EUR

Goedkope reclame-aanwijzerpennen

Filter  
Categorie  
 1. Schrijven 685
 2. Aangepaste pennen 457
 1. Basispennen 194
 2. Aanraakaanwijzer pennen 80
 3. Gelpennen 4
 4. Multifunctionele pennen 16
 5. Originele pennen 35
 6. Rollerpennen 42
 7. Laserpennen 2
 8. Luxe pennen 51
 9. Antibacteriële pennen 0
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
Envio  
0
Onze aanbevelingenOnze aanbevelingen
 1. Ecologisch
  RECYTOUCH Gerecycled kartonnen touch pen
  Prijs van € 0,09 /eenheid
Alle categorie producten
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 80

Pagina
 1. Ecologisch Aanbevolen
  RECYTOUCH Gerecycled kartonnen touch pen
  Prijs van € 0,09 /eenheid
 2. RIOTOUCH Stylus pen
  Prijs van € 0,13 /eenheid
 3. NEILO TOUCH Stylus pen
  Prijs van € 0,21 /eenheid
 4. Ecologisch
  BAYBA Bamboe balpen met drukknop
  Prijs van € 0,28 /eenheid
 5. NEGRITO Aluminium stylus pen
  Prijs van € 0,28 /eenheid
 6. MULTIPEN Balpen met stylus
  Prijs van € 0,30 /eenheid
 7. TOOLPEN Multifunctionele tool
  Prijs van € 0,48 /eenheid
 8. QUIM Stylus pen
  Prijs van € 0,53 /eenheid
 9. Touch-Screen Balpen Rulets
  Prijs van € 0,04 /eenheid
 10. Touch-Screen Balpen Haspor
  Prijs van € 0,06 /eenheid
 11. Touch-Screen Balpen Fatrus
  Prijs van € 0,07 /eenheid
 12. Touch-Screen Balpen Monds
  Prijs van € 0,07 /eenheid
 13. Touch-Screen Balpen Naitel
  Prijs van € 0,08 /eenheid
 14. Touch-Screen Balpen Rondex
  Prijs van € 0,08 /eenheid
 15. Touch-Screen Balpen Zalem
  Prijs van € 0,09 /eenheid
 16. Ecologisch
  Touch-Screen Balpen Than
  Prijs van € 0,09 /eenheid
 17. Touch-Screen Balpen Tesku
  Prijs van € 0,09 /eenheid
 18. Touch-Screen Balpen Nilf
  Prijs van € 0,09 /eenheid
 19. Touch-Screen Balpen Sagursilver
  Prijs van € 0,09 /eenheid
 20. Touch-Screen Balpen Sagurwhite
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 21. Touch-Screen Balpen Zeril
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 22. Touch-Screen Balpen Kostner
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 23. Bolígrafos puntero táctil sagur con logo vista 1
  Touch-Screen Balpen Sagur
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 24. Touch-Screen Balpen Motul
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 25. Touch-Screen Balpen Vamux
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 26. Touch-Screen Balpen Balty
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 27. Touch-Screen Balpen Miclas
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 28. Touch-Screen Balpen Lombys
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 29. Touch-Screen Balpen Yeiman
  Prijs van € 0,10 /eenheid
 30. Touch-Screen Balpen Barrox
  Prijs van € 0,11 /eenheid
 31. Touch-Screen Balpen Siria
  Prijs van € 0,13 /eenheid
 32. Bolígrafos puntero táctil heban con impresión vista 1
  Touch-Screen Balpen Heban
  Prijs van € 0,14 /eenheid
 33. Touch-Screen Balpen Alzar
  Prijs van € 0,15 /eenheid
 34. Touch-Screen Balpen Lintal
  Prijs van € 0,16 /eenheid
 35. Touch-Screen Balpen Runer
  Prijs van € 0,17 /eenheid
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 80

Pagina
Technologie is here to stay, het is een realiteit. Daarom zijn onze gepersonaliseerde pennen met aanraakaanwijzer precies wat je zoekt . Geniet van de dualiteit van schrijven op papier en doen op een tablet of op je mobiel met hetzelfde schrijfaccessoire. Een pen met een aanraakaanwijzer is misschien wel een van de meest praktische voorwerpen die er zijn. Op de meest comfortabele en hygiënische manier controleer je de mail op je apparaat, terwijl je fysieke notities maakt in je agenda. Garrampa touch pennen zijn voor jou: antibacterieel, met een etui, in verschillende kleuren, metallic of zelfs met een bijpassende USB.  Vind hier uw model tussen al onze goedkope reclamepennen met aanraakaanwijzer.

Touchscreen pennen met uw logo bedrukt


Pennen met een voelbare aanwijzer zijn een onmisbaar item op congressen, beurzen en natuurlijk op kantoor. Dit type pen met een voelbaar rubber is een veelgevraagd hulpmiddel geworden, zowel door arbeiders als door gewone gebruikers die op internet surfen en op dit moment een aantekening moeten maken Daarom laten we u van Garrampa al onze goedkope aanraakpennen voor advertenties zien. De optimale manier om twee producten in één te geven , waardoor uw klanten dit item met uw logo tot een dagelijkse essential maken. Ontdek hoe u digitaal kunt samenvoegen met een van onze gepersonaliseerde pennen , door ons brede assortiment aanraakpennen voor tablets. De beste manier om precisiewerk op onze touchscreens te vergemakkelijken.

