctionaliteit Sleutelhanger: soms splitring genoemd en is gebruikelijk als een accessoire voor sleutels Sleutelhanger met metalen krokodillenklem en lus: de ring wordt aan het koord genaaid en vervolgens worden de metalen krokodillenklem en lus aan het koord bevestigd Ovale haak: metalen haak en veersluiting wordt naar beneden gedrukt voor eenvoudig openen Draaibaar metalen haak: duurzame en veelzijdige metalen haak Duimhaak: metalen haak met veervergrendeling is gemakkelijk te openen en te gebruiken Kreeftklauw: hetzelfde als duimhaakfunctionaliteit Karabijnhaak: een metalen lus met veerbelaste of vastgeschroefde deuren die snel inbrengen of verwijderen mogelijk maakt van touw of andere klimuitrusting Afneembare telefoonlus - Een kleine lus voor mobiele of elektronische USB-apparaten enz.

Welk type gepersonaliseerde lanyard is het beste voor mijn branche of evenement?

Bij Garrampa hebben we jarenlange ervaring in de lanyardsector, we hebben verschillende soorten gepersonaliseerde lanyards die zich aanpassen aan uw behoeften.Levenlijnen voor medewerkers Gepersonaliseerde lanyards dienen voor veiligheid en naleving van PCI-regelgeving.Omdat beveiliging een belangrijke overweging is.Op veel werkplekken en dat PCI-compliance vereist dat badges boven de taille worden gedragen, steeds meer werknemers dragen aangepaste lanyards. Het gebruik van een koord om belangrijke bedrijfsboodschappen te versterken, is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de boodschap elke ochtend en de hele dag zichtbaar is. Sleutelkoorden in de gezondheidszorgsector Zorgprofessionals moeten de hele dag door onmiddellijk herkenbaar zijn om te voldoen aan de veiligheid en om legitimiteit aan patiënten te tonen wanneer ze vertrouwen in hun zorg nodig hebben.Lanyards for Education Schoolomgevingen leggen natuurlijk veel nadruk op veiligheid. Leraren van basisscholen, hogescholen en universiteiten, evenals gasten, moeten een identificatie-, gasten- of vrijwilligerskaart aan een gepersonaliseerd koord bij zich hebben om gemakkelijk herkenbaar te zijn als personen die bevoegd zijn om zich in een school- of universiteitsgebouw te bevinden. en evenementen is het erg belangrijk om personen te identificeren, hiervoor wordt meestal een gepersonaliseerde lanyard bij de ingang afgeleverd Bezoek onze website voor gepersonaliseerde lanyards.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Draagriemen

BruiloftBruiloft
Merchandising voor evenementen en congressenMerchandising voor evenementen en congressen
Gepersonaliseerde notitieboekjesGepersonaliseerde notitieboekjes
PennenPennen
finerenfineren