EUR

Reclame kurkentrekker

Reclamekurkentrekkers zijn het sterrengeschenk onder restaurants, bars, wijnmakerijen en gastronomische clubs. Help uw klanten hun beste flessen wijn te openen dankzij uw gepersonaliseerde kurkentrekker
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0
Alle categorie producten
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

 1. Sacacorchos lucy plus de metal con logo vista 1
  LUCY Kelnersmes
  Origineel roestvrijstalen kelnersmes met dubbele wandsteun.
  Prijs van € 0,88 /eenheid
  2 colours available
 2. wijnachtige metalen wijnsets
  Wijnset bestaande uit: kurkentrekker, stop, dispenser en antidruppelring. Alles gepresenteerd in een metalen doos.
  Prijs van € 6,55 /eenheid
  1 colour available
 3. Ecologisch
  Late wijnsets gemaakt van verschillende ecologische materialen
  Wijnset in een bamboe geschenkdoos met ruimte voor een fles wijn. Inclusief flessenhals, schenktuit, stop en kurkentrekker. Fles wijn niet inbegrepen. Omdat bamboe een natuurlijk materiaal is, kan de kleur per artikel verschillen.
  Prijs van € 11,73 /eenheid
  1 colour available
 4. Aanbevolen
  FASTOP Elektrische flessenopener
  Elektrische flessenopener in een mat zwarte ABS uitvoering. Bevat tevens een foliesnijder als standaard. Exclusief 4x AA batterijen.
  Prijs van € 12,22 /eenheid
  1 colour available
 5. Ecologisch Aanbevolen
  WINE&CHEESE Kaas- en wijnset
  Bamboe kaas- en wijnset met een roestvrijstalen mes, kaas schilmesje, flessenopener en wijnstop. Gepresenteerd in een bamboe doosje.
  Prijs van € 17,90 /eenheid
  1 colour available
 6. Abridor para botellas y latas de aluminio reciclado RCS y con llavero
  Ecologisch
  Tao fles- en blikopener van RCS gerecycled aluminium met sleutelhanger
  De sterke en lichte Tao fles- en blikopener met sleutelhanger is gemaakt van 83% RCS-gecertificeerd gerecycled aluminium. De Recycled Claim Standard (RCS) controleert de gerecyclede inhoud van een product in de hele toeleveringsketen. Verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren met een metallic afwerking, waardoor een gedrukt logo mooi opvalt.
  Prijs van € 0,27 /eenheid
  5 colours available
 7. ABEL Flessenopener
  ABS flessenopener met voetbalopdruk bovenop en een magneetje onderop.
  0 colours available
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Kurketrekker

Welke modellen van gepersonaliseerde kurkentrekkers zijn er?

1. Kurkentrekker voor kelners Kurkentrekkers voor kelners - ook bekend als wijnsleutels - zijn het standaardgereedschap bij uitstek voor de meeste etablissementen. Ze bieden de perfecte mix van betaalbaarheid, compact formaat en functionaliteit en worden beschouwd als de oudste manier om een ​​fles wijn te openen. 2. Zakkurkentrekker Zakkurkentrekkers zijn compact van formaat en perfect om mee te nemen in schort- of broekzakken. Veel zakkurkentrekkers hebben een hoes om te voorkomen dat de kurkentrekkerworm in stof of zakken binnendringt. Vleugelkurkentrekker Vleugelkurkentrekkers of gevleugelde kurkentrekkers zijn een populaire keuze voor het extraheren van synthetische kurk vanwege hun gebruiksgemak. Bovendien kunnen ze worden gebruikt op kurken van alle maten voor een grotere veelzijdigheid. Elektrische kurkentrekker Elektrische kurkentrekkers zijn de gemakkelijkste manier om wijnflessen te openen. Eenvoudige bediening met één knop maakt het voor iedereen gemakkelijk om een ​​fles wijn te openen. 5. Kurkentrekker met hendel Kurkentrekkers met hendel winnen snel aan populariteit vanwege hun gebruiksgemak. De meeste kurkentrekkers met hendel hebben slechts twee bewegingen nodig, een naar voren waarbij de worm in de kurk wordt gestoken en een andere die de kurk voorzichtig uit de fles trekt.

Waar moet je op letten als je een gepersonaliseerde kurkentrekker koopt?

Gebruiksgemak: Met de hand het handvat van de roestvrijstalen kurkentrekker in de wijnkurk drukken Het eerste waar u op moet letten bij het kopen van een kurkentrekker of opener is het gebruiksgemak. een zak of kelners kurkentrekker. Grootte: kleinere kurkentrekkers, zoals kelners- en zakkurken, zijn een geweldige optie voor personeel dat onderweg is Type kurk: verschillende soorten kurkentrekkers zijn ideaal voor het extraheren van verschillende soorten kurk. Om te beginnen zijn er twee soorten wijnkurk: synthetisch en natuurlijk.

Wat is een kurkentrekker?

Traditioneel staan ​​kurkentrekkers bekend als hulpmiddelen voor het verwijderen van kurken uit flessen, maar ze kunnen veel meer zijn. Kurkentrekkers zijn duidelijk een essentieel bargereedschap voor wijnliefhebbers en kunnen ingebouwde messen, flesopeners en andere functies bevatten die het serveren van cocktails gemakkelijk maken. Of je nu een wijndrinker bent of niet, elke goede barman zou een kurkentrekker of wijnopener bij de hand moeten hebben om zijn gasten te bedienen.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Kurketrekker
FlesopenerFlesopener
WijnsetsWijnsets
Bar geschenkenBar geschenken
WijntassenWijntassen
OnderzettersOnderzetters
CocktailCocktail
Koelers en ijsemmersKoelers en ijsemmers