EUR

Adverteren gepersonaliseerde flesopener

Welke bar heeft geen gepersonaliseerde flesopener voor zijn obers en klanten? Hoe vaak ze ook naar je restaurant of bar gaan, ze moeten een gepersonaliseerde opener hebben waarmee ze thuis uit de problemen kunnen komen
...
Filter  
Kleuren  
Eco  
Verzending  
Filters
Kleuren
Eco
Verzending
0
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

 1. metalen barry flesopener
  Elegante gebogen flesopener van roestvrij staal.
  Prijs van € 1,05 /eenheid
  1 colour available
 2. BOTELIA Aluminium sleutelhanger fles
  Aluminium sleutelhanger met flessenopener.
  Prijs van € 0,31 /eenheid
  4 colours available
 3. Ecologisch
  DAKAI Bamboe onderzetter met opener
  Ronde bamboe onderzetter met flesopener aan de onderzijde. Bamboe is een natuurlijk materiaal waardoor kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 1,06 /eenheid
  1 colour available
 4. Ecologisch
  VALBAMPER Bamboe opener ovaal
  Roestvrijstalen flesopener met bamboe toplaag. Bamboe is een natuurlijk materiaal waardoor kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 1,41 /eenheid
  1 colour available
 5. CANOPY Flesopener
  Roestvrijstalen speedopener met houten afwerking.
  Prijs van € 1,69 /eenheid
  1 colour available
 6. SONO Abridor de camarero de bambú
  Ecologisch
  SONO Kelnersmes van bamboe
  Roestvrijstalen origineel kelnersmes met dubbele kurkentrekker opener en bamboe oppervlak. Gepresenteerd in een bamboe geschenkdoos. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor kleur per item kan verschillen.
  Prijs van € 5,65 /eenheid
  1 colour available
 7. BLABBY Flesopener en afsluiter
  Flesopener en -afsluiter van PS kunststof.
  Prijs van € 0,25 /eenheid
  1 colour available
 8. TRIFO flesopener
  Flesopener met mes en RVS kurkentrekker. PS-kunststof.
  Prijs van € 0,91 /eenheid
  2 colours available
 9. Abrebotellas reza con publicidad vista 1
  Nieuw product
  REZA. Flessenopener
  Multifunctionele flesopener met 3 verschillende functies. 90 x 42 x 10 mm
  0 colours available
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

ExpresverzendingExpress service beschikbaar
Grote kortingenTot 70% korting op hoeveelheid
Gratis verzendingGratis verzending op al uw bestellingen

Vaak gestelde vragen Flesopener

Waarom gepersonaliseerde flesopeners kopen?

De beste promotionele producten zijn producten die op betrouwbare wijze een specifiek doel dienen voor hun ontvangers, en promotionele flesopeners zijn precies een van die artikelen. Hoe vaak ben je al ergens geweest zonder flesopener?Er is niets zo bevredigend als het openen van een koud flesje bier of frisdrank en het opdrinken. Populair in restaurants, bars, festivals en concerten, gepersonaliseerde flesopeners en sleutelhangers voor flesopeners zijn een geweldige manier om contact te maken met de altijd ongrijpbare 18-29-jarige demografie, maar dat betekent niet dat andere leeftijdsgroepen dat niet waarderen. En omdat aangepaste flesopeners zo handig zijn, zullen ontvangers ze waarschijnlijk voor onbepaalde tijd bewaren en talloze resterende impressies vastleggen. Bovendien kunnen sommige ontvangers een deel van de positieve gevoelens die worden gegenereerd door het genieten van een verfrissend drankje op hun merk overdragen, aangezien een item met hun logo direct heeft bijgedragen aan hun positieve gevoelens van tevredenheid.

Welke soorten gepersonaliseerde flesopeners heb je?

Barmessen: Ze klinken alsof ze gevaarlijk zijn, maar barmessen zijn de beste vriend van een barman, vooral omdat ze plat zijn en gemakkelijk in een achterzak kunnen glijden. Een cruciaal nadeel van staafmessen is het onvermogen om flessen te openen met een kurken stop, dus afhankelijk van de ontvangers is dit misschien niet de meest ideale opener.ChurchkeysDe oorsprong van de naam churchkey staat ter discussie; sommigen geloven dat de naam gewoon een ironisch eufemisme is, aangezien deze openers toegang geven tot bier en niet tot kerken, terwijl anderen geloven dat de naam na het verbod ontstond als een manier voor drankverkopers om de draak te steken met de religieuze organisaties die in de eerste instantie tot het verbod hebben geleid plaats. In ieder geval zijn kerksleutels tegenwoordig gemakkelijker te herkennen aan het geperforeerde uiteinde van de opener.Multifunctionele flesopeners Naast de standaard flesopeners hebben we ook een aantal openers met meer dan één gereedschap, zoals openers. Flesopeners, lichtere flesopeners en mes-aansteker flesopener combinaties. Deze multifunctionele gereedschappen zijn ideaal voor buitenevenementen en beurzen.

Hoe kan ik gepersonaliseerde flesopeners kopen?

Uw doelgroep en de locatie van de promotie bepalen het type flesopener dat u moet kopen. Als u een jonger publiek probeert te bereiken tijdens een openluchtconcert of festival, kunt u overwegen om sleutelhangers voor flesopeners te kopen, die gemakkelijk mee te nemen zijn en onmiddellijk indruk kunnen maken, ervan uitgaande dat de ontvanger deze meteen aan uw sleutelhanger toevoegt. je bent van plan om wat openers te kopen voor een bruiloft of liefdadigheidsdiner, overweeg dan om iets te kopen met een hogere waargenomen waarde dan een simpele sleutelhanger, zoals een flesopener en kurkentrekker combo-tool of een van onze barmessen.MateriaalWe bieden flesopeners op maat van hard en resistent plastic en andere van metaal. Plastic exemplaren kosten iets minder dan metalen, maar ze slijten ook sneller, dus houd daar rekening mee bij het kiezen van welke flesopener je wilt kopen.

Wat voor soort drukmethode gebruikt u om flesopeners te personaliseren?

De meeste van onze plastic flesopeners gebruiken zeefdruk in één kleur / één locatie en de meeste van onze metalen openers worden bedrukt met lasergravure. Sommige van onze flesopeners hebben mogelijk meer dan één type afdrukmethode, dus zorg ervoor dat u de artikelbeschrijving doorneemt wanneer u klaar bent om te kopen voor al uw opties.

Andere categorieën die u misschien interesseren in verband met Flesopener

FlesopenerFlesopener
WaterflesjesWaterflesjes
MokkenMokken
Sleutelhangers met flesopenerSleutelhangers met flesopener
OnderzettersOnderzetters
KurketrekkerKurketrekker
Koelers en ijsemmersKoelers en ijsemmers