Promotionele tabletpennen


Allereerst moet worden opgemerkt dat pennen met een aanraakaanwijzer geen krassen maken op het scherm van elektronische apparaten ; Integendeel, dit soort pennen beschermen het tijdens het gebruik. Op deze manier worden ze een van de best mogelijke cadeaus voor vrienden en andere kennissen . Als u er bijvoorbeeld aan heeft gedacht om uw bestelling te plaatsen voor goedkope reclameaanraakpennen voor promotionele doeleinden, heeft u een geweldig idee gekregen. Deze pennen laten uw logo en uw contactpersoon goed uitkomen met behulp van de zeefdruktechniek. Waar wacht je nog op om contact met je op te nemen? Vind nu je metalen, kartonnen of plastic pen.  Bij Garrampa kunt u het materiaal kiezen dat het beste bij uw merkimago past. Geef nu de meest veelzijdige pen op de markt en waarmee u zeker zult slagen.

Veelgestelde vragen over Aanraakaanwijzer pennen

Waarom gepersonaliseerde touch screen pennen als geschenk geven?

Gepersonaliseerde aanraakpennen zijn speciale promotionele pennen die, op het hoofd of de punt, een rubberen pad hebben dat een aanraakaanwijzer wordt genoemd. Met deze rubberen aanraking kunt u communiceren met de aanraakschermen van tablets, computers en smartphones. Daarom hebben op maat gemaakte touchscreen-pennen een dubbele functionaliteit. We zijn van mening dat we ons niet vergissen als we zeggen dat deze pennen gericht zijn op alle soorten mensen . En het is dat iedereen, zonder verder te gaan, een smartphone heeft. Daarom is het ongetwijfeld een winnende combinatie om een ​​klassieke pen om te schrijven te combineren met het nut van een aanraakpunt voor elektronische apparaten. Ten slotte moet worden opgemerkt dat omdat het innovatieve en technologische promotionele pennen zijn; Onze goedkope aanraakpennen voor reclame worden door iedereen zeer gewaardeerd en hebben een grotere impact bij levering aan klanten. Deze pennen zijn het beste als relatiegeschenk.

Van welke materialen is de gepersonaliseerde touch screen pen gemaakt?

Het belangrijkste kenmerk van deze reclamepennen is hun touch panel : een onderdeel dat aan elk type pen kan worden aangepast. Als u een kijkje neemt in onze catalogus, zult u zien dat u binnen deze categorie pennen heeft in aluminium, plastic, gerecycled karton, kraftpapier en zelfs bamboe. Op deze manier kunt u een touch geven schermpotlood zonder het materiaal op te geven dat u het meest interesseert. Een reclamepen om te personaliseren met uw logo, waarmee u op de best mogelijke manier de promotionele boodschap die u aan uw publiek wilt overbrengen, kunt beschrijven. Als uw bedrijf zich trouw heeft gecommitteerd aan duurzaamheid, bieden wij u Milieuvriendelijke commerciële pennen . Ook als u op zoek bent naar een chique afbeelding; onze stijlvolle en verfijnde, op maat gemaakte pennen van hoge kwaliteit zijn voor jou. Hoewel we ook een grote verscheidenheid aan eenvoudige en goedkope reclamepennen hebben.

Wanneer is het beter om een promotioneel tintje te geven aan touchscreen pennen?

Logo- en aanraakpennen zijn een trend. Dit soort gepersonaliseerde pennen maakt een flexibele interactie met touchscreen-apparaten mogelijk, terwijl het nog steeds een populair relatiegeschenk is dat zich aanpast aan verschillende soorten situaties.  Dit soort relatiegeschenk is ideaal om te verspreiden op evenementen van alle soorten: conventies, congressen, lezingen, open dagen op scholen en universiteiten ... Ook als u een van onze gepersonaliseerde notitieboekjes , de combinatie is perfect. Deelnemers aan deze evenementen kunnen aantekeningen maken, zonder dat ze iets van huis hoeven mee te nemen. Evenzo, zoals we eerder vermeldden, zijn onze pennen met het bedrijfslogo onmisbaar in elk kantoor . Niet alleen als cadeau aan klanten, maar de medewerkers kunnen deze logopennen ook zelf gebruiken tijdens hun dagelijkse bezigheden.

Hoe kan ik touchscreen pennen personaliseren?

Om je commerciële pennen bij Garrampa te personaliseren, heb je 3 verschillende druktechnieken (op dit moment zullen we ze aan je uitleggen). Maar eerst moet er rekening mee worden gehouden dat niet alle druktechnieken voor alle modellen beschikbaar zijn, omdat ze afhankelijk zijn van de fysieke kenmerken van de pen. Allereerst vinden we zeefdruk . Zeefdrukstiften worden bedrukt met deze klassieke en goedkope druktechniek die wordt gebruikt om een ​​groot aantal promotionele artikelen te personaliseren. Zeefdruk maakt het mogelijk om het logo langs de body van de promotionele pen van uw keuze te embedden, u kunt maximaal 4 steunkleuren toevoegen!Aan de andere kant is een variant van zeefdruk circulaire zeefdruk , waarmee een zwart-witafdruk van 360º om rond de pen te wikkelen. Deze techniek is erg handig voor logo's die nauwelijks zichtbaar zouden zijn als ze zouden worden aangepast voor verticaal printen. Tot slot voor hout- en aluminiummodellen is er de mogelijkheid tot lasergraveren . De nieuwste technologie die een elegantere en duurzamere professionele afwerking biedt